Vaseline Spray & Go Bodylotion

 photo Vaseline_zps2af3baee.png

Ik ben niet vaak meteen enthousiast over iets, maar deze nieuwe producten van Vaseline wel! Het is warm, je hebt een droge huid en je wilt lekker ruiken. Wat doe je dan? Juist je insmeren met deze heerlijke Spray & Go bodylotion van Vaseline. Het is zo een lekker product, werkelijk, ik ben er verslaafd aan! Waarom ik zo enthousiast ben en hoe het werkt vertel ik je in dit artikel!

 photo Vaseline1_zpscdf4b2ae.png

Vaseline Spray & Go Bodylotion is een makkelijk te gebruiken spray waarmee je de bodylotion snel en gelijkmatig over je hele lichaam kunt aanbrengen. De lotions bevatten het gepatenteerde stratys 3TM multi – layer moisture dat direct de droge plekjes van de huid hydrateert. Doordat de bodylotion meteen intrekt hoef je niet te wachten met aankleden, of je nu een zijden blouse of strakke skinny jeans aantrekt. Binnen enkele seconden is je huid diep gehydrateerd zonder dat deze vochtig of plakkerig aanvoelt.

Ruim tweederde van de Nederlandse vrouwen (67%) gebruikt niet elke dag een bodylotion in de ochtend, zo blijkt uit onderzoek van Vaseline. Terwijl de meeste vrouwen weten dat het gebruik van bodylotion wel goed is voor de huidconditie. De helft van de Nederlandse vrouwen (50%) geeft aan vaker bodylotion te willen gebruiken, als het bijna geen extra tijd kost. De nieuwe Vaseline Spray & Go is dan ook dé oplossing voor al deze vrouwen: eindelijk geen wachttijd meer tot een bodylotion is ingetrokken. Je bent direct on the go!

 photo Vaseline2_zpsa58f6a67.png

Aanbrengen gaat echt heel erg makkelijk. Je houd je spray op 10 cm afstand van de huid en sprayt het snel in. Daarna wrijf je het eventjes in en je zult zien dat het binnen een paar seconden is ingetrokken en je zonder problemen je strakke spijkerbroek of legging aan kunt doen!

 photo Vaseline4_zps0ef9dc08.png

De bodylotion is niet gezicht voor het gezicht en je moet erg oppassen met gladde vloeren zoals de verpakking ook al aangeeft. Het is een hele gladde substantie en door de nevel kan er wat product op de vloer terecht komen waardoor het heel glad en glibberig word. Pas dus op met een gladde vloer dat je na het gebruik niet uitglijd. Je kan het dus het beste in de douchecabine aanbrengen of op een badmatje.

Er zijn trouwens drie varianten verkrijgbaar:

Vaseline Spray & Go Aloë Fresh – Een verfrissende lotion met een snelle verzachtende en kalmerende werking met aloë vera-extract. De formule ondersteunt ook de natuurlijke vochtbalans van de huid voor een algehele conditieboost.
Vaseline Spray & Go Essential Moisture – Deze fijne bodylotion met haverextract brengt een gevoelige huid tot rust dankzij een verzachtende, intens hydraterende en voedende werking.
Vaseline Spray & Go Cocoa Radiant – Een droge huid knapt snel op met dank aan cacao-extract, dat van nature een hoog gehalte vitamine E bevat: één van de meest waardevolle antioxidanten voor de huid. De formule laat de huid glanzen en de zachte geur heeft een ontspannende werking.

 photo Vaseline3_zpsdfaf970a.png

Ingredienten van de Spray & Go, de eerste vijf licht ik even toe. Voor de rest zitten er wel parabenen in, parfum en alcohol.

Aqua: water
Isopropyl Myristate: hydrateerd de huid
Glycerin: houd alle ingrediënten bij elkaar
Dimethicone: siliconen olie
Sorbitan Isostearate: moisturizer voor de huid

 photo Vaseline5_zpsf9137834.png

De handige spray verpakking brengt de lotion heel makkelijk aan op de huid als een soort nevel. Je kan hem trouwens ook locken zodat er niks uitkomt als je op de dop drukt.

 photo Vaseline6_zps1d9293f7.png

Nevel op de huid, dit is trouwens ruim voldoende product, misschien zelfs een beetje te veel.

 photo Vaseline7_zpseaf67d1d.png

Uitgesmeerd. Je houdt een heerlijk ruikende huid achter dat meteen helemaal droog is en soepel aan voelt.

 photo Vaseline8_zpsd3a8e7b1.png

De Vaseline Spray & Go Bodylotion heeft een inhoud van 190 ml en gaat € 6,89 per fles kosten. De Vaseline Spray & Go Bodylotion is te koop bij alle drogisterijen. Ik ben helemaal fan, wat denken jullie er van?

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  beautybysandra
  18 september 2013 at 15:37

  Het lijkt me een geweldig product, ik dacht eerst dat het waarschijnlijk niet goed zou werken, maar nu ik jouw artikel gelezen heb ben ik helemaal verkocht!

 • Reply
  Aranka
  18 september 2013 at 16:00

  Ik ben na alle reviews echt heel nieuwsgierig geworden. Het zou anders nooit een product zijn dat ik snel uit de schappen zou pakken. Ik vind de verpakking er namelijk een beetje uitzien als een wc-verfrisser, oepsie!

 • Reply
  Charile
  18 september 2013 at 16:02

  Klinkt goed!

 • Reply
  Blissfulbeauty
  18 september 2013 at 16:10

  Deze producten vind ik ook heerlijk! Het is zo fijn dat ze lekker snel in de huid trekken. Geen plakkende huid + lang wachten met aankleden meer, maar lekker snel op pad :)

 • Reply
  Marissa
  18 september 2013 at 16:14

  Ik vind hem ook echt heerlijk!

 • Reply
  Axelle
  18 september 2013 at 17:02

  klinkt super!

 • Reply
  Lisanne
  18 september 2013 at 17:09

  Ik gebruik de Vaseline Spray & Go al een aantal maanden en ben er echt super tevreden over. Vaseline doet wat ie belooft.

 • Reply
  Anja
  18 september 2013 at 17:17

  Dit product is er al een tijdje! En die groene variant is inderdaad lekker fris,en was fijn toen het warm was. Helaas is dat het nu niet meer,en ik vind dat het nu alweer meer tijd is voor een bodybutter.

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  18 september 2013 at 17:35

  Deze lijkt mij heel fijn!

 • Reply
  beautyjuf
  18 september 2013 at 18:07

  Ik heb de groene versie :-) Nog niet gebruikt, want ik heb nog zoveel huidverzorgingsproducten liggen. Langzaamaan raakt het op ;-) Het lijkt me een heel fijn product. Alleen ben ik erg nieuwsgierig of ik na gebruik de badkamervloer moet poetsen ;-)

 • Reply
  MySimplySpecial
  18 september 2013 at 18:19

  Ik ben hier best benieuwd naar!

 • Reply
  Elke
  18 september 2013 at 18:20

  Ik heb er veel goede dingen over gehoord, en nu ben ik echt wel benieuwd geworden! Vooral die groene variant spreek me aan!

 • Reply
  femketje
  18 september 2013 at 18:36

  ze lijken me best fijn :D

 • Reply
  Kirsten
  18 september 2013 at 19:07

  Ze lijken me erg fijn!

 • Reply
  martinaa89
  18 september 2013 at 20:06

  Ik ben al toe aan mijn tweede flacon, ik vind ze ontzettend fijn!

 • Reply
  iscreambeauty
  18 september 2013 at 20:11

  Fijne review! Ik gebruik de gele nu ongeveer twee maandjes en ik vind ‘em erg fijn! Ik weet alleen niet of hij in de winter voldoende verzorging bied aan mijn (dan) droge benen!

 • Reply
  Danielle Springer
  19 september 2013 at 13:11

  Het lijkt me zo handig!

 • Reply
  lonnie101
  19 september 2013 at 13:45

  Lijkt me een fijn product! Ga hem zeker halen. x

 • Reply
  Wendy
  3 januari 2017 at 15:43

  Foutje in je artikel, de bodylotion is niet geschikt ipv gezicht.

  De bodylotion is niet gezicht voor het gezicht en je moet erg oppassen met gladde vloeren zoals de verpakking ook al aangeeft.

 • Laat een reactie achter