Vaseline Queen Bee Honeylicious Lip Therapy

 photo VaselineQueenBee_zps17e59fb8.png

Mijn lippen zijn echt een drama op dit moment, ik blijf maar smeren, smeren en smeren. Velletjes, scheuren en een schrale huid, het hoort helaas allemaal bij de winter. Gelukkig komt Vaseline precies op tijd met een nieuwe limited edition variant! Mijn worden nu verzorgd door Queen Bee herself! Vaseline is al onmisbaar in deze tijd van het jaar, maar deze heerlijke honingvariant maakt hem helemaal geliefd.

 photo VaselineQueenBee2_zps3cf1b1fa.png

Wie heeft er geen blikje Vaseline in huis? Ik zelf heb er zelfs meerden, eentje in mijn tas, eentje voor op het werk en er ligt er nog eentje in mijn nachtkastje. Ik kan echt niet zonder lippenbalsem of Vaseline. Het is mijn partner in crime, vooral met dit weer waar mijn lippen niet heel erg gelukkig van worden. Gelukkig maakt een vettig laagje ze al een stuk blijer en zachter! Eigenlijk is er niet veel nieuws aan deze lippenbalsem, behalve de geur.

 photo VaselineQueenBee3_zpsfa0e6442.png

Vaseline is geen wondermiddel, maar wel heel erg handig en bijna onmisbaar. Deze limited edtion met de lekkere geur van honing verzorgt en verzacht je lippen door middel van het welbekende Petroleum Jelly, in de volksmond ook wel vaseline genoemd. Naast het verzorgen geeft dit leuke blikje je lippen ook nog eens een mooie glans.

 photo VaselineQueenBee4_zps7d4125ee.png

Op de achterkant van de verpakking vinden we een kleine ingrediëntenlijst met daarop:

 • Petrolatum – vaseline
 • Aroma – de smaak
 • Alpha-Isomethyl Ionone – geurstof
 • Benzyl Alcohol – conserveringmiddel
 • Linalool – geurstof

Het is dus geen bijzondere lijst met gekke dingen, vrij basic maar wel met veel geurende ingrediënten.

 photo VaselineQueenBee5_zps85e55921.png

Het blikje heeft een inhoud van 20 gram en uit ervaring doe je daar echt heel erg lang mee. Volgens mij is het mij nog nooit gelukt een blikje Vaseline op te maken. Maar dan moet ik er wel eerlijk bij vertellen dat ik tientallen producten tegelijkertijd gebruik.

 photo VaselineQueenBee6_zpsc0c10f47.png

De structuur van de Vaseline is heel romig en zacht. Je hoeft totaal geen moeite te doen om wat Vaseline uit het blikje te krijgen. Dit heeft zo zijn voordelen en nadelen. Als je het blikje koud ergens vandaan pakt kan je hem meteen aanbrengen. Maar bewaar je hem in je broekzak kan het nog wel eens een kliederboel worden, let daar dus wel op.

 photo VaselineQueenBee9_zps7d7b81ce.png

Je hebt helemaal niet veel Vaseline nodig, maar doordat het zo zacht is wil je nog wel eens teveel pakken, dat vind ik wel zonde. De Vaseline Queen Bee heeft een subtiele honing geur die totaal niet storend is. Ik weet nog wel dat Vaseline ook een keer een Champagne variant had, daar werd ik gewoon misselijk van, dat is gelukkig bij deze niet het geval.

 photo VaselineQueenBee7_zpsd79d1559.png

Mijn lippen zonder enig product. Een beetje onsmakelijke foto met al de wondjes, sneetjes en droge velletjes. Maar het is helaas niet anders. Laten we snel naar de foto gaan met Vaseline.

 photo VaselineQueenBee8_zps3bf4ae22.png

En mijn lippen met een laagje Queen Bee Vaseline! Ze voelen meteen een stuk zachter aan en de wondjes, sneetjes en droge velletjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Mijn lippen zijn lekker soepel en trekken helemaal niet meer, fijn! Doordat de Vaseline zo zacht is moet je hem wel bijwerken na een glas drinken of een lichte maaltijd, maar met een lippenbalsem vind ik dat nooit zo een probleem. De geur is subtiel, maar je ruikt hem zeker wel terug op je lippen.

 photo VaselineQueenBee1_zpsb452e47c.png

Ik ben fan van de Vaseline Queen Bee Honeylicious Lip Therapy! Het maakt mijn lippen lekker zacht en vind de subtiele geur van honing echt heel erg lekker! Je moet natuurlijk wel van honing houden, maar volgens mij zit dat bij de meesten wel snor. Jammer dat het een limited edition is, want ik had hem graag langer gezien. Ik heb geen idee tot wanneer hij te koop is, maar nu in ieder geval bij de Kruidvat voor € 2,99.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  10 januari 2015 at 07:36

  Wauw wat een fijn product en onwijs leuke verpakking! Echt een leuke combinatie, zo goed dat het zo’n fijn effect heeft. Echt een aanrader :)

 • Reply
  Esmée
  10 januari 2015 at 07:39

  Toen ik hem in de winkel zag, werd ik al nieuwsgierig door de leuke verpakking! Het lijkt me een hele fijne lippenbalsem, zeker omdat hij naar honing ruikt ;) x

 • Reply
  chucky1012
  10 januari 2015 at 07:44

  Klinkt heel goed omdat het zoet ruikt.!
  Fijn dan zal deze snel gaan kopen!

  Xoxo

 • Reply
  lucindainwonderland
  10 januari 2015 at 08:44

  Misschien moet ik ook maar zo’n potje scoren… want dit is echt niet meer om aan te zien en het doet nog pijn ook nog. Pure winterkwaaltjes, maar hier kan geen labello meer tegen op. Ik ben geen fan van die potjes waar ik met mijn vingers in moet, maar nood breekt wet. xxx Lucinda

 • Reply
  Margot
  10 januari 2015 at 10:23

  Klinkt goed! Mijn lippen zijn ook een ramp de laatste tijd.

 • Reply
  Beautyjuf
  10 januari 2015 at 10:45

  Ik heb inmiddels meerdere reviews voorbij zien komen van deze lipbalsem, maar ik vind het nog steeds zo gek dat er geen honing in de ingrediëntenlijst staat. Dat het alleen maar een honinggeur heeft, terwijl het gehele potje één en al ‘honing’ uitstraalt.

  Ik vind een potje helaas niet zo praktisch en hygiënisch. Ik gebruik het liefst een lipbalsem in de vorm van een stick. Ik gebruik er nu één van het merk Burt’s Bees. Die is erg fijn.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  10 januari 2015 at 10:47

  Korte ingrediëntenlijst, daar word ik blij van

 • Reply
  beautycasebycaro
  10 januari 2015 at 11:06

  Jaa ik herken het! Mijn lippen zijn nu ook echt suuuper droog! Ik gebruik nu een lippenbalsem van rituals maar misschien is deze ook wel een goeie om te proberen!

 • Reply
  Beau
  10 januari 2015 at 11:08

  Ik ben erg benieuwd naar deze balsem :)

 • Reply
  Linda
  10 januari 2015 at 11:29

  Hmmm wat lijkt mij dit een heerlijke lip verzorging, ik ben dol op honing! En hij staat zo mooi als en gloss, dat vind ik een hele fijne extra :)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  10 januari 2015 at 12:05

  Voor thuis zou ik ‘m zeker proberen. Voor on-the-go vind ik een lippenbalsem in een potje dan weer niet handig en niet hygiënisch.

 • Reply
  Nathalie Eline
  10 januari 2015 at 12:38

  Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar deze lippenbalsem! Ik ben gek op honing, dus deze variant lijkt me erg fijn.

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  10 januari 2015 at 15:19

  Klinkt goed! Ben benieuwd naar de geur. Ik kan niet zonder Vaseline, ik gebruik voor heel veel dingen. Mijn handen krijgen altijd een oppepper van Vaseline.

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  10 januari 2015 at 16:59

  Dat klinkt als een heel fijn product!

 • Reply
  Tessa
  10 januari 2015 at 17:47

  Klinkt goed! Ik heb volgens mij ook nog nooit zo’n blikje opgemaakt nu je het zegt. Ik heb dan ook wel heeeeeel veel vergelijkbare dingen die ik gebruik tegelijkertijd hihi

 • Reply
  Johanneke
  10 januari 2015 at 19:53

  Ik heb deze ook en vind hem fijner dan alle vorige versies, naar mijn idee trekt hij beter in en bleven die andere meer op mn lippen liggen, ook de geur is heerlijk.

 • Reply
  Marjoleinee
  10 januari 2015 at 21:18

  Wauw je lippen lijken inderdaad meteen hersteld met een beetje Vaseline erop!

 • Reply
  Joyce
  10 januari 2015 at 23:15

  Oeeh, ben er erg benieuwd naar. Mijn lippen zijn echt dramatisch droog door dit weer!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  11 januari 2015 at 06:05

  Oh dat klinkt goed! Mijn lippen zijn altijd erg droog dus zou dit wel een keer willen proberen

  Xo

 • Reply
  Andrea
  11 januari 2015 at 13:21

  ik vind het een hele leuke editie, maar ik blijf het gek vinden dat er geen honing in zit, alleen geur- en smaakstof!
  x

 • Reply
  kieke14
  11 januari 2015 at 14:23

  wil deze inderdaad nog graag eens proberen! Helaas had mijn kruidvat hem pas niet, toch maar weer eens gaan kijken, klinkt zo fijn :D

 • Laat een reactie achter