Zoek
Sluit dit zoekvak.

Urban Decay Perversion Bigger, Blacker, Badder mascara

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara6_zpsxa3eboq8.png

Urban Decay, het magische make-up merk dat eindelijk weer in Nederland te koop is. Als ik Urban Decay zeg, dan zeg ik Naked, Primer Potion, Vice en All Nighter. Maar dat is echt niet het enige wat Urban Decay in haar mars heeft. Het merk heeft nog veel meer prachtige producten en vandaag is het tijd een van die wat minder bekende producten aan jullie te laten zien. Een mascara die bigger, blacker en badder is dan andere mascara’s.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara_zpsx7b3vh5t.png

Perversion, zo heet de mascara van Urban Decay in wel een hele gevaarlijke verpakking. De verpakking ziet er luxe en bijzonder uit, ik heb meteen het idee dat ik niet zomaar een mascara van de Kruidvat in mijn handen heb. Het doosje voelt luxe en kwalitatief goed aan en maakt me nieuwsgierig naar de binnenkant.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara1_zpscxha856d.png

Het doosje geeft eigenlijk niet zo veel informatie weer over de mascara. Normaal ben ik gewend aan teksten zoals: falsh lash effect, mega volume en ga zo maar door. Alleen hier is niets te vinden, alleen de slogan: bigger, blacker & badder. Ik ga er dus maar van uit dat mijn wimpers groter, zwarter en slechter (?) worden?

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara2_zpshm5ku7lj.png

Als ik de mascara uit het kartonnen hulsje haal, komt er een Urban Decay paarse huls tevoorschijn. Een vrij subtiele verpakking met een lettertype waarbij ik ook snel aan een Benefit product moet denken. De huls is simpel en misschien wel een tikkeltje saai. Het doosje wint dus wel harten en de mascara zelf is een beetje saai. Maar daar gaat het natuurlijk allemaal niet om. Wij willen slechte, grote en zwarte wimpers!

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara4_zpseyfbwwfk.png

Als we de huls open draaien kom er een vrij groot borsteltje tevoorschijn met een borsteltje van haar (geen ‘plastic’ haartjes, jullie weten wel wat ik bedoel). Het is een aanwezige borstel dat veel product heeft opgenomen en vaak maakt mij dat al enthousiast. Want dat houdt vaak in dat het veel volume en lengte geeft, precies waar ik van hou. Ik weet niet precies wat ik van deze mascara kan verwachten, dus eigenlijk gaan we er een beetje blanco in.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara5_zpspacefdst.png

Maar eigenlijk ook helemaal niet. Er staat Urban Decay op de verpakking dus eigenlijk is mijn verwachting heel erg hoog. Tot nu toe zijn alle producten die ik van Urban Decay heb getest kwalitatief erg goed, dus deze mascara moest dat ook zijn. Gelukkig vond ik op de ICI PARIS XL site nog wat informatie over dit product:

Een mascara voor een volumineuze, mysterieuze en gedurfde blik. Perversion mascara brengt soepel aan en geeft je een sexy look in één beweging. Het geheim? Het volume-gevende borsteltje met gedraaide haartjes grijpt de wimpers om ze te separeren en te definiëren. De crèmige formule verlengt, geeftvolume, en bedekt de wimpers met triple-black-pigmenten.

 photo LOreacuteal False Lash Superstar Mascara8_zpsmxnemmlh.png

Laten we hem gewoon gaan testen, hier draag ik geen enkel product.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara7_zpshglrggcg.png

En hier de mascara van Urban Decay. Stiekem, ja echt, ben ik toch een beetje teleurgesteld. Hij geeft eigenlijk alleen mijn wimpers heel veel lengte, meer doet het eigenlijk niet. Door de lengte staan ze een beetje slordig door elkaar heen en vind ik het effect eigenlijk niet heel erg mooi… Zonde, ik had echt meer van deze mascara verwacht.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara8_zpsez3pyb0z.png

Maar dan natuurlijk de houdbaarheid, hopelijk is die wel goed. Maar helaas, rond een uurtje op 4 op het station zei Elise ineens tegen me, ‘je mascara is uitgelopen’… Ai, geen goed teken. En inderdaad, de panda randen zaten onder mijn ogen. Met andere woorden, een hele dag houdt hij dus niet vol zonder te gaan vlekken.

 photo Urban Decay Perversion Bigger Blacker Badder Mascara3_zpszeapgjzn.png

Ik ben een beetje sip over deze mascara, Urban Decay, het merk waar ik zoveel van verwacht heeft mij niet weten te raken met hun mascara. Ik vind hem vrij aan de prijs met zijn € 24,70 en daarvoor krijg je nog niet eens een fantastisch product terug. Helaas, deze mascara is het niet voor mij. Wel goed nieuws is dat Urban Decay vol op te koop is in de ICI PARIS XL webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Voor de prijs die je er voor betaald is dit wel een beetje een tegenvaller. Ik vind het resultaat niet mooi en het feit dat hij uitloopt is natuurlijk al helemaal drie keer niks. Super jammer, maar ja… niet alles kan een winnaar zijn. xxx Lucinda

  2. Wat jammer dat de mascara zo snel uitloopt en niet het effect geeft wat je had verwacht. Dan is het voor mij al een no-go!
    Liefs, Iris

  3. Hmmm gezien de prijs en deze review doet ‘ie het voor mij ook niet… Voor die prijs had ik iets meer drama en gespreide wimpers willen zien :-)!

  4. Mijn ervaring is dat je in het begin altijd een aantal keren moet oefenen om een nieuw soort mascara goed op te kunnen brengen. De kleur is wel mooi intens zwart. Wel jammer dat de mascara uitloopt :(

  5. Ai, wat jammer dat je teleurgesteld bent in deze mascara. Eruit zien als een pandabeertje is natuurlijk nooit fijn. Ook het effect is matig. Ik had je wimpers ook iets voller verwacht. Helaas…

  6. Jammer, ik had ook meer verwacht van Urban Decay. Andere producten vind ik wel heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *