Search
Close this search box.

Urban Decay Shadow Box

Urban Decay Shadow Box

Klaar voor een review met lekker veel kleur van Urban Decay? Vast wel toch? Ik kreeg bij de opening van de Urban Decay counter in Zwolle een leuke goodiebag mee naar huis met onder andere dit palette. Een palette dat ik helemaal niet kende van het merk. Het is het Shadow Box palette en de naam verklapt het natuurlijk al, het is een oogschaduw palette die je vast in het assortiment vind. Tijd om hier meer over te vertellen.

Urban Decay Shadow Box

Het palette heeft natuurlijk de standaard uitgesproken paarse en mysterieuze verpakking, iets wat echt bij het merk hoort. De verpakking vind ik mooi gedaan en ik denk dat de verpakking ook wel goed past bij de inhoud van het palette. Het is een wat mysterieuze inhoud zonder lieve en schattige kleurtjes. Je vind echt de paarse tinten van Urban Decay in dit palette terug met daarbij bijpassende andere kleuren.

Urban Decay Shadow Box

Op de achterkant kun je het beter zien, daar staan namelijk ook alle kleuren afgebeeld. Het is een compleet palette met 12 verschillende kleuren die – vind ik – niet allemaal standaard zijn maar net even anders. De kleuren passen perfect bij elkaar en laten zich mixen tot een uniek iets. Dat vind ik erg leuk aan dit palette. Deze kleuren en combinaties zal je niet snel tegenkomen bij de drogisterij.

Urban Decay Shadow Box

Het doosje zelf is gemaakt van karton, wat wel even anders is dan de Naked en Vice paletten van het merk die gemaakt zijn van stevig plastic. Maar desondanks dat het van karton is gemaakt ziet het palette er ontzettend luxe uit en is erg stevig gemaakt. De verpakking sluit goed door middel van magneten en het logo van Urban Decay is gemaakt van ijzer om het net even wat extra’s te geven.

Urban Decay Shadow Box

Laten we dan snel naar de binnenkant van het palette kijken waar 12 prachtige kleuren je meteen aanstaren. Het palette heeft geen onnodige poespas en bevat alleen de oogschaduw kleuren en een handige spiegel in de deksel. Je vind er dus geen kwast, applicator of een eyeliner. Maar zelf vind ik dat ook prima, want eerlijk gezegd gebruik ik dat toch nooit.

Urban Decay Shadow Box

Ik vind het palette er echt prachtig uitzien en weer echt even anders dan de standaard Vice en Naked paletten van het merk. Maar gelukkig is de kwaliteit wel dik in orde en zijn de kleuren weer fantastisch gepigmenteerd en voelen ze heel erg zacht en romig aan. Ook het blenden en aanbrengen op de huid gaat perfect zonder kleur te verliezen, ik ben weer enorm tevreden, zoals altijd.

Urban Decay Shadow Box

Je vind dus 12 verschillende kleuren in dit palette met allemaal een prachtige glans, behalve Blackout, dat is een mat zwarte kleur. Sommige kleuren herken je misschien wel want dat zijn populaire kleuren van het merk zelf, maar er zitten ook nieuwe kleuren in het palette. Ik vind het een erg mooie mix.

Urban Decay Shadow Box

Urban Decay Shadow Box

En de swatches zien er echt fantastisch uit vinden jullie ook niet? Ze zijn gewoon aangebracht op de droge huid en knallen er echt vanaf. Van dit soort dingen word ik gewoon heel erg blij. Maar ik denk jullie ook wel als je dit ziet.

Urban Decay Shadow Box

Urban Decay Shadow Box

En de look! Ik heb Mushroom over het hele ooglid gebruikt en Indo in de crease. De buitenste ooghoeken heb ik aangezet met Moonshadow en de binnenste hoeken met Bordello. Onder de wenkbrauwen Sin en daarna nog Lash voor een paarse gloed.

Urban Decay Shadow Box

Ik ben erg blij met dit palette en het is weer een mooie aanvulling op mijn stash. Het is een krachtig en uniek palette dat ik iedereen kan aanraden als je van wat meer ‘niet standaard’ kleuren en combinaties houdt. Het Urban Decay Shadow Box is te koop voor € 41,80 bij de ICI Paris XL in geselecteerde filialen en online in de webshop. Gaat deze op de wishlist voor de feestdagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Wat een mooi palette! Hele mooie en frisse kleuren. Inderdaad echt even weer wat anders. Wel jammer dat er verder geen matte kleuren inzitten behalve de zwarte. Dat mis ik altijd wel in een palette.

  2. Ik vind dit een prachtig palette. Dit zijn kleuren die ik absoluut zou dragen. Ik heb nog geen producten van Urban Decay maar er staan zeker een aantal producten op mijn verlanglijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *