Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Jongens, het is bijna zo ver! Vanaf 22 juni liggen de 100 kleuren Vice lipsticks van Urban Decay eindelijk in de schappen! Er is al veel om te doen geweest want het is natuurlijk een enorme update die ze geven aan het assortiment en het zijn echt de mooiste kleuren en finishes. Naast de 100 kleuren lipstick komen er ook nog eens 50 verschillende kleuren lippotlood om de look helemaal af te maken. Ik laat jullie snel deze drie top picks kleuren zien: Disturbed, Backtalk en Big Bang.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Jullie hebben vast alle campagnebeelden van de Vice lipsticks al voorbij zien komen met Ruby Rose, wat mij betreft wel hét persoon dat bij het merk en de lipsticks past. Zelf heb ik niet echt een crush op haar, maar wel op heel veel van de 100 prachtige lipsticks. Had ik trouwens al verteld dat de lipsticks in zes verschillende families zijn onderverdeeld?

 • Mega Matte – super intens matte
 • Comfort Matte – crème matte
 • Cream – glanzend zacht
 • Metallized – crème basis met glitter
 • Sheer – zacht van kleur en glanzend
 • Sheer Shimmer – semi transparant met een glansje

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Ik heb drie prachtige kleuren mogen ontvangen die tot de top 10 horen van de hele collectie. Niet alle kleuren snap ik meteen, maar sommigen zijn inderdaad echt fantastisch! Big Bang is een Metallized kleur en Backtalk en Disturbed zijn comfort matte kleuren. En ik moet ook zeggen dat de comfort matte familie mijn favoriet is, deze zijn zó ontzettend mooi!

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Alle lipsticks worden geleverd in een lekkere catchy en opvallend doosje met daarop een sticker met de kleur. Ik zal het er meteen even bij zeggen, ga alsjeblieft niet af op de kleur van de sticker, die wijkt behoorlijk af van de kleur van de lipstick zelf. Swatch en bekijk dus eerst de lipstick zelf voordat je er eentje koopt om teleurstelling te voorkomen. Ook de sticker onderop de verpakking vind ik niet overéénkomen met de kleur lipstick zelf.

Verder vertelt de verpakking ons dat het een heerlijk zachte lipstick is met en ‘creamy’ formule. En dat klopt ook echt, alle lipsticks glijden echt als boter over de lippen heen en maakt het echt een feestje ze aan te brengen. Ik mag het bijna niet zeggen, maar stiekem vind ik deze lipsticks beter dan die van MAC.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Als we de lipsticks uit de verpakking halen zien we een prachtige opvallende huls die ik er echt erg mooi uit vind zien. De huls zelf is van glanzend bruin materiaal gemaakt wat er erg chique uit ziet. Het enige nadeel vind ik wel dat je meteen alle vingerafdrukken er op ziet. Op de dop is ook nog mooi het logo gedrukt.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Kijk ze er eens chique uitzien! De onderkant heeft trouwens een gouden kleur die ik ook erg mooi vind. Alle hulzen zijn trouwens hetzelfde, ze onderscheiden zich dus niet met de familie’s in andere verpakkingen te doen wat je soms ook wel eens ziet.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

En dan hier natuurlijk de lipsticks zelf die nog een mooiere huls hebben als je de stevige dop er vanaf haalt. Ik vind de lipsticks er echt ontzettend mooi en luxe uitzien. Als ik dit alleen al zie wil ik ze gewoon hebben.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Van links naar rechts zie je de kleuren Big Bang, Backtalk en Disturbed. Vooral de laatste twee kleuren vind ik erg mooi, de eerste heeft me net iets te veel ’90 glitters. Maar wellicht zijn er mensen die dat wel mooi vinden.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Swatches van Big Bang, Backtalk en Disturbed. Ziet het er niet prachtig uit? De lipsticks glijden echt over de huid en laten een prachtige pigmentatie achter, wat een pareltjes!

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Big Bang

Dit is een metallized kleur die niet meteen heel veel dekking geeft maar wel heel veel glans. In combinatie met de glitters is het best een heftige kleur waar je van moet houden. Zelf loop ik hier niet echt warm van. Maar hij voelt wel ontzettend fijn en comfortabel aan op mijn lippen.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Backtalk

Dit is echt mijn grote favoriet, maar dat hadden jullie vast al wel verwacht. Van MAC heb ik ook ontzettend veel van dit soort kleuren lipstick. Maar mag ik heel eerlijk zijn, eigenlijk vind ik deze veel fijner omdat hij zo heerlijk zit en aanbrengt!

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Disturbed

Wijnrood, een echte klassieke kleur. In het begin vond ik het een beetje een enge kleur maar ik ben hem nu echt gaan waarderen en vind hem echt heel erg mooi. De matte lipsticks drogen trouwens in 30 seconden op en gaan daarna nergens meer heen en zitten zo vast als een huis, zonder trekkerig aan te voelen.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

De houdbaarheid van de matte lipsticks is geweldig, die blijven zowat de hele dag zitten. Maar ook de glanzende lipsticks verbazen me dat ze niet meteen weg zijn na een hapje te hebben gegeven. Natuurlijk moet je ze weer even bijwerken, maar helemaal verdwenen zijn ze zeker niet. Ik ben echt zwaar fan van deze lipsticks en kan niet wachten tot de rest in de winkels ligt, want ik heb heel wat favorieten. De lipsticks liggen vanaf 22 juni bij geselecteerde ICI Paris XL filialen in de winkels en natuurlijk kun je ze ook online via de webshop bestellen voor € 19,50 per stuk. De bijpassende lippotloden zullen € 20,40 gaan kosten.

Wil jij nou weten welke kleur jou het beste staat? Dat kan, want Urban Decay heeft een speciale app: The Vice Lipstick App. Als je die download – wat alleen met Apple kan – kun je een foto van jezelf maken en alle lipstick kleuren testen, echt ideaal! Voor welke kleur gaan jullie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  chucky1012
  18 juni 2016 at 06:44

  Dat zijn zulke mooie kleuren die je prachtig staan!
  Fijn nieuws.

  Xoxo

 • Reply
  Aarti
  18 juni 2016 at 07:44

  Wat een mooie kleuren. Vind backtalk echt mooi. Als deze in de winkels liggen ga ik wel eff swatchen . Wens je een fijne weekend liefs Aarti

 • Reply
  priscilla
  18 juni 2016 at 08:15

  Oeh, de laatste kleur is echt mega gaaf!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  18 juni 2016 at 08:19

  Ik vind alleen de 2e kleur echt mooi. Die donkere maakt je een beetje bleek (en mij dus ook :-)). Ik ben wel benieuwd naar de andere kleuren. En die verpakking is echt prachtig!

 • Reply
  Natascha
  18 juni 2016 at 08:28

  Ik kan niet wachten tot de lipsticks in de winkel liggen. Big Bang is niet helemaal mijn ding maar Back Talk dan weer helemaal wel! Ik vind de lipproducten van UD meestal erg fijn, dus ik ben nu al benieuwd naar de andere kleurtjes.

 • Reply
  Chantalle
  18 juni 2016 at 08:54

  Wat een prachtige kleuren. Ik ben nu echt super benieuwd naar de rest van de lipsticks!

 • Reply
  femketje
  18 juni 2016 at 08:58

  backtalk <3

 • Reply
  Hilde
  18 juni 2016 at 09:02

  De middelste is echt wat voor mij!! Die ga ik zeker bestellen zodra het kan.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  18 juni 2016 at 09:26

  Wat een toffe kleuren zeg! Backtalk staat je zeker het mooist! Al vind ik Disturbed wel ook heel gaaf, weer net even wat anders.

 • Reply
  thebeautyblognl
  18 juni 2016 at 09:53

  Ik vind de kleuren echt prachtig! Al is die donkerste wel iets te donker voor mij! x

 • Reply
  Mariëlle
  18 juni 2016 at 10:12

  Wat ben je snel met de review na het event!! Toffe foto’s en ze zijn echt geweldig!

 • Reply
  Carla
  18 juni 2016 at 10:44

  Wow! Veel belovend! Bijzondere kleuren en finishes! Concurrentie voor MAC! Ik heb de app geproprobeerd en deze werkt heel goed om de lipsticks uit te proberen. Dat is handig want als je via een webshop bestelt, kun je hiermee toch vooraf een indruk krijgen. Leuk! Ik hoop dat MAC ook zo’n app maakt!

 • Reply
  Tessa
  18 juni 2016 at 11:03

  Super toffe verpakkingen of ik zelf een lipstick ga kopen weet ik niet maar met 100 kleuren heb je keus zat.

 • Reply
  Melissa
  18 juni 2016 at 11:18

  Prachtig zeg! Haha, die eerste is inderdaad een Big Bang, aan glitters! Ik vind de laatste het mooist. Super opvallend en chique!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  18 juni 2016 at 11:27

  Wauw, ik vind dit zo’n mooie kleurtjes, vooral disturbed!

 • Reply
  Mirthe
  18 juni 2016 at 11:43

  Wat een mooie kleuren! Ze zien er leuk uit, ik ben erg benieuwd!

 • Reply
  Mariska
  18 juni 2016 at 12:41

  Ze zijn prachtig en vooral die laatste vind ik je heel erg mooi staan!

 • Reply
  manon
  18 juni 2016 at 12:43

  Oeh Backtalk moet ik hebben!

 • Reply
  Tessa
  18 juni 2016 at 15:35

  Oeeeee dit klinkt goed! Ik ga zeker eens langs in de winkel om ze te bekijken

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  18 juni 2016 at 18:40

  Ik vind backtalk echt een hele mooie kleur! Gosh hoe moet ik een keuze gaan maken tussen 100 lipsticks.. dat word heel veel swatchen haha. De andere vind ik niet zo mooi, ik ben niet zo van de glitters. Vind backtalk je ook het mooiste staan. Wishlist materiaal!!

 • Reply
  Catherine
  18 juni 2016 at 21:12

  Back talk vind ik prachtig!!! Urban Decay vind ik sowieso een geweldig merk :) leuke review!

 • Reply
  Ashley
  19 juni 2016 at 00:24

  Gaaf hoor! Vooral de twee roze vindt ik erg mooi. Ik vindt dat je fijne reviews schrijft! X

 • Reply
  Jana
  19 juni 2016 at 09:17

  Grote concurrentie voor MAC volgens mij! Ik heb nog een cadeaubon van de ICI Paris XL liggen en die wordt sowieso besteed aan een van deze lipsticks! Backtalk is ook mijn favoriet van de 3!

 • Reply
  Teddy
  19 juni 2016 at 22:33

  Wat een prachtige lipsticks!

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  20 juni 2016 at 01:49

  Vooral Backtalk vind ik echt een prachtige kleur!

 • Reply
  LA DOLCE EVITA
  20 juni 2016 at 11:30

  Backtalk vind ik erg mooi maar de andere twee kleuren vind ik ietwat tegenvallen..

 • Reply
  Michelle
  20 juni 2016 at 14:13

  Wow! Wat een mooie lipsticks. De kleur Backtalk zou ik ook wel graag willen hebben. Toch maar eens een kijkje gaan nemen bij Ici paris :)

 • Reply
  Nicole
  22 juni 2016 at 15:15

  Oh wauw de laatste 2 vind ik echt prachtig!

 • Laat een reactie achter