Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vakantierooster op byAranka.nl

Bij LiveLifeGorgeous zag ik dat ze zaten na te denken over een vakantierooster, ze waren met mij dus blijkbaar niet de enige. De zomerperiode is altijd erg rustig, qua nieuws, PR en bezoekers. Tijd voor een vakantierooster dus!

In de maand juli zullen er iets minder artikelen dan normaal online komen. Omdat er gewoon op dit moment niet zoveel nieuwtjes zijn en het erg stil is op dit moment in PR-land. Ook merk ik dat mijn bezoekersaantallen een stuk minder zijn dan normaal. Daarom heb ik besloten ook een vakantierooster in te plannen. Hij zal er zo uit komen te zien:

Maandag: 1 artikel
Dinsdag: 1 artikel
Woensdag: 2 artikelen
Donderdag: 1 artikel
Vrijdag: 1 artikel + 1 video
Zaterdag: 1 artikel
Zondag: 2 artikelen

Het zijn dus vier artikelen minder in de week, niet heel meer minder dus maar zo heb ik toch het idee dat het iets rustiger is en voor jullie ook. Dan hoeven jullie niet zoveel bij te houden en kunnen jullie ook heerlijk van het prachtige weer of vakantie gaan genieten zonder te veel te missen.

Ik hoop dat jullie het snappen. Zo blijven de nieuwtjes leuk en kom ik niet met artikelen aan omdat mijn nieuwtjes op zijn. Ook voor mezelf heb ik dan iets meer ruimte. In de vakantie werk ik ook meer bij de Albert Heijn dus heb helaas ook wat minder tijd voor mijn blog. En natuurlijk ben ik zelf ook met vakantie!

Ik wens jullie in ieder geval een heerlijke vakantie, waar die dan ook heen gaat en heerlijk weer in Nederland!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Natuurlijk is dit ontzettend logisch! Heel veel plezier, geniet van je vakantie en natuurlijk blijf ik al je artikelen met veel plezier lezen <3

  2. Iedereen is toe aan vakantie dus maakt het helemaal niets uit dat het wat rustige zal zijn op je blog.
    Natuurlijk zal ik je art. blijven lezen……

    Ik wens je een Happy Holiday en werkse…….. Xoxo

  3. Vind die zomerroosters niet meer dan normaal hoor! Ikzelf ga lekker veel bloggen juist. Ik doe ’t voor m’n lol en moet de tijd opvullen haha x

  4. Ik begrijp helemaal dat er een vakantie rooster komt. Er komt naar mijn mening nog genoeg online wat we kunnen lezen en verder kan iedereen incl. jijzelf van de vakantie en het lekkere weer genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *