Urban Decay Perversion Bigger, Blacker, Badder mascara

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara6_zpsxa3eboq8.png

Urban Decay, het magische make-up merk dat eindelijk weer in Nederland te koop is. Als ik Urban Decay zeg, dan zeg ik Naked, Primer Potion, Vice en All Nighter. Maar dat is echt niet het enige wat Urban Decay in haar mars heeft. Het merk heeft nog veel meer prachtige producten en vandaag is het tijd een van die wat minder bekende producten aan jullie te laten zien. Een mascara die bigger, blacker en badder is dan andere mascara’s.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara_zpsx7b3vh5t.png

Perversion, zo heet de mascara van Urban Decay in wel een hele gevaarlijke verpakking. De verpakking ziet er luxe en bijzonder uit, ik heb meteen het idee dat ik niet zomaar een mascara van de Kruidvat in mijn handen heb. Het doosje voelt luxe en kwalitatief goed aan en maakt me nieuwsgierig naar de binnenkant.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara1_zpscxha856d.png

Het doosje geeft eigenlijk niet zo veel informatie weer over de mascara. Normaal ben ik gewend aan teksten zoals: falsh lash effect, mega volume en ga zo maar door. Alleen hier is niets te vinden, alleen de slogan: bigger, blacker & badder. Ik ga er dus maar van uit dat mijn wimpers groter, zwarter en slechter (?) worden?

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara2_zpshm5ku7lj.png

Als ik de mascara uit het kartonnen hulsje haal, komt er een Urban Decay paarse huls tevoorschijn. Een vrij subtiele verpakking met een lettertype waarbij ik ook snel aan een Benefit product moet denken. De huls is simpel en misschien wel een tikkeltje saai. Het doosje wint dus wel harten en de mascara zelf is een beetje saai. Maar daar gaat het natuurlijk allemaal niet om. Wij willen slechte, grote en zwarte wimpers!

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara4_zpseyfbwwfk.png

Als we de huls open draaien kom er een vrij groot borsteltje tevoorschijn met een borsteltje van haar (geen ‘plastic’ haartjes, jullie weten wel wat ik bedoel). Het is een aanwezige borstel dat veel product heeft opgenomen en vaak maakt mij dat al enthousiast. Want dat houdt vaak in dat het veel volume en lengte geeft, precies waar ik van hou. Ik weet niet precies wat ik van deze mascara kan verwachten, dus eigenlijk gaan we er een beetje blanco in.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara5_zpspacefdst.png

Maar eigenlijk ook helemaal niet. Er staat Urban Decay op de verpakking dus eigenlijk is mijn verwachting heel erg hoog. Tot nu toe zijn alle producten die ik van Urban Decay heb getest kwalitatief erg goed, dus deze mascara moest dat ook zijn. Gelukkig vond ik op de ICI PARIS XL site nog wat informatie over dit product:

Een mascara voor een volumineuze, mysterieuze en gedurfde blik. Perversion mascara brengt soepel aan en geeft je een sexy look in één beweging. Het geheim? Het volume-gevende borsteltje met gedraaide haartjes grijpt de wimpers om ze te separeren en te definiëren. De crèmige formule verlengt, geeftvolume, en bedekt de wimpers met triple-black-pigmenten.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara8_zpsmxnemmlh.png

Laten we hem gewoon gaan testen, hier draag ik geen enkel product.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara7_zpshglrggcg.png

En hier de mascara van Urban Decay. Stiekem, ja echt, ben ik toch een beetje teleurgesteld. Hij geeft eigenlijk alleen mijn wimpers heel veel lengte, meer doet het eigenlijk niet. Door de lengte staan ze een beetje slordig door elkaar heen en vind ik het effect eigenlijk niet heel erg mooi… Zonde, ik had echt meer van deze mascara verwacht.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara8_zpsez3pyb0z.png

Maar dan natuurlijk de houdbaarheid, hopelijk is die wel goed. Maar helaas, rond een uurtje op 4 op het station zei Elise ineens tegen me, ‘je mascara is uitgelopen’… Ai, geen goed teken. En inderdaad, de panda randen zaten onder mijn ogen. Met andere woorden, een hele dag houdt hij dus niet vol zonder te gaan vlekken.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara3_zpszeapgjzn.png

Ik ben een beetje sip over deze mascara, Urban Decay, het merk waar ik zoveel van verwacht heeft mij niet weten te raken met hun mascara. Ik vind hem vrij aan de prijs met zijn € 24,70 en daarvoor krijg je nog niet eens een fantastisch product terug. Helaas, deze mascara is het niet voor mij. Wel goed nieuws is dat Urban Decay vol op te koop is in de ICI PARIS XL webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Anneloes
  10 juni 2015 at 06:25

  Jammer dat de mascara voor jou niet goed werkt. Zelf vind ik ‘m wel heel erg fijn! Vooral ook echt diep intens zwart :).

 • Reply
  Bianca
  10 juni 2015 at 06:53

  Het is jammer dat je hem tegen vind vallen want zelf vind ik het resultaat bij jou erg mooi :-) x

 • Reply
  lucindainwonderland
  10 juni 2015 at 07:00

  Voor de prijs die je er voor betaald is dit wel een beetje een tegenvaller. Ik vind het resultaat niet mooi en het feit dat hij uitloopt is natuurlijk al helemaal drie keer niks. Super jammer, maar ja… niet alles kan een winnaar zijn. xxx Lucinda

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  10 juni 2015 at 07:38

  Wat jammer dat de mascara zo snel uitloopt en niet het effect geeft wat je had verwacht. Dan is het voor mij al een no-go!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Femke
  10 juni 2015 at 08:06

  Hmmm gezien de prijs en deze review doet ‘ie het voor mij ook niet… Voor die prijs had ik iets meer drama en gespreide wimpers willen zien :-)!

 • Reply
  Mariëlle
  10 juni 2015 at 08:40

  Aah altijd balen als iets niet is wat je verwacht, zeker gezien de prijs!

 • Reply
  Denise
  10 juni 2015 at 09:09

  Wat jammer dat ‘ie er een beetje uit ziet als spinnenpootjes, ik had er wel meer van verwacht!

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  10 juni 2015 at 09:29

  Mijn ervaring is dat je in het begin altijd een aantal keren moet oefenen om een nieuw soort mascara goed op te kunnen brengen. De kleur is wel mooi intens zwart. Wel jammer dat de mascara uitloopt :(

 • Reply
  beautifulday4makeup
  10 juni 2015 at 09:32

  Hmmm, ja ik vind het toch niet echt mooi. Jammer zeg. Deze sla ik wss over

 • Reply
  Amelie
  10 juni 2015 at 10:11

  Je bent niet de enige, ik zie bij meer bloggers teleurstelling… Jammer!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  10 juni 2015 at 11:15

  Jammer dat hij zo tegenvalt, ik had er meer van verwacht, zeker gezien de prijs! En vlekken is natuurlijk helemaal uit den boze ;).

 • Reply
  Beautyjuf
  10 juni 2015 at 11:19

  Ai, wat jammer dat je teleurgesteld bent in deze mascara. Eruit zien als een pandabeertje is natuurlijk nooit fijn. Ook het effect is matig. Ik had je wimpers ook iets voller verwacht. Helaas…

 • Reply
  Anna
  10 juni 2015 at 11:53

  Toffe verpakking!

 • Reply
  Margot
  10 juni 2015 at 15:19

  Jammer dat hij zo tegenvalt, dat had ik niet verwacht!

 • Reply
  Manon
  10 juni 2015 at 15:24

  Wow wat een volume, alleen jammer dat het zo snel uitloopt

 • Reply
  Kiss & Make-up
  10 juni 2015 at 15:37

  Oei ja, dat ziet er inderdaad wat messy uit, jammer zeg. Had ik ook niet meteen verwacht.

 • Reply
  Sandra
  10 juni 2015 at 18:14

  Hmm. Zonde ik had er stiekem wel wat meer van verwacht…

 • Reply
  Tamara
  10 juni 2015 at 20:39

  Wat jammer dat het een tegenvaller is!

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  10 juni 2015 at 22:35

  Jammer, ik had ook meer verwacht van Urban Decay. Andere producten vind ik wel heel fijn!

 • Reply
  chucky1012
  11 juni 2015 at 06:42

  Erg jammer dat deze mascara tegenvalt!
  Hij seperate niet goed genoeg.
  Ook is het vrij duur.

 • Reply
  Danique
  11 juni 2015 at 09:03

  Wat jammer dat deze mascara een beetje tegenvalt! Voor zo’n prijs verwacht je wel meer, balen!

 • Reply
  Nicole
  11 juni 2015 at 10:07

  Voor die prijs valt het inderdaad wel tegen. Voor zoveel geld verwacht je wel wat meer.

 • Reply
  Andrea
  13 juni 2015 at 21:45

  Hm, wat jammer dat hij niet zo goed werkt voor jou. Ik moest wel lachen om het stukje groter, zwarter en slechter ;)
  x

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  16 juni 2015 at 12:48

  Voor die prijs is het wel zonde dat het resultaat zo slecht is :( Liefs! x

 • Laat een reactie achter