Urban Decay Shadow Box

Urban Decay Shadow Box

Klaar voor een review met lekker veel kleur van Urban Decay? Vast wel toch? Ik kreeg bij de opening van de Urban Decay counter in Zwolle een leuke goodiebag mee naar huis met onder andere dit palette. Een palette dat ik helemaal niet kende van het merk. Het is het Shadow Box palette en de naam verklapt het natuurlijk al, het is een oogschaduw palette die je vast in het assortiment vind. Tijd om hier meer over te vertellen.

Urban Decay Shadow Box

Het palette heeft natuurlijk de standaard uitgesproken paarse en mysterieuze verpakking, iets wat echt bij het merk hoort. De verpakking vind ik mooi gedaan en ik denk dat de verpakking ook wel goed past bij de inhoud van het palette. Het is een wat mysterieuze inhoud zonder lieve en schattige kleurtjes. Je vind echt de paarse tinten van Urban Decay in dit palette terug met daarbij bijpassende andere kleuren.

Urban Decay Shadow Box

Op de achterkant kun je het beter zien, daar staan namelijk ook alle kleuren afgebeeld. Het is een compleet palette met 12 verschillende kleuren die – vind ik – niet allemaal standaard zijn maar net even anders. De kleuren passen perfect bij elkaar en laten zich mixen tot een uniek iets. Dat vind ik erg leuk aan dit palette. Deze kleuren en combinaties zal je niet snel tegenkomen bij de drogisterij.

Urban Decay Shadow Box

Het doosje zelf is gemaakt van karton, wat wel even anders is dan de Naked en Vice paletten van het merk die gemaakt zijn van stevig plastic. Maar desondanks dat het van karton is gemaakt ziet het palette er ontzettend luxe uit en is erg stevig gemaakt. De verpakking sluit goed door middel van magneten en het logo van Urban Decay is gemaakt van ijzer om het net even wat extra’s te geven.

Urban Decay Shadow Box

Laten we dan snel naar de binnenkant van het palette kijken waar 12 prachtige kleuren je meteen aanstaren. Het palette heeft geen onnodige poespas en bevat alleen de oogschaduw kleuren en een handige spiegel in de deksel. Je vind er dus geen kwast, applicator of een eyeliner. Maar zelf vind ik dat ook prima, want eerlijk gezegd gebruik ik dat toch nooit.

Urban Decay Shadow Box

Ik vind het palette er echt prachtig uitzien en weer echt even anders dan de standaard Vice en Naked paletten van het merk. Maar gelukkig is de kwaliteit wel dik in orde en zijn de kleuren weer fantastisch gepigmenteerd en voelen ze heel erg zacht en romig aan. Ook het blenden en aanbrengen op de huid gaat perfect zonder kleur te verliezen, ik ben weer enorm tevreden, zoals altijd.

Urban Decay Shadow Box

Je vind dus 12 verschillende kleuren in dit palette met allemaal een prachtige glans, behalve Blackout, dat is een mat zwarte kleur. Sommige kleuren herken je misschien wel want dat zijn populaire kleuren van het merk zelf, maar er zitten ook nieuwe kleuren in het palette. Ik vind het een erg mooie mix.

Urban Decay Shadow Box

Urban Decay Shadow Box

En de swatches zien er echt fantastisch uit vinden jullie ook niet? Ze zijn gewoon aangebracht op de droge huid en knallen er echt vanaf. Van dit soort dingen word ik gewoon heel erg blij. Maar ik denk jullie ook wel als je dit ziet.

Urban Decay Shadow Box

Urban Decay Shadow Box

En de look! Ik heb Mushroom over het hele ooglid gebruikt en Indo in de crease. De buitenste ooghoeken heb ik aangezet met Moonshadow en de binnenste hoeken met Bordello. Onder de wenkbrauwen Sin en daarna nog Lash voor een paarse gloed.

Urban Decay Shadow Box

Ik ben erg blij met dit palette en het is weer een mooie aanvulling op mijn stash. Het is een krachtig en uniek palette dat ik iedereen kan aanraden als je van wat meer ‘niet standaard’ kleuren en combinaties houdt. Het Urban Decay Shadow Box is te koop voor € 41,80 bij de ICI Paris XL in geselecteerde filialen en online in de webshop. Gaat deze op de wishlist voor de feestdagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Maaike
  29 november 2016 at 09:53

  Jeetje, die swatches zien er inderdaad stuk voor stuk prachtig uit!

 • Reply
  rachel
  29 november 2016 at 09:56

  hij is zeker mooi zeg :D alleen niet helemaal mijn kleuren

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  29 november 2016 at 10:10

  Ik heb dit palette ook en ben er echt nog steeds super blij mee!!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  29 november 2016 at 10:16

  Ik vind dit een prachtig palette! De roze en paarse tinten zou ik zo dragen voor overdag, maar de diep, donkerblauwe en groene tinten zijn heel mooi om een mysterieuze smokey eye mee te maken.

 • Reply
  Jamey Herben
  29 november 2016 at 12:22

  wat een mooi pallet weer!

 • Reply
  aboutsbstyle
  29 november 2016 at 16:36

  Mooi palette, mooie pigmentatie ook inderdaad als ik dat zo zie. Liefs soraya

 • Reply
  Mariska
  29 november 2016 at 17:23

  echt zo mooi dit palette ook weer! Elk palet van Urban Decay vind ik echt heel mooi! prachtige kleuren :)

 • Reply
  Sandra
  29 november 2016 at 17:54

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Kleurrijk, maar toch ook heel draagbaar :)

 • Reply
  femketje
  29 november 2016 at 19:15

  die is wel super pretty :D

 • Reply
  Femke's Life
  29 november 2016 at 19:52

  Niet alle kleuren zijn helemaal mijn ding, maar wat zien ze er mooi uit!

 • Reply
  nicolished
  30 november 2016 at 08:11

  Oeh dit palette is zo mooi. Ik hou van Urban Decay oogschaduws!

 • Reply
  ikhouvanbeautynl
  30 november 2016 at 13:50

  Wat een mooi palette! Hele mooie en frisse kleuren. Inderdaad echt even weer wat anders. Wel jammer dat er verder geen matte kleuren inzitten behalve de zwarte. Dat mis ik altijd wel in een palette.

 • Reply
  Vera
  30 november 2016 at 14:58

  Hele mooie kleuren! Ik zou ze wel combineren met matte omdat het alleen maar shimmery kleuren zijn. Love Urban Decay! <3

 • Reply
  Nicole Sczasny
  30 november 2016 at 15:19

  Prachtig palette!

 • Reply
  melikeseckin
  30 november 2016 at 15:57

  Het zijn niet mijn kleuren maar ik word altijd zo blij van het pigment!

 • Reply
  Priscilla
  30 november 2016 at 21:02

  Ik vind dit een prachtig palette. Dit zijn kleuren die ik absoluut zou dragen. Ik heb nog geen producten van Urban Decay maar er staan zeker een aantal producten op mijn verlanglijst.

 • Laat een reactie achter