Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Jongens, het is bijna zo ver! Vanaf 22 juni liggen de 100 kleuren Vice lipsticks van Urban Decay eindelijk in de schappen! Er is al veel om te doen geweest want het is natuurlijk een enorme update die ze geven aan het assortiment en het zijn echt de mooiste kleuren en finishes. Naast de 100 kleuren lipstick komen er ook nog eens 50 verschillende kleuren lippotlood om de look helemaal af te maken. Ik laat jullie snel deze drie top picks kleuren zien: Disturbed, Backtalk en Big Bang.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Jullie hebben vast alle campagnebeelden van de Vice lipsticks al voorbij zien komen met Ruby Rose, wat mij betreft wel hét persoon dat bij het merk en de lipsticks past. Zelf heb ik niet echt een crush op haar, maar wel op heel veel van de 100 prachtige lipsticks. Had ik trouwens al verteld dat de lipsticks in zes verschillende families zijn onderverdeeld?

 • Mega Matte – super intens matte
 • Comfort Matte – crème matte
 • Cream – glanzend zacht
 • Metallized – crème basis met glitter
 • Sheer – zacht van kleur en glanzend
 • Sheer Shimmer – semi transparant met een glansje

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Ik heb drie prachtige kleuren mogen ontvangen die tot de top 10 horen van de hele collectie. Niet alle kleuren snap ik meteen, maar sommigen zijn inderdaad echt fantastisch! Big Bang is een Metallized kleur en Backtalk en Disturbed zijn comfort matte kleuren. En ik moet ook zeggen dat de comfort matte familie mijn favoriet is, deze zijn zó ontzettend mooi!

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Alle lipsticks worden geleverd in een lekkere catchy en opvallend doosje met daarop een sticker met de kleur. Ik zal het er meteen even bij zeggen, ga alsjeblieft niet af op de kleur van de sticker, die wijkt behoorlijk af van de kleur van de lipstick zelf. Swatch en bekijk dus eerst de lipstick zelf voordat je er eentje koopt om teleurstelling te voorkomen. Ook de sticker onderop de verpakking vind ik niet overéénkomen met de kleur lipstick zelf.

Verder vertelt de verpakking ons dat het een heerlijk zachte lipstick is met en ‘creamy’ formule. En dat klopt ook echt, alle lipsticks glijden echt als boter over de lippen heen en maakt het echt een feestje ze aan te brengen. Ik mag het bijna niet zeggen, maar stiekem vind ik deze lipsticks beter dan die van MAC.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Als we de lipsticks uit de verpakking halen zien we een prachtige opvallende huls die ik er echt erg mooi uit vind zien. De huls zelf is van glanzend bruin materiaal gemaakt wat er erg chique uit ziet. Het enige nadeel vind ik wel dat je meteen alle vingerafdrukken er op ziet. Op de dop is ook nog mooi het logo gedrukt.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Kijk ze er eens chique uitzien! De onderkant heeft trouwens een gouden kleur die ik ook erg mooi vind. Alle hulzen zijn trouwens hetzelfde, ze onderscheiden zich dus niet met de familie’s in andere verpakkingen te doen wat je soms ook wel eens ziet.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

En dan hier natuurlijk de lipsticks zelf die nog een mooiere huls hebben als je de stevige dop er vanaf haalt. Ik vind de lipsticks er echt ontzettend mooi en luxe uitzien. Als ik dit alleen al zie wil ik ze gewoon hebben.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Van links naar rechts zie je de kleuren Big Bang, Backtalk en Disturbed. Vooral de laatste twee kleuren vind ik erg mooi, de eerste heeft me net iets te veel ’90 glitters. Maar wellicht zijn er mensen die dat wel mooi vinden.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Swatches van Big Bang, Backtalk en Disturbed. Ziet het er niet prachtig uit? De lipsticks glijden echt over de huid en laten een prachtige pigmentatie achter, wat een pareltjes!

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Big Bang

Dit is een metallized kleur die niet meteen heel veel dekking geeft maar wel heel veel glans. In combinatie met de glitters is het best een heftige kleur waar je van moet houden. Zelf loop ik hier niet echt warm van. Maar hij voelt wel ontzettend fijn en comfortabel aan op mijn lippen.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Backtalk

Dit is echt mijn grote favoriet, maar dat hadden jullie vast al wel verwacht. Van MAC heb ik ook ontzettend veel van dit soort kleuren lipstick. Maar mag ik heel eerlijk zijn, eigenlijk vind ik deze veel fijner omdat hij zo heerlijk zit en aanbrengt!

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

Disturbed

Wijnrood, een echte klassieke kleur. In het begin vond ik het een beetje een enge kleur maar ik ben hem nu echt gaan waarderen en vind hem echt heel erg mooi. De matte lipsticks drogen trouwens in 30 seconden op en gaan daarna nergens meer heen en zitten zo vast als een huis, zonder trekkerig aan te voelen.

Urban Decay Vice Lipsticks: Disturbed, Backtalk & Big Bang

De houdbaarheid van de matte lipsticks is geweldig, die blijven zowat de hele dag zitten. Maar ook de glanzende lipsticks verbazen me dat ze niet meteen weg zijn na een hapje te hebben gegeven. Natuurlijk moet je ze weer even bijwerken, maar helemaal verdwenen zijn ze zeker niet. Ik ben echt zwaar fan van deze lipsticks en kan niet wachten tot de rest in de winkels ligt, want ik heb heel wat favorieten. De lipsticks liggen vanaf 22 juni bij geselecteerde ICI Paris XL filialen in de winkels en natuurlijk kun je ze ook online via de webshop bestellen voor € 19,50 per stuk. De bijpassende lippotloden zullen € 20,40 gaan kosten.

Wil jij nou weten welke kleur jou het beste staat? Dat kan, want Urban Decay heeft een speciale app: The Vice Lipstick App. Als je die download – wat alleen met Apple kan – kun je een foto van jezelf maken en alle lipstick kleuren testen, echt ideaal! Voor welke kleur gaan jullie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Wat een mooie kleuren. Vind backtalk echt mooi. Als deze in de winkels liggen ga ik wel eff swatchen . Wens je een fijne weekend liefs Aarti

 2. Ik kan niet wachten tot de lipsticks in de winkel liggen. Big Bang is niet helemaal mijn ding maar Back Talk dan weer helemaal wel! Ik vind de lipproducten van UD meestal erg fijn, dus ik ben nu al benieuwd naar de andere kleurtjes.

 3. Wow! Veel belovend! Bijzondere kleuren en finishes! Concurrentie voor MAC! Ik heb de app geproprobeerd en deze werkt heel goed om de lipsticks uit te proberen. Dat is handig want als je via een webshop bestelt, kun je hiermee toch vooraf een indruk krijgen. Leuk! Ik hoop dat MAC ook zo’n app maakt!

 4. Ik vind backtalk echt een hele mooie kleur! Gosh hoe moet ik een keuze gaan maken tussen 100 lipsticks.. dat word heel veel swatchen haha. De andere vind ik niet zo mooi, ik ben niet zo van de glitters. Vind backtalk je ook het mooiste staan. Wishlist materiaal!!

 5. Grote concurrentie voor MAC volgens mij! Ik heb nog een cadeaubon van de ICI Paris XL liggen en die wordt sowieso besteed aan een van deze lipsticks! Backtalk is ook mijn favoriet van de 3!

 6. Wow! Wat een mooie lipsticks. De kleur Backtalk zou ik ook wel graag willen hebben. Toch maar eens een kijkje gaan nemen bij Ici paris :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *