Vaseline Continuous Spray Intensive Repair

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive_zpstztejgtm.png

Ik ben echt gróót fan van de Vaseline Spay & Go voor de zomer. Ik draag niet graag een body lotion omdat deze gewoon nooit snel intrekken en vaak heel rijk zijn. En ik vind dat plakkerige gevoel maar niets. In de zomer is mijn huid vaak droog en heeft het toch wel iets van verzorging nodig, dan gebruik ik heel erg graag de Vaseline Spray & Go. Maar vanaf nu heet Spray & Go, Continuous Spray en heeft er een nieuwe variant bij: Intensive Repair.

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive9_zpsb787mfew.png

Het principe en de verpakking is precies hetzelfde gebleven, ze gaan alleen verder onder een andere naam: Continuous Spray. Als ik eerlijk mag zijn vond ik de vorige naam wel leuker en sprekender. Maar goed, dat ben ik. Naast de vertrouwde varianten Essential Healing, Aloë Soothe – mijn ultieme favoriet – en Cocoa Radiant is er dus nu ook een extra rijke variant: Advanced Repair. Die je hierboven ziet. Een opvallende en neutrale witte verpakking, die goed bij het product en de werking past vind ik.

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive1_zpszcjjv85m.png

De Spray & Go body lotions waren ontzettend populair, maar toch was er iets op aan te merken. Niet op de werking, maar de inhoud. Er staat heel groot Vaseline als merk op de verpakking, maar nergens in het product zat Vaseline verwerkt, dat kon natuurlijk niet. Daarom zitten in de vernieuwde varianten wel het ongekende populaire vaseline.

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive2_zpsscatdl6x.png

Ik moet er wel bij zeggen dat het een intesieve verzorging is in vergelijk met de andere spray’s. Heb je zelf echt een hele droge huid die een goed vet product nodig heeft, dan heb je hier wellicht helemaal niets aan, maar is het alleen even lekker verfrissend. Het is dus een wat intensievere variant van de Continuous Spray’s. Onderaan de verpakking zie je ook al wel dat het een vrij lichte lotion is.

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive3_zpsywyzv0l5.png

Maar wat maken deze spray’s nou zo bijzonder? Dat kan ik je vertellen, ze trekken namelijk ontzettend snel in en laten geen plakkerige of vette huid achter. Daardoor kan je meteen je favoriete kleding aantrekken en voelt de huid niet onaangenaam aan. Ook is het nog eens heel simpel aan te brengen door middel van de spray.

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive4_zpsmwi0uwxl.png

Ook staan er nog waarschuwingen op de verpakking. Eéntje wil ik eventjes uitlichten. Gebruik het product echt niet op een vloer die glad kan worden. Omdat het een spray is, is het onvermijdelijk dat je naast je lichaam spuit en het op de grond terecht komt. Ik heb dit wel eens op mijn laminaten vloer gedaan en ben daarna keihard onderuit gegaan omdat de vloer zo glad was geworden. Breng het dus even goed aan op een badmat bijvoorbeeld. Daarna kan je het product heel gemakkelijk uitsmeren met de handen.

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive10_zps0sws9i5d.png

Ingrediënten van de Vaseline Continuous Spray Intensive Repair. Ze zien er prima uit – wel siliconen en parabenen – en we komen nu inderdaad de vaseline tegen. Het product is trouwens geurloos omdat er geen parfum in zit. Maar echt geurloos vind ik hem niet, hij ruikt een klein beetje muffig.

De vernieuwde formule is verrijkt met microdruppels van de originele, hydraterende Vaseline-jelly om de huid extra te verzorgen. De Bodylotion Spray formule bevat ook een gepatenteerde Stratys-3TM multi layer moisture technologie waardoor de hydraterende werkstoffen tot in de verschillende bovenlagen van de opperhuid doordringen om een optimale hydratatie te bereiken. Binnen enkele seconden voelt je huid glad en zacht aan volgens Vaseline.

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive5_zpsp6at80nj.png

De dop van het product fuctioneert ook als handige spray dop. Je draait het dopje een kwart slag zodat de opening naar voren komt en je hem kan gebruiken. Zet je hem weg? Draai hem dan weer een kwart slag dicht.

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive6_zpsmruazhxf.png

Uit de spuitbus komt een vrij dichte nevel, maar dat mag ook wel, want het product trekt echt heel erg snel in de huid. Je hoeft maar een paar keer te smeren en het is verdwenen. Zoals ik al zei is het product zowat geurloos en voelt het inderdaad rijker aan dan de andere varianten.

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive7_zpsqes4jikz.png

Eenmaal uitgesmeerd – wat in een paar seconden klaar was – voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Bij de andere varianten merk ik inderdaad niets van een vettig of plakkerig laagje, maar bij deze wel iets. Dat vind ik wel jammer. Maar toch denk ik dat als je een wat drogere huid hebt hier geen last van hebt en hem heel erg fijn vindt.

Tipje voor met dit warme weer, bewaar hem in de koelkast, dan is het een heerlijk verfrissende nevel voor na een warme dag!

 photo Vaseline Continuous Spray Intensive8_zpsrl8djz7h.png

Ik vind dit een goede toevoeging aan het Vaseline assortiment! Ik vond de vorige naam wel leuker, maar ach, het gaat natuurlijk om het product. De Vaseline Continuous Spray Intensive Repair kost € 8,29 en daar heb je een fles van 190 ml voor. Ik moet wel toegeven dat deze flessen best snel leeg zijn, maar ze zijn het waard. De spray is te koop bij verschillende drogisterijen, supermarkten en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  De Blogster
  18 juli 2015 at 15:32

  Ik heb zelf de aloë vera variant gehad, die sprays zijn zo verschrikkelijk handig! Echt ideaal. Ik koop ze wel altijd in de aanbieding, Vaseline heeft vaak 30% korting namelijk.

 • Reply
  Nathalie
  18 juli 2015 at 15:43

  Ik ken het verhaal van het uitglijden op de vloer na het gebruik van deze spray & go bodylotions hihi

 • Reply
  Lisa
  18 juli 2015 at 15:55

  Ik heb zelf een enorme hekel aan insmeren dus dit lijkt me heel fijn. Wel vind ik ruim €8,00 voor zo’n fles erg prijzig.

 • Reply
  Bianca
  18 juli 2015 at 16:15

  Deze variant is echt heel fijn om te gebruiken x

 • Reply
  manon
  18 juli 2015 at 16:33

  Deze lijkt me echt fijn! Wanneer deze in de aanbieding is ga ik hem misschien wel aanschaffen :).

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  18 juli 2015 at 16:47

  Ik heb de spray and go nog nooit geprobeerd, maar ben er nu wel benieuwd naar.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Tamara
  18 juli 2015 at 17:11

  Jammer dat ze iets plakkigers achter laten, ik heb deze spray nog niet geprobeerd!

 • Reply
  Yvonne
  18 juli 2015 at 18:10

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd maar ik moet ze toch maar eens aanschaffen. Bedankt voor de waarschuwing wat betreft uitglijden. Dat had ik eens met een haarspray met siliconen. :-)

 • Reply
  Michelle Kaiser
  18 juli 2015 at 18:30

  Wat een gekke nieuwe naam. Spray & Go “bekt” lekkerder vind ik hoor.

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  18 juli 2015 at 18:33

  Ik heb spray & go in vanille en cacoa en die ruiken allebei heel lekker, daarom gebruik ik ze regelmatig.. Trekt inderdaad snel in!

 • Reply
  Femke
  18 juli 2015 at 23:00

  Ik vond de naam van de vorige variant ook véél leuker!! Lijkt me een erg fijn product :-)!

 • Reply
  Roswitha
  19 juli 2015 at 09:08

  Ik heb een soortgelijke spray van kruidvat huismerk. Prima spray die ook snel intrekt.

 • Reply
  Nicole
  19 juli 2015 at 13:20

  Lijkt me echt een handig product!

 • Reply
  Marleen
  19 juli 2015 at 14:51

  Heerlijke producten vind ik dit! Super handig en ze werken prettig! xx

 • Reply
  chucky1012
  19 juli 2015 at 16:26

  Deze vernieuwde spray is opvallend en ga ik eens kopen.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 juli 2015 at 15:28

  Ik heb de gele naast mijn bed liggen: supergemakkelijk!

 • Laat een reactie achter