Zoek
Sluit dit zoekvak.

Valentijn cadeautips

Misschien moet je er nog even niet aan denken, maar over twee weken is het alweer Valentijnsdag. Een dag waar de liefde eventjes extra in het zonnetje gezet wordt. Alleen wat geef je je geliefde cadeau? Ik zelf zit ook al een hele tijd te denken wat ik mijn vriend cadeau moet doen, want het gaat om het idee, niet hoe groot het cadeau is. In dit artikel laat ik een paar voorbeelden zien vanValentijn cadeautips, mocht je er echt niet uitkomen.

Makkelijk is natuurlijk om naar de drogisterij te gaan en een lekkere douchegel of bodylotion te kopen. Rond deze tijd zijn er altijd leuke Valentijn cadeausets te koop. Het hoeft niet duur te zijn, het idee is natuurlijk hartstikke leuk en je vriend ruikt meteen weer lekker!

Vind je douchegel toch iets te saai en wil je voor een luxe geurtje gaan? Dat kan natuurlijk ook! Bij de Douglas en ICI Paris XL hebben ze genoeg lekkere geurtjes in de aanbieding!

Verwen hem lekker op Valentijnsdag, dit kan je natuurlijk heel simpel doen. Kook lekker die avond voor hem, zorg voor iets lekkers bij de koffie. Voor de avond zoek je een leuke film uit en kruip lekker bij elkaar op de bank met een lekker dekentje erbij! Misschien kan hij nog wel een lekkere massage bij gebruiken.

Heb je toch wat meer geld te besteden? Lekker uit eten is ook altijd goed! Misschien kan je er nog een romantisch nachtje bij aanplakken in een hotel?

Geen geld voor een hotel? Maak een hotelkamer van je eigen slaapkamer. Versier het met kaarsjes, rozenblaadjes, romantisch muziekje op de achtergrond. Ik weet zeker dat jij je de hele avond vermaakt.

Wil je iets kopen dat blijvend is en waar hij altijd aan jou moet denken, wat dacht je van een horloge, armband, ring of misschien wel echte ‘vriendschaps ringen’ met daar jullie naam ingegraveerd. Het symbool dat jullie echt bij elkaar horen.

Zin om creatief te zijn met foto’s? Tegenwoordig kan je bijna overal wel lijstjes kopen waar meerdere foto’s in kunnen. Zoek de leukste foto’s van jullie samen uit en maak daar een mooie collage van.

Heb jij nog Valentijn cadeautips? En weet je al wat jij je Valentijn dit jaar cadeau gaat geven?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Handige tips! Ik heb vandaag precies een maand met mijn vriend dus wil niet gelijk over de top gaan en iets groots geven. Ik heb wel een lieve kaart voor hem gekocht!

  2. Wow wat gaat de tijd snel, het is al weer bijna valentijnsdag! Ik woon sinds 2 maanden samen en ik denk dat ik wel iets romantisch ga organiseren, een lekker etentje voorbereiden voor ons twee, of lekker makkelijk een favoriet restaurant reserveren. In de avond een leuk filmpje kijken samen, en zo kunnen we valentijnsdag vieren. We geven elkaar geen hartjes kussentjes, gadgets, fotolijstjes en dat soort dingen meer haha waar laten we die ’troep’ lol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *