Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nog niets voor Valentijn? Dit zijn originele en leuke tips!

Nog niets voor Valentijn? Dit zijn de leukste tips!

Morgen is het Valentijnsdag, een dag waar de meningen nogal over verdeeld zijn. Je kunt het een commerciële onzin dag vinden (is het eigenlijk ook). Maar je kunt het ook een dag vinden je geliefde even extra in het zonnetje te zetten. Als jij bij die laatste categorie hoort of nog twijfelt heb ik een aantal leuke tips voor je!

Bron afbeelding: Shutterstock

Geef een pakketje met zijn favoriete spullen

Dit heb ik een keertje voor Danny gedaan op aanraden van een vriendinnetje en dat was echt een heel leuk idee. Je weet vast wel een aantal dingen die je vriend of man altijd gebruikt, stop deze in een leuk pakketje en je hebt een echt persoonlijk pakketje samengesteld. Laat je ook even meteen zien hoe goed je hem kent. Ik had er bijvoorbeeld zijn favoriete gel, deodorant, snoepjes en dergelijke in gedaan.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Sieraden doen het altijd goed

Als je tenminste zijn of haar smaak weet, dat is dan nog wel even een dingetje. Wat dacht je van mooie oorbellen of een armband? Valentijn is natuurlijk het moment om iets moois en tastbaars te geven. Zo gaf ik Danny ooit een mooi horloge die die echt jaren heeft gedragen. Je kunt sieraden zo duur maken als je wil, maar het gaat natuurlijk om het gebaar. Bij vrouwen zit je vaak wel goed met mooie oorbellen of een leuke ketting, vooral de oorringetjes en kettinkjes zijn hip op dit moment.

Dubbel daten

Vind je Valentijn eigenlijk maar niets maar wil je wel iets doen? Nodig wat gezamenlijke vrienden uit en maak er een gezellige avond van met spelletjes of met leuke en gênante verhalen hoe jullie elkaar hebben leren kennen en dergelijke.

Ga lekker (uit)eten

Heerlijk cliché deze tip, maar het is natuurlijk altijd erg gezellig om met elkaar te eten. Je kunt uit eten gaan, maar je kunt ook lekker zelf gaan koken. Kook zijn of haar favoriete gerecht, steek wat kaarsjes aan, doe wat leuks aan en zorg voor een lekker wijntje. Succes gegarandeerd!

Bezorg hem een spannende avond

Bij Valentijn hoort liefde en dat mag soms best wel eens spannend zijn toch? Kaarsjes aan, lichten uit en dit speciale pikante strikpakje maakt het helemaal af. Of je daarna nog serieus genomen wordt weet ik niet, maar het zal vast een hilarisch moment opleveren.

Nog niets voor Valentijn? Dit zijn de leukste tips!

Date night op de bank

Geen zin om iets actiefs te doen? Maak er dan lekker een date night op de bank van. Zet of Netflix een leuke romantische film aan, steek de kaarsjes aan en maak een borrelplank met lekkere hapjes (bovenstaande kaasjes zijn speciaal voor Valentijn en bij de kaasspeciaalzaak te koop).

Schrijf een persoonlijke brief of kaart

Een mooi of bijzonder cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt ook een mooie brief of kaart aan je geliefde schrijven met daarin lieve woorden. Ik denk dat dit cadeau een van de mooiste dingen is die je kan krijgen en het wordt vast en zeker gewaardeerd.

Doe een lief briefje in zijn lunchbox

Dit is natuurlijk heel fout en afgezaagd, maar ik weet zeker dat hij of zij even moet lachen en aan jou moet denken als het lunchpakketje open gaat. En als je niet van moeite doen houdt is dit de perfecte oplossing om aan te geven dat je toch nog aan Valentijnsdag gedacht hebt.

Een timeline van jullie relatie

Als je al wat langer bij elkaar bent is het leuk een timeline van jullie relatie in foto’s te geven. Tegenwoordig kun je leuke rekjes of fotolijstjes met meerdere vakjes kopen en deze kun je vullen met de leukste en bijzonderste momenten van jullie relatie. Leuk om te geven maar ook leuk om daarna neer te zetten en herinnerd te worden aan alle leuke momenten van jullie samen.

Vul samen een pot met briefjes

Aangezien jullie een relatie met elkaar hebben is het vast de bedoeling dat jullie nog een hele tijd bij elkaar blijven. Was een appelmoespot af of koop een leuke nieuwe pot en schrijf samen briefjes met dingen die jullie nog samen willen doen. Doe deze in de pot en haal die er op een willekeurig moment uit en voer uit wat er op het briefje staat. Super leuk om samen te bedenken en te doen.

En dit waren mijn tips voor Valentijnsdag, zelf moet hou ik mijn plannen (of niet) nog even geheim. Doe jij wat met Valentijn of juist helemaal niet?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Ik doe niet echt aan Valentijnsdag, maar omdat we rond deze tijd “officieel” werden, hebben we hier sinds dit jaar maar ons jubileum van gemaakt. Zo ongezellig om geen datum te hebben ;). Ik vind zelf zo’n zelfgemaakt/samengesteld pakket een heel leuk en persoonlijk idee! Mijn hart zou je het beste kunnen veroveren met die kaasplank overigens, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *