Vanedo Beauty Friends Sheet Masker

Jullie hebben ze vast wel op andere blogs voorbij zien komen, de sheet maskers. Zo niet dan zal ik je even kort vertellen wat een sheet masker is. Een sheet masker is een masker in van stof dat je als het ware op je gezicht legt en dan laat intrekken. Heb je dit gedaan dan kan je het makkelijk weer verwijderen door het masker van je gezicht af te trekken. Benieuwd naar dit Aziatische sheet masker, lees dan zeker even met me mee!

De Vanedo Beauty Friends sheet maskers zijn er in twintig verschillende soorten te krijgen dus er zit altijd iets tussen wat jou het meeste aanspreekt. Ik testte voor jullie de Snail versie, eentje met slakkengel.

In de verpakking zit een masker van katoen of een stukje papier. Dit stukje katoen of papier heeft inhammen en gaten zodat je gezicht er makkelijk bedekt mee kan worden. Denk hierbij aan je ogen, mond en neus. Het masker is doordrenkt met een gel of ander huidverzorgend middeltje. Deze zorgt er voor dat je huid een stuk mooier wordt.

De ingrediënten zien er best prima uit, wel jammer dat er parfum in zit en maar een beetje slakken gel.

Als je het zakje open maakt zie je meteen dat het goed vochtig is en een hele gel laag in de verpakking in.

Als je het masker uitvouwt komt meteen een soort spook gezicht tevoorschijn, ik moest wel een beetje lachen toen ik dit zag, haha. het masker is goed vochtig dus het blijft goed op de huid plakken.

Het masker op mijn gezicht, ik kijk er niet zo vrolijk bij omdat hij anders een beetje losliet als ik er een foto van wou maken. Hij was best wel zwaar omdat hij zo vochtig was dus hij zakte een beetje naar beneden. Op je gezicht voelt het masker heerlijk verfrissend aan en je voelt dat het in je huid trekt door een licht tintelend gevoel. Het tintelende gevoel is bij mij niet irriterend, gelukkig. Het is trouwens aan te raden om het masker op een goed schoon gezicht aan te brengen. Ik had van de voren mijn huid goed gereinigd met een reiniger en tonic.

Na 15 minuten het masker op mijn gezicht te hebben gehad trok ik hem er voorzichtig weer vanaf.

Als je goed kijkt zie je een aantal natte resten op mijn gezicht zitten. Deze bleven plakken en voelt natuurlijk niet zo lekker als je nog verder moet met andere dingen doen. Pak daarom een washandje met lauw warm water en spoel de laatste resten van je gezicht af.

Daarna dep ik mijn gezicht droog en hou ik een heerlijk zachte huid over. Ik dep na het gebruik van een masker mijn gezicht altijd droog omdat hij dan een stuk gevoeliger is dan normaal.

Ik ben ontzettend verrast door dit masker, wat ik eigenlijk niet had verwacht. Eerst moest ik er wel om lachen, wie doet er nou zo een raar ding op maar het is juist hartstikke fijn en handig. Het is ook zeker leuk om een keer samen met een vriendin te doen, hierbij hoef je tenminste niet te kliederen. De sheet maskers kan je hier online kopen bij BBCreamShop voor € 1,25 per stuk en ze zijn er in 20 verschillende soorten.

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Charile
  29 augustus 2012 at 07:33

  Klinkt goed!

 • Reply
  Lifesplash
  29 augustus 2012 at 07:54

  Die klinkt niet verkeerd! Wel jammer van dat parfum natuurlijk, maar oké. Die foto waar je het masker ophebt vind ik trouwens erg funny, haha zoiets ziet er gewoon grappig uit. :’) Heb zelf ook wel eens zo een masker gehad, maar mijn voorkeur gaat toch naar die smeersels. :)

 • Reply
  debby
  29 augustus 2012 at 07:56

  Ja dit is echt een heerlijk masker! Heb hem zelf laatst ook gebruikt, maakt je huid echt enorm zacht. Prachtige foto trouwens die onderste.

 • Reply
  Tessa
  29 augustus 2012 at 08:52

  ik heb nog nooit zo”n masker gehad grappig

 • Reply
  Esmay
  29 augustus 2012 at 09:08

  Zulke sheetmasks vind ik zo grappig! :D

 • Reply
  Laurence
  29 augustus 2012 at 09:14

  Zal ik zeker één keer testen!

 • Reply
  Vera
  29 augustus 2012 at 09:39

  Deze lijkt me erg fijn :) Het ziet er wel altijd nog een beetje raar uit haha :)

 • Reply
  lin
  29 augustus 2012 at 09:39

  Zo’n ding wil ik ook nog eens proberen! Ik ga toch maar eens in die shop kijken…

 • Reply
  serona
  29 augustus 2012 at 09:43

  hi aranka,
  ik volg sinds kort je blog en vind hem super leuk!
  zo`n masker wil ik ook proberen ik heb ze wel eens bij andere blogs voorbij zien komen.

 • Reply
  BB Cream Shop
  29 augustus 2012 at 10:50

  Wat een leuke reacties weer!
  Altijd leuk, zo de ochtend beginnen.
  Kleine tip, nadat je het masker van je gezicht hebt afgehaald, kan je de gel laten drogen op je gezicht.
  Schoonmaken mag natuurlijk ook, het is maar wat je zelf lekker vind.
  Tevens kan je het masker ook voor gebruik eventjes 10 min. in de koelkast leggen, zo werkt het masker nog eens extra verkoelend.
  En niet te vergeten, bij een afname van 10 stuks krijg je 10% korting ;)

 • Reply
  Miranda
  29 augustus 2012 at 11:46

  Ziet er uit als een fijn masker;D

 • Reply
  Kimberly
  29 augustus 2012 at 12:47

  Jou foto met het masker op, erg leuk! :D

 • Reply
  dita
  29 augustus 2012 at 12:50

  Fijn masker zo te horen

 • Reply
  me
  29 augustus 2012 at 13:19

  Ik heb de Action-versie nog liggen, deze week mar eens proberen.

 • Reply
  Amy
  29 augustus 2012 at 15:17

  Klinkt als een heel fijn masker!

 • Reply
  roos
  29 augustus 2012 at 16:13

  Ik had er een gekregen van BBcreamshop, volgens mij bij een tester van BB cream. Ik heb hem alleen zelf niet gebruikt, mijn huid is nogal gevoelig voor maskers.

 • Reply
  Suus
  29 augustus 2012 at 19:28

  Ziet er goed uit ;) Ben wel heel nieuwsgierig geworden, klinkt namelijk als een fijn masker!

 • Reply
  Jana
  29 augustus 2012 at 20:45

  Klinkt erg fijn :D x

 • Reply
  Linda
  29 augustus 2012 at 21:04

  Dit artikel herinnert me eraan dat er volgens mij ook nog zo’n ding (via eBay) onderweg is naar mij :)

 • Reply
  Lotte
  30 augustus 2012 at 09:45

  Ik heb deze toevallig ook net uitgeprobeerd. Afgezien van het feit dat het er niet erg charming uitziet, vond ik ‘m ook heel fijn! Op de verpakking stond dat je de restjes van het masker kun laten opdrogen. De volgende ochtend werd ik wakker met een heerlijk zacht huidje:)

 • Reply
  Sunanda
  11 mei 2013 at 07:26

  Ik heb er ook heel heel en ik heb nog een tip. Als je hem eraf haalt is je gezicht nog vol met de gel. Dat moet je in masseren en dan trekt het echt helemaal in je huid! Dus niet eraf halen met een washandje. Ik vind ze super fijn. Mijn droge plekjes waren verdwenen!

 • Laat een reactie achter