Search
Close this search box.

Valentijn Kersen Taartjes

Van het weekend is het natuurlijk Valentijn en daar hoort veel liefde bij. Alleen liefde gaat ook door de maag, dus vandaar dat ik deze heerlijke kersen taartjes heb gemaakt! Ze zijn heel makkelijk te maken en je hebt eigenlijk maar vier ingrediënten nodig. Ze zijn trouwens ook geschikt voor de happy singles! Vergeten jullie je niet te abonneren op mijn kanaal?

 photo Valentijn Kersen Taartjes6_zpsc1an4tay.png

 photo Valentijn Kersen Taartjes5_zpsvxg0emaf.png

 photo Valentijn Kersen Taartjes2_zps1bs7nfez.png

 photo Valentijn Kersen Taartjes_zpspmzrhbs9.png

 photo Valentijn Kersen Taartjes1_zpsqdhuklgy.png

Wat heb je nodig?

  • bladerdeeg
  • Vlaai Fruit kersen
  • 1 ei
  • suiker
  • hartjes decoratie

Uit één plakje bladerdeeg haalde ik twee taartjes, dus vier hartjes in totaal. Het is natuurlijk even meten hoe vaak jouw vorm past.

Bak vervolgens de taartjes gedurende een kwartier af in de oven op 220 graden. Ze zijn zowel koud als warm erg lekker, maar natuurlijk gaat mijn voorkeur uit naar warm. Je moet ze dus wel snel opeten met je geliefde!

 photo Valentijn Kersen Taartjes3_zps8f6nusol.png

Eetsmakelijk en een fijne Valentijn morgen! Maar als je alleen bent mag je jezelf deze heerlijke taartjes ook wel gunnen, ik weet zeker dat je daar een stuk vrolijker van wordt!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Dit ziet er super leuk uit, maar ook lekker natuurlijk. Ja, dit moet zelfs voor mij (geen keukenprinses) ook nog wel te doen zijn en ik ga dit zeker onthouden. xxx Lucinda

  2. Wat een leuk idee om er strooisel overheen te gooien! Ik hou zo veel van kersen :) Voor mijn vriend maak ik dit jaar Cherry Cheesecake Brownies, ook heerlijk (hoop ik) ;) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *