Zoek
Sluit dit zoekvak.

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

Dit najaar komt Urban Decay met heel wat nieuwe producten in het assortiment die razend populair zijn. Waar ik eigenlijk nog niet zoveel over gehoord heb zijn de nieuwe Razor Sharp Liquid Eyeliners. Urban Decay komt met 20 kleuren en finishes eyeliners en ik laat jullie een hele bijzondere en mooie variant zien, namelijk Retrograde, een prachtige paarse holografische eyeliner.

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

Dit najaar zijn de nieuwe lanceringen van Urban Decay vooral geïnspireerd op houdbaarheid. De nieuwe All Nighlighter foundation belooft dag en nacht te blijven zitten en zo ook deze eyeliner. Urban Decay heeft natuurlijk al ontzettend veel eyeliners, maar deze zijn nog beter, want alle innovaties gaan gewoon door. De Razor Sharp Liquid Eyeliner komt in 20 verschillende kleuren en finishes zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. En ik kan je vertellen dat ze stuk voor stuk heel erg mooi zijn!

De eyeliner zit in een opvallend paars doosje wat natuurlijk de kleur van het merk is. Op de verpakking vind je niet heel veel boeiende informatie maar vooral de naam van het product en de kleur. Het doosje glanst en is voorzien van allemaal kleine glitters. Over de vormgeving is zeker nagedacht en ziet er erg mooi uit.

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

De eyeliner heeft een aantal beloftes waardoor het dé eyeliner volgens Urban Decay moet zijn. Het heeft het perfecte puntje waardoor het aanbrengen heel gemakkelijk moet zijn. Het merk belooft zelfs dat een eyeliner niet eens meer kan mislukken. De formule is volledig dekkend en is in alle vormen te gebruiken. Daarmee bedoel ik dat je een hele dunne of dikke lijn kan zetten, alles is mogelijk.

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

In totaal zijn er dus 20 verschillende varianten en dit is de Retrograde, een paarse eyeliner met prachtige glitters, maar er is natuurlijk meer:

 • Perversion – Zwarter dan zwart
 • Revolver – Gunmetal met lichtweerkaatsende glitter
 • Demolition – Diepbruin
 • Snakebite – Metallic Brons Koper
 • Push – Donkerblauw
 • Street – Donkergroen
 • Zodiac – Rookachtig zwart met blauwgroene ondertoon en glitter
 • Deep End – Fel glanzend groenblauw
 • Kush – Grasgroen
 • Chaos – Fel kobaltblauw
 • Retrograde – Donkerpaars met paarse glitters
 • Ecstasy – Felpaars
 • Junkshow – Felroze met glitter
 • Intergalactic – Lichtpaars met zilveren glitters
 • Cuff – Metallic glanzend zilver met zilveren glitters
 • Space Cowboy – Licht champagne met zilveren glans
 • Goldrush – Glitterend goud
 • Fireball – Perzikkleur met roze ondertoon
 • Bump – Wit
 • Dark Force – Donkerbruin met gouden glitter

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

De verpakking van de eyeliner zelf ziet er echt heel erg mooi uit en voelt vooral heel erg luxe aan omdat het zwaarder is dan een normale eyeliner en hij een aluminium handvat heeft. Dat geeft wel iets extra’s mee als je het mij vraagt. Alle eyeliners hebben het handvat in de kleur van de eyeliner zelf, vandaar dat deze een paarse kleur heeft. Maar helemaal niet erg want die is juist heel erg mooi!

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

En dan is dit de eyeliner met eigenlijk gewoon een heel simpel kwastje. Ik ben totaal niet meer gewend om met zo een eyeliner te werken dus het zal vast een drama worden. Maar aan de andere kant, Urban Decay belooft dat het aanbrengen heel simpel gaat dus we zullen zien! De eyeliner ligt prettig in de hand en werkt makkelijk door het lange handvat. Het is alleen aan jezelf of dit soort eyeliners jouw voorkeur hebben.

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

En dan de swatches, is het heel gek dat ik hier een beetje teleurgesteld in ben? Hij heeft een prachtige finish, maar de dekking … tsja daar ben ik niet heel erg over te spreken. Ik had hier stiekem toch wel wat meer van verwacht.

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

Maar op het oog maakt de eyeliner het gek genoeg weer helemaal goed, ziet het er niet prachtig uit met al die glitters? En inderdaad, de eyeliner werkt heel makkelijk en ik kan meteen weer een goede lijn zetten, dat heb ik niet vaak, zeker niet met zo een scherpe wing.

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

Maar toch heb ik een paar puntjes van kritiek op deze eyeliner. Hij mag er dan wel fantastisch uitzien en makkelijk aanbrengen. Als je hem aanbrengt voelt hij heel strak en trekkerig aan op het ooglid, niet heel prettig. Gelukkig merk je daar na een tijdje niets meer van. De eyeliner blijft inderdaad als een huis zitten maar tijdens het verwijderen moet je echt goed boenen en brokkelt de eyeliner helemaal af in stukjes, pas dus op dat je dat niet in je oog krijgt, dat is niet heel prettig.

Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner

Voor de rest vind ik het een prachtige en fijne eyeliner met een hele mooie finish. Zeker met de feestdagen voor de deur zou ik zeker naar de glittervarianten kijken, ook de anderen zijn heel mooi heb ik op het internet gezien. Of ik er zelf nog een andere bij zou kopen weet ik niet, het trekkerige op mijn ooglid vind ik toch wel vervelend en mag je eigenlijk niet verwachten van een eyeliner die € 21,00 kost. De Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner is exclusief in Nederland bij de ICI Paris XL te koop in geselecteerde filialen en natuurlijk online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. Toevallig heb ik Chaos dit weekend aangeschaft. Ik dacht ook de eerste keer mwah de pigmentatie is niet zo. Toen ik hoorde van de verkoopster dat je de eyeliner moest schudden totdat je het balletje niet meer overduidelijk hoor tikken. Ik probeerde dit en inderdaad! het werkt.

 2. Probeer hem er anders eens af te ‘rullen’? Ik heb een eyeliner van estee lauder die dit ook heeft en opdroogt tot een bijna plastic of rubberachtig product. Hij gaat er dan ook serieus niet af als je hem niet verwijdert ;) Met remover gaat hij inderdaad brokkelen en zich over mijn gezicht verspreiden, maar als ik er overheen ‘rol’ met mijn vinger kan ik hem vaak bijna in zijn geheel, zonder vuil en vlekken lostrekken.

  Verder; UD is wel de enige die zooooo veel mooie kleurtjes uitbrengt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *