Search
Close this search box.

Vaseline Pink Bubbly Lip Therapy

 photo Bubbly1_zps8e464e3f.png

Welke meid heeft er nou geen blikje Vaseline in haar bezit? Zelf ben ik helemaal gek op Vaseline, je kan er zoveel mee en het is zo handig! Op mijn werk heb ik standaard een blikje in mijn werkshort. En thuis een hele pot waar ik vaak mijn lippen mee in smeer en droge plekjes mee behandel. Alleen deze is wel saai en smaak en geurloos. Tijd voor verandering! Dit is de oude vertrouwde Vaseline die we allemaal kennen alleen dan met  de smaak van roze bubbels!

 photo Bubbly_zps1d5b294e.png

Deze Limited Edition met de smaak van roze bubbels is een beetje decadent en geeft een gevoel van luxe. De Vaseline Limited Edition Pink Bubbly is verpakt in het bekende blikje en zelfs de look heeft een vleugje van een champagnehuis. De zoete Pink Bubbly is een verademing voor mooie verzorgde lippen en mag natuurlijk niet ontbreken in je tas.

 photo Bubbly2_zps8e3a7c5d.png

De ingrediënten zien er gewoon goed uit, het hoofdbestanddeel is zoals gewoonlijk bij Vaseline Petrolium.

 photo Bubbly3_zps651548a3.png

De kleur van de Vaseline ziet er ook heel erg champagne achtig uit, je zou hem bijna willen opdrinken. Alleen of dat zo een goed idee is weet ik niet. Het blikje vind ik er echt super leuk uitzien en niet zo saai als alle andere Vaseline verpakkingen. De kleur is trouwens helemaal transparant op de lippen, zou je vriend dus ook een likje mee willen pakken voor zijn lippen hoeft hij niet bang te zijn voor roze lippen! Net zoals alle andere Vaseline varianten is deze ook heerlijk zacht en heel makkelijk aanbrengbaar. Helaas moet het wel met je vingers, niet echt hygiënisch, maar zelf heb ik daar niet echt problemen mee. Zolang maar niet Jan alleman in het potje zit met zijn vingers.

 photo Bubbly4_zpsb32f01a2.png

Zoals je ziet geeft het een hele mooie glans aan mijn lippen en houd mijn lippen heerlijk soepel gedurende de hele dag. Het is natuurlijk geen longlasting lipstick, dus na een beker drinken of wat te eten moet je hem zeker eventjes bijwerken. De geur trouwens vind ik echt heel erg lekker en smaak natuurlijk. Alleen je moet er niet teveel van aanbrengen, want voor mij werkt het dan een beetje misselijkmakend. Dus gebruik hem gewoon normaal qua hoeveelheid.

 photo Bubbly5_zps15e7ccad.png

De Limited Edition Pink Bubbly is vanaf 10 juni exclusief bij Etos verkrijgbaar in combinatie met twee Andrélon Pink producten. Vanaf 8 juli 2013 is de Pink Bubbly van Vaseline ook landelijk verkrijgbaar. Wanneer de Vaseline weer verdwijnt weet ik niet omdat er op de verpakking staat dat het een Limited Edition is, maar ik denk dat hij zeker wel een aantal maanden verkocht gaat worden. Het blikje gaat trouwens € 2,99 kosten voor 20 ml. Daar kan je zeker dus wel een hele tijd mee vooruit.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. hmmm klinkt goed! Ik vind die rosy wel lekker, maar soms is hij dan nog net wat te roze. Maar of het nou zo’n goed idee is om nóg een lipbalm te kopen weet ik ook niet… xD

  2. Hij lijkt me wel fijn! Maar waar smaakt ‘ie nou precies naar? Champagne? :P
    In de zin ‘… en houd mijn lippen heerlijk soepel gedurende de hele dag’ moet het trouwens ‘houdt’ zijn.

  3. ik houd van lipbalsems, maar die van Vaseline vind ik normaal niet zo fijn. Ik vind ze iets te dun, en niet handig omdat ze in een blikje zitten. Toch ben ik wel benieuwd naar deze, leuke uitstraling, leuk thema/smaak…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *