Urban Decay The Feminine Palette

Eindelijk word dan dit geweldige merk in Nederland verkocht, namelijk Urban Decay. Urban Decay staat bekend om zijn prachtige paletten en andere goede producten zoals de Primer Potion. Vandaag ga ik het hebben over het The Feminine Palette (ja, ik heb het fout geschreven op het plaatje alleen ik heb het orgineel niet meer). Een prachtig palette met schitterende gepigmenteerde kleuren waar het hart van een vrouw sneller van gaat kloppen! En zo ook die van mij dus.

Achterop het doosje staat uitgelegd wat er allemaal in zit setje zit. Natuurlijk het palette zelf met 6 schitterende kleuren met oogpotlood. En voor de rest zit er natuurlijk nog de Primer Potion in de kleur Eden bij! Ik word al helemaal blij als alleen nog maar de verpakking zie van dit geweldige product. Ook op de achterkant staan ook de kleuren afgebeeld en ze hebben allemaal zulke leuke namen! Maar laten we snel verder kijken naar het product zelf en niet weg dromen bij de verpakking

En dan hebben we het palette zelf de UD is erop gedrukt in vilt dus is lekker zacht en geeft mij meteen het idee dat er zeker ook aandacht is besteed aan het uiterlijk en niet we doen er eventjes een makkelijk en simpel doosje omheen. The Feminine palette is gedrukt in prachtige glimmende letters, precies wat een vrouw wil wat het ziet er echt prachtig en veelbelovend uit. En dit is dan alleen nog maar de buitenkant. Laten we snel naar de binnenkant gaan kijken, en ik kan je alvast vertellen die is echt geweldig!

En dan hebben we hier de binnenkant van het prachtige palette met 6 oogverblinde kleuren en een ooglotlood in Zero. Ik vind de kleuren erg mooi en zijn erg draagbaar en de groene en paarse kleur geven het net iets extra’s zodat je een mooie naturel look kan maken voor overdag en voor ’s nachts een mooie party look, aan alles is gedacht! De oogschaduw’s zijn net zo groot als een 50 cent muntstuk dus ze zijn nog wel behoorlijk groot en zo heb je ook een beetje een indicatie hoe groot ze zijn.

Hij is mooi hè? Vinden jullie ook niet?

En dan hebben we natuurlijk nog de beroemde Primer Potion. Dit is niet de standaard kleur maar Eden en geel achtige basis. Sommige mensen vinden dat storend maar ik vind het totaal niet erg. Ik heb last van erg vette oogleden en voor mij hielp alleen Too Faced oogschaduwbasis maar deze had ik nog nooit gekocht omdat het voorheen niet te koop was in Nederland en ik niet zo heel erg fan ben vanuit het buitenland te bestellen. Maar nu heb ik deze dus ook getest en deze werkt ook perfect voor mij!

En hier is hij uitgesmeerd op mijn hand, bij het palette zit maar een hele kleine verpakking van de Primer Potion, maar beter iets dan niets toch? Hij laat wel een beetje een gelig laagje achter maar als je de oogschaduw daaroverheen aanbrengt zie je er niks meer van, dus no worries!

En dan nu het belangrijkste natuurlijk de swatches, sorry dat ze er zo chaotisch uit zijn maar mijn hele armen zitten onder de eczeem dus niet echt de ideale plek om het te swatchen nu daarom heb ik mijn hand gebruikt maar dat was een beetje krap. Op de foto’s lijkt het middelmatig gepigmenteerd maar in het echt zijn ze echt super goed gepigmenteerd. Dus sorry voor de slordige foto’s. Ik vind de kleuren combinaties van het palette echt heel erg mooi want je kan er echt prachtige looks mee maken en voor ieder wat wils! In een oogschaduw zitten hele grote chucky glitters en dat vind ik niet zo mooi, maar dat is niet anders.

En dan het ooglotlood in Zero, wat een heerlijk potlood is dat zeg. Hij is niet helemaal intens zwart maar hij glijd echt over je huid, echt ik heb nog nooit zo iets fijns gebruikt! Ik vind hem echt geweldig en wil hem ook zeker in het groot hebben!

Al met al is dit echt een prachtig palette met ook wel een groot prijskaartje wat niet iedereen ervoor over zou hebben. Hij kost namelijk € 34,00 wat behoorlijk veel is. Maar als je het omrekend valt het allemaal wel mee want je krijgt er natuurlijk heel wat voor terug wat los nog veel duurder is. Urban Decay is alleen te koop bij de Sephora en de Sephora heeft op dit moment een leuke actie namelijk 25 % op al het make-up dus je kan hem veel goedkoper krijgen, mocht je hem toch graag willen hebben. Ik zeg, een echte aanrader!

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Cjs
  18 mei 2011 at 08:29

  Ziet er goed uit!:D

 • Reply
  LottedeJ
  18 mei 2011 at 10:32

  Leuke site heb je! Following! :)
  Ik vind dat je erg mooie foto’s maakt! En een fijne review. Ik zou dat palette ook dolgraag willen!

 • Reply
  Sabine
  18 mei 2011 at 10:32

  Prettyyyy :D Ik baal dat er geen Sephora in de buurt zit, eerlijk waar. Helemaal nu met die korting.

 • Reply
  Marjolein
  18 mei 2011 at 10:36

  Wauw, ziet er echt prachtig uit. <3 Wat een heerlijke kleurtjes.

 • Reply
  Danique
  18 mei 2011 at 10:54

  Wat een prachtig palette! Ik wil ook heel graag iets van Urban Decay!

 • Reply
  Manon
  18 mei 2011 at 11:10

  Oeh pretty! Ik wil ook zeker nog een palette van Urban Decay aanschaffen, maar ik denk dat dat na de zomervakantie wordt aangezien ze best prijzig zijn..

 • Reply
  Roos
  18 mei 2011 at 11:47

  Mooie kleurtjes, maar ik denk niet dat ik hier snel mijn geld aan zal uitgeven ook omdat ik gewoon nauwelijks oogschaduw draag en ik meer van de nudetinten ben

 • Reply
  Sanne
  18 mei 2011 at 13:48

  Heel mooi palette, ik ben gek op palettes! Ik wil nog steeds iets van Urban Decay kopen want ze hebben echt super mooie producten. Ik ben vooral zo benieuwd naar de primer omdat ik daar zoveel goede dingen over lees!

 • Reply
  Miss MATC
  18 mei 2011 at 13:56

  Geweldige kleuren! Oooh ik hoop dat ik een Sephora tegenkom in Amerika want dan koop ik ook een palette!

 • Reply
  Céleste
  18 mei 2011 at 15:34

  Ziet er super uit!

 • Reply
  Daniëlle
  18 mei 2011 at 15:45

  Mooi palette!

 • Reply
  Silva
  18 mei 2011 at 16:45

  Ik vind het een geweldig palette! En idd, je krijgt wel waar voor je geld :D

 • Reply
  Sharon
  18 mei 2011 at 18:36

  Wauw, supermooi palette!

 • Reply
  Maris
  18 mei 2011 at 20:49

  Wauw, erg mooi paletje! Die kleuren zijn super! :)
  x

 • Reply
  Marijke
  18 mei 2011 at 21:11

  Wat een mooi paletje!!

 • Reply
  Gwen
  19 mei 2011 at 09:23

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  Suzanne
  19 mei 2011 at 16:12

  ben wel fan van urban decay, maar vind deze swatches een beetje tegenvallen

  • Reply
   Cari
   21 mei 2011 at 22:58

   Swatch hem maar eens in de winkel en dan ben je echt wel overtuigd!

 • Reply
  Evelien
  20 mei 2011 at 23:37

  Heel mooi palette! En als je ziet wat je er voor terug krijgt valt t qua prijs ook wel mee ;)

 • Reply
  Eline
  21 mei 2011 at 13:24

  ziet er super uit!

 • Reply
  Cari
  21 mei 2011 at 22:56

  Yeeey! Ik heb hem vandaag gekocht en hij is echt geweldig! Wat een goede kwaliteit! De oogschaduw is zo lekker zacht. Ik wilde ook nog het dangerous palette, maar die was in Den Haag uitverkocht. Ik betaalde trouwens 25,50 euro voor dit palette.

 • Reply
  Kimberley
  30 mei 2011 at 09:32

  Erg mooi palette :).

 • Laat een reactie achter