Zoek
Sluit dit zoekvak.

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Ze zijn eindelijk in Nederland te koop, de Urban Decay Vice lipsticks. Een paar weken geleden was ik bij de lancering in Amsterdam en mocht uitgebreid alle kleuren testen. Daar kwamen een aantal favorieten uit die ik toch wel heel erg graag wilde hebben. Ik kon het dan ook niet laten een aantal kleuren te bestellen. En deze kleuren laat ik natuurlijk heel erg graag aan jullie zien! Kijken jullie mee naar de kleuren Criminal, Psycho en Temper?

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

De totale Urban Decay Vice collectie bestaat uit 100 verschillende kleuren en finishes lipstick en daarbij 50 bijpassende lippotloden om het helemaal af te maken. De lipsticks zijn verdeeld in zes verschillende groepen:

 • Mega Matte – super intens matte
 • Comfort Matte – crème matte
 • Cream – glanzend zacht
 • Metallized – crème basis met glitter
 • Sheer – zacht van kleur en glanzend
 • Sheer Shimmer – semi transparant met een glansje

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

De Comfort Matte serie sprak mij het meeste aan dus je raad het al, deze lipsticks zijn allemaal Comfort Matte. Deze lipsticks hebben een hele fijne structuur en brengen heel gemakkelijk aan. Daarnaast zijn ze ook nog vrijwel matte wat ik gewoon heel erg mooi vind. De doosjes waar de lipsticks in zitten vind ik er trouwens ook super gaaf uitzien, heel edgy zoals het bij het merk past.

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

De hulzen zelf zijn wel weer een stuk chiquer en zien er gelikt uit. De kleurcombinatie vind ik erg mooi gedaan en de hulzen zijn gemaakt van stevig plastic. Wat ik trouwens wel een minpunt vind aan de verpakking is dat je er heel goed vingerafdrukken op ziet. Dat vind ik stiekem altijd wel een beetje jammer. Ik ben dan zo iemand die daarna de huls weer gaat oppoetsen.

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Dit zijn de kleuren die ik heb besteld, van links naar rechts zie je Criminal, Temper en Psycho. Criminal was een kleur dat me meteen aansprak, Temper leek me wel wat na de swatches van Temptalia en Psycho kreeg ik op bij het event en vond ik erg gaaf. Tijd om er wat meer over te vertellen.

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Ook hierbij geef ik het weer even aan, ga niet af op de kleur van de sticker op de verpakking, die vind ik nog redelijk afwijken van de daadwerkelijke kleur. Voordat je een lipstick koopt, bekijk dan even goed swatches of test ze zelf in de winkel. Je kan natuurlijk ook de Urban Decay Vice app downloaden (alleen voor Apple) en kijken welke lipstick het beste bij jou past.

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Zoals ik al aangaf zijn de lipsticks enorm prettig, misschien nog wel prettiger dan de MAC lipsticks. En dat zegt heel wat want ik vind MAC lipsticks ook super fijn! De lipsticks zijn super romig, hebben een knallende kleur en brengen heel prettig aan. Echt grote aanraders als je het mij vraagt. En zien ze er niet prachtig uit?

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Tijd voor de swatches, daar gaat het natuurlijk om! Het zijn allemaal Comfort Matte kleuren en van links naar rechts zie je: Crimimal, Temper en Psycho. Het zijn alle drie hele andere kleuren maar toch heel mooi. Temper en Psycho zijn niet kleuren die ik meteen zou kopen, maar ik durf het nu wel aan.

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Criminal

Deze kleur vind ik prachtig, hij is iets meer roze dan Backtalk en bijna een identieke dupe van MAC Mehr. Ik vind hem echt prachtig.

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Temper

Op Temptalia was het meer een bruinige rode kleur lipstick, maar in het echt is die meer oranje rood. Maar hij stelt me niet teleur, hij staat eigenlijk heel chique!

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Psycho

Hebben jullie al gezien wat voor een bijzondere kleur dit is? Het is een fuchsia roze kleur, maar mét blauwe glitters! Erg bijzonder en in combinatie met het matte maakt het hem echt uniek.

Urban Decay Vice Lipsticks: Criminal, Psycho & Temper

Ik kan er weer kort over zijn, het zijn geweldige lipsticks. Ze blijven lang zitten, dragen heel prettig en brengen ook heel makkelijk aan. Maar gelukkig kan nu iedereen dat ervaren want ze zijn vanaf nu te koop. Urban Decay is te koop bij geselecteerde ICI Paris XL filialen en natuurlijk kun je ze ook online via de webshop bestellen voor € 19,50 per stuk. De bijpassende lippotloden kosten € 20,40 per stuk. Welke kleuren willen jullie nog aanschaffen of heb je misschien al gekocht? Ik heb nog wel een verlanglijstje!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

 1. Ah leuk om te zien, mooie kleurtjes! Ik wilde die eerste eigenlijk wel, maar als hij heel erg op MAC Mehr lijkt ga ik ‘m toch maar skippen. Vind de rode tint ook erg mooi!

 2. De eerste spreekt mij het meest aan! Ik ga er denk ik nog wel 1 bestellen, maar welke van de 100 weet ik nog niet haha!

 3. Mooi! Ik kon niet meer wachten vorige week en heb Psycho bij Sephora besteld en gisteren binnen gekregen. Vandaag maar even op doen. Ben benieuwd!

 4. Wat een mooie kleuren! Vooral criminal vind ik erg mooi, alleen vind ik hem niet op mehr lijken. Bij mij is mehr een stuk donkerder maar dat kan verschillen per persoon. Ik ga deze zeker eens in de winkel bekijken!

 5. Die blauwe glitters in psycho zijn echt super! Ik vind het altijd lastig vanuit een plaatje dus als ik weer eens in de stad ben ga ik zeker weer even bij UD langs in de ICI hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *