Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vakantie leesvoer!

Het is vakantie, dus dat betekend dat je zeeën van vrije tijd hebt. Dat geld natuurlijk niet voor iedereen want veel van ons zijn natuurlijk ook druk met werken – zoals ik – maar dan hebben we nog wel tijd over. Tijd over voor wat? Juist voor een goed boek. Ik ben alleen totaal niet iemand die van boeken houdt, ik moet me er echt toe zetten, maar als ik bezig ben heb ik ze in een ruk uit. Vandaar dat ik paar leuke boeken heb aangeschaft.

Deel 1, 2 en 3 had ik al in de vorige vakantie uitgelezen dus nu wordt het tijd voor de volgende delen. Mini shopaholic heb ik nog niet gekocht omdat ik eerst deze wou uitlezen en daarna altijd nog dat boek kan kopen. Ik hou echt van Shopaholic boeken, wat een heerlijk verhaal van Becky en Luke!

Shopalicious – De huwelijksreis rond de wereld van Becky en Luke was een daverend succes. En natuurlijk heeft Becky enkele souvenirs aangeschaft. Zijden kamerjassen uit Hongkong… vijf Turkse tapijten… een tafel met tien stoelen uit Sri Lanka… de, eh, manshoge giraffebeelden uit Malawi… alles wordt netjes thuisbezorgd. Luke is ziedend. Becky mag zelfs haar ‘geheime’ tweede creditcard niet meer gebruiken. Er is nog meer ongelooflijk nieuws: ze blijkt een zus te hebben! Maar wanneer Becky Jessica voor het eerst ontmoet, krijgt ze de schrik van haar leven. Het kan toch niet waar zijn dat haar zus een hekel heeft aan… winkelen?

Hetzelfde verhaal als hierboven, ik wil gewoon de serie uitlezen vandaar dat ik hem kocht!

Shopaholic & Baby – Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als ‘personal shopper’ bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke gaat ze op huizenjacht, want… Becky is zwanger! Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar creditcarduitgaven tot stratosferische hoogten. Of het nu een meisje of een jongen wordt, alles moet perfect in orde zijn, van de design babykleertjes (in roze én blauw) tot de kinderwagen met NASA-technologie. Becky heeft zich nog net op tijd kunnen inschrijven voor een holistische waterbevalling bij de beroemde verloskundige Venetia. Maar als blijkt dat Luke en Venetia elkaar van vroeger kennen, begint Becky’s gelukzalige wereldje in te storten. Ze winkelt voor twee… of zijn er soms drie in haar huwelijk?

Ik stond van de week bij de Albert Heijn en daar verkochten ze boeken voor maar € 4,99 en ik kon het niet laten om deze niet mee te nemen. Het was een erg dik boek dus ik zou er wel eventjes mee doen en de achterkant sprak me ook wel aan.

Wat wil je nou? – Genesteld in de schaduw van een berg ligt het Ierse stadje Carrickwell. Daar genieten drie jonge vrouwen van hun toekomstdromen. De ambitieuze Mell, met haar topcarrire en haar gezin. De zorgzame Daisy, die zo graag wil trouwen en kinderen krijgen. En de temperamentvolle studente Cleo, die het hotelbedrijf van haar ouders over wil nemen. Maar het lot beslist anders en al hun dromen vallen in duigen.Mell voelt zich altijd schuldig. Moet zij haar baan opgeven om bij haar kinderen te blijven?Het lukt Daisy maar niet om zwanger te worden. Waarom doet haar vriend zo ongeïnteresseerd? En Cleo krijgt ruzie met haar hele familie als zij het hotel wil moderniseren. Verbitterd verlaat ze haar ouderlijk huis.In het pas geopende kuuroord Clouds Hill ontmoeten de drie vrouwen elkaar en kunnen zij al hun zorgen bespreken met de mysterieuze Amerikaanse eigenaresse Leah. Zij helpt Mell, Daisy en Cleo om een aantal moedige beslissingen te nemen en zo te ontdekken wat werkelijk belangrijk is in het leven.

Twilight, twilight! Ik ga jullie bekennen, ik moest er helemaal niks van hebben en het boeide me echt niks. Het leek me gewoon niks aan. Tot op het moment er een moment van verveling mij overspoelde en ik de films ging downloaden. En ik ben verkocht, verliefd, verslaafd en geboeid door deze films. En jemig wat is die Robert Pattinson KNAP! Ik ben zo benieuwd naar het laatste deel dankzij de trailer die ik voor HP 7.2 zag dat ik het boek MOEST lezen.

Morgenrood – ‘Je hoeft niet bang te zijn,’ mompelde ik. ‘Wij horen bij elkaar.’ Ik werd helemaal overweldigd door de waarheid van mijn eigen woorden. Dit moment was zo perfect, zo volmaakt, dat er simpelweg niet aan getwijfeld kon worden. Hij sloeg zijn armen om me heen en drukte me tegen zich aan, als zomer en winter. Ik had het gevoel dat elk zenuwuiteinde in mijn lichaam onder stroom stond. ‘Voor altijd,’ beaamde hij. Bella Swan heeft een roerig jaar vol verleidingen, verlies en strijd achter de rug en staat nu voor het ultieme keerpunt. Ze wordt verscheurd door haar intense passie voor Edward enerzijds en haar grote vriendschap met Jacob anderzijds. Kiest ze voor de duistere maar verleidelijke wereld van de onsterfelijken, of besluit ze toch een volledig menselijk en dus sterfelijk leven te leiden? Bella is de schakel geworden in het eeuwigdurende conflict tussen de weerwolven en de vampiers. Haar keuze bepaalt het lot van beide stammen. Morgenrood is het verbazingwekkende slot van het passionele en meeslepende liefdesverhaal van Bella en Edward, dat begon met Twilight, Nieuwe maan en Eclips. In Morgenrood worden de geheimen en mysteries van deze adembenemende serie eindelijk onthuld.

Hebben jullie nog aanraders voor mij?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. Robert pattinson <3
  Ik moet morgenrood ook nog steeds lezen!
  Probeer eens de boeken Academicus Vampyrus, of de young adults van Carry Slee. Ik ben gek op lezen, alleen zo jammer dat er nu bijna geen leuke boeken meer zijn bij de bieb.

 2. De eerste drie boeken heb ik niet gelezen maar Morgenrood wel.
  Oh en echt ik hou van Twilight. En over Robert heb je helemaal gelijk <3

 3. Oh wat een leuke boeken! Nu kan ik even geen boek meer zien, want ik heb even geen tijd voor lezen.. Terwijl ik er enorm zin in krijg! Vanaf maandag heb ik alle tijd op de camping, en dan koop ik zeker nog een leuk boek van mijn verjaardagsgeld :)

 4. Ik HOU echt van lezen. Vooral op vakantie, lees ik (en ja dit is geen grapje) zo 10 boeken aan het zwembad uit. Ik ga binnenkort ook op vakantie en verheug me er gewoon op om lekker in de zon te gaan lezen. Dit lijken me ook echt leuke boeken!

 5. Ik houd totaal niet van chicklits dus ik heb geen aanraders voor je. Wel heb ik de Twilight boeken in het engels gelezen en ik was er helemaal aan verslaafd.

 6. ik moest eerst ook niets hebben van Twilight, ben dan door nieuwsgierigheid de films gaan kijken,
  en raad eens? ik was ook meteen verkocht! ik heb alle boeken in het nederlands, ik heb ze net alle 4 uit (+ ‘het korte tweede leven van Bree Tanner) nu ben ik de eerste in het engels in de bib gaan lenen! ik ben benieuwd of het lukt om zo’n dik boek in het engels te lezen en ik heb gehoord dat deze nog beter zijn!

   1. ” Ik keek hoe zijn lichaam veranderde. Hij dook in elkaar op het dak en greep met een hand de rand vast. Alle vreemde vriendelijkheid verdween en hij werd een jager. Dat herkende ik en ik voelde me er prettig bij, want dit begreep ik.. Ik schakelde mijn hersenen uit. Tijd om te jagen. Ik haalde diep adem en snoof de geur op van het bloed in de mensen beneden.. Nu was het te laat om nog van gedachten te veranderen. . Dit is het meeslepende verhaal van Bree Tanner, een jonge vampier die geïntroduceerd werd in Eclips. Stephanie Meyer heeft opnieuw ene onweerstaanbare mix van gevaar, mysterie en romantiek gecreeerd.Fans van de Twilight Saga maken kennis met de duistere kant van de wereld van jonge vampiers en het nieuwelingenleger waar Bree Tanner deel van uitmaakt.. ”
    Eigenlijk moet je eerst Eclips lezen of de film zien, dan snap je wie Bree Tanner is (: Maar het is wel een mooi boek.

 7. ik hou van boeken lezen! ik heb pas voor mijn verjaardag, ik hou van new york gehad echt een super leuk boek en nu blijken er nog twee boeken van te zijn; ik hou van hollywood & ik hou van parijs en gelukkig volgen ze allemaal op elkaar, heb ze gelijk in de bieb gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *