Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream

Het koude winterseizoen komt er weer aan en dat gaat vaak gepaard met een droge of trekkerige huid. De huid goed verzorgen is dan zeker een must en dat kan met deze nieuwe crème van Vaseline mét Vaseline. Normaal vond je eigenlijk nooit het ingrediënt Vaseline (Petroleum Jelly) terug in de producten van Vaseline voor het lichaam en dat is eigenlijk best gek. Dat is dus vanaf nu verleden tijd met deze intensief verzorgende crème met Vaseline.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream

Vaseline introduceert de eerste crème met de herstellende kracht van 30% Vaseline Petroleum Jelly om de lichaamshuid optimaal te verzorgen, te herstellen en te beschermen tegen omgevingsinvloeden die de huid kunnen uitdrogen. De extra verzorgende en beschermende werking zorgt elke dag voor een zachte, gezonde huid. Kijk, dat willen we hebben! Helemaal met de koude maanden die toch echt voor de deur staan.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream

De crème zit in een handige tube met daarin 130 ml wat het een vrij compacte tube maakt die je eventueel in een grotere tas gemakkelijk mee kan nemen. De verpakking is clean en trekt mij eigenlijk wel meteen aan. Het is gewoon een basic product met een goede werking en dat straalt het ook uit. Handig is dat de verpakking ook meteen aangeeft door middel van een handig metertje dat het een rijk product is.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream

Vaseline heeft 30% petroleum jelly toegevoegd aan een rijke (parfumvrije) crème, verpakt in een handige tube. De formule doet meer dan de zeer droge huid hydrateren en verzorgen: de formulering met een combinatie van ingrediënten zoals 30% petroleum jelly en vitamine E zorgen voor een zachte, gezonde huid die beschermd is tegen omgevingsinvloeden die de huid kunnen uitdrogen. De formule van Vaseline Advanced Repair Jelly Cream legt een beschermend laagje over de huid zodat het huideigen vocht beter binnen blijft en het natuurlijke herstel van de droge huid versneld wordt. Op die manier kan het vochtgehalte in de bovenste huidlagen verhogen, waardoor de huid gedurende een langere periode goed gehydrateerd blijft.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream

Wist je trouwens dat zowel in de zomer als in de winter moet de huid zichzelf voortdurend aanpassen aan verschillen in luchtvochtigheid en wisselende temperatuurschommelingen van binnen en buiten. Invloeden als een airconditioning of centrale verwarming maken de omgevingslucht zeer droog waardoor de huid extra hard moet werken om het natuurlijke vocht binnen te houden.

Dat gaat gelukkig heel makkelijk met deze handige crème in tube. Je knijpt hem heel gemakkelijk uit de verpakking en is gemakkelijk te doseren, of je nou een ruw plekje of je hele benen wil insmeren, je zult niet te snel te veel pakken.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream

Zoals ik al zei krijg je de crème heel gemakkelijk uit de tube en voelt het al meteen rijk en dik aan op de huid. De geur is vrij neutraal en ik vind het iets warmer van geur dan de Vaseline uit een blikje. Niet bijzonder dus en heel erg uniseks waardoor mannen het ook zonder enig probleem kunnen gebruiken. In de ingrediëntenlijst vind ik trouwens ook geen parfum terug dus het geeft al aan dat er geen tot vrijwel geen geur aan zit.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream
Als je de crème uitsmeert over de huid voel je meteen dat hij ontzettend rijk en dik is, maar hij smeert wonderbaarlijk makkelijk uit over de huid. Ik merk wel dat dit echt een crème is voor de droge huid, want ik zie hem meteen intrekken op mijn droge ellebogen, maar op mijn armen en benen is hij op dit moment veel te rijk en blijft echt als een vette laag op de huid liggen. Wel hebben mijn droge voeten nu veel baat bij deze crème, ideaal!

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream

De Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream doet zijn werk goed en is helemaal niet duur, want voor deze tube betaal je maar € 4,99 wat ik niet veel geld vind. Wel zal ik hem je echt aanraden als je echt een hele droge huid hebt, anders is hij veel te rijk en blijft hij op de huid liggen. Of gebruik hem plaatselijk voor hier en daar droge of ruwe plekjes. De Vaseline Intensive Care Advanced Repair Vaseline Jelly Cream is vanaf nu te koop bij drogisterijen en supermarkten.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *