Zoek
Sluit dit zoekvak.

Urban Decay Naked Smoky

 photo Urban Decay Smoky Naked2_zpsjj04lrzq.png

Als ik ergens een zwak voor het zijn het natuurlijke paletten, en helemaal als het om de paletten van Urban Decay gaat. Ik heb bijna alle Naked paletten in mijn bezit en ben daar ontzettend blij mee. Sinds de aankondiging van dit palette kon ik ook niet wachten tot de aanschaf. Het Urban Decay Naked Smoky palette is de nieuwste aanwinst van het merk, een wat zwoeler en heftiger palette, maar nog steeds erg draagbaar en mooi.

 photo Urban Decay Smoky Naked_zpsgndrnyfz.png

Ik zwicht niet snel voor een vrij duur make-up palet,te. Vaak omdat ik al iets vergelijkbaars heb of het simpel weg gewoon te duur vindt. Maar met Urban Decay is dat toch even wat anders. Alle Naked paletten heb ik bijna in mijn bezit en deze gingen zonder al te veel twijfel in mijn winkelmandje mee naar huis. Ik ben gek op de Urban Decay paletten, de kwaliteit is echt ge-wel-dig en de kleuren uit dit palette zijn helemaal mijn ding. Nu moet ik eerlijk zeggen dat het Smoky palette mij het minst aansprak, maar toch moest ik hem hebben.

 photo Urban Decay Smoky Naked1_zpsfxsu3qdl.png

Smoky zit zoals gewoonlijk weer in een prachtige verpakking verpakt. Vroeger kreeg je altijd nog wat extra’s bij je palette, zoals een primer of een lipgloss, maar dat is alweer verleden tijd. Dit palette koop je in een prachtig doosje en daar moet je het mee doen. Op de achterkant staat nog wat informatie over het product en de kleuren afgebeeld. Ook zit er een dubbele kwast bij en wordt weergegeven op de achterkant.

 photo Urban Decay Smoky Naked3_zpsdgaz0cje.png

Het Smoky palette is anders dan de andere paletten. Je herkent het woord Naked duidelijk aan de stijl, maar het doosje is totaal anders. Niet van aluminium of vilt, nee het is een ontzettend mooi en chique plastic doosje dat makkelijk opent en sluit door middel van een magneet sluiting. Ik vind dit doosje er echt prachtig uit zien, misschien wel het mooiste van de 4 paletten. Het palette heeft trouwens wel hetzelfde formaat als de rest.

 photo Urban Decay Smoky Naked4_zpsdcwb7s7p.png

 

Als we het palette open maken beginnen mijn vingers meteen al te kriebelen, ik wil meteen alles testen en swatchen. De kleuren zijn vrij divers en passen allemaal goed bij elkaar. Eigenlijk zijn ze het best te gebruiken in groepen van drie die naast elkaar zitten. Maar laat dit zeker je creativiteit niet beïnvloeden. Het palette heeft mooie en natuurlijke bruintinten in mat en glanzend en bijzondere donkere kleuren voor het smoky effect. Nu moet ik eerlijk zeggen dat dat meestal niet mijn ding is, maar wie weet voor deze winter.

 photo Urban Decay Smoky Naked7_zpsteuixghn.png

In het doosje vinden we een mooie grote spiegel, maar ook dit handige dubbele kwastje van goede kwaliteit. Leuk dat Urban Decay er steeds andere kwasten in doet. In het eerste palette zat een mooie vlakke oogschaduw kwast, in Naked 3 een dubbele palette oogschaduw kwast en een wat fluffy kwast en deze twee zijn een handige blending en pencil kwast. Als je alle paletten dus hebt, heb je een vrij uitgebreid assortiment aan kwasten ondertussen.

De kwaliteit van de kwasten vind ik ook heel erg fijn, je merkt toch dat je een product in handen hebt die voor kwaliteit gaat. De kwasten zijn zacht en brengen de oogschaduw perfect en mooi aan.

 photo Urban Decay Smoky Naked6_zpsjqkokekx.png

Hier zie je de kleuren wat duidelijker, van links naar rechts zie je: High, Dirtysweet, Radar, Armor, Slanted, Dagger, Black Market, Smolder, Password, Whiskey, Combust en Thirteen. Vooral de eerst en laatste kleuren zijn mijn favoriet, maar ik moet toch ook eens die donkere kleuren gaan proberen en dragen.

 photo Urban Decay Smoky Naked8_zpswnozrfk2.png

Swatches van links naar rechts: High, Dirtysweet, Radar, Armor, Slanted en Dagger. Op het eerste gezicht vond ik de swatches een beetje tegenvallen, ik ben zulke goede pigment  gewend van dit merk. Maar ik kan je alvast verklappen dat alles op het ooglid helemaal goed komt.

 photo Urban Decay Smoky Naked9_zpstkydepr4.png

En de laatste swatches van links naar rechts: Black Market, Smolder, Password, Whiskey, Combust en Thirteen. Ook deze zien er heel goed uit maar had iets meer van de donkere kleuren verwacht, maar ook weer, op het ooglid maakt het alles goed.

 photo Urban Decay Smoky Naked10_zpsuiy8amqg.png

 photo Urban Decay Smoky Naked11_zpscuuhh3mn.png

De oogschaduws vallen een beetje weg op deze foto, maar de pigmentatie in het echt op het ooglid is fantastisch. Ze brengen heel makkelijk aan, hebben geen last van fall-out, blenden goed en dat zonder kleur intensiteit te verliezen. Urban Decay maakt zijn verwachtingen weer helemaal waar en dit is echt een palette met geweldige kwaliteit en kleuren.

 photo Urban Decay Smoky Naked12_zpstimaal2d.png

Ik heb trouwens voor deze look de eerste drie kleuren gebruikt en onder mijn wenkbrauw de laatste kleur.

 photo Urban Decay Smoky Naked5_zpsvdrnmrjc.png

Ik vind het Urban Decay Naked Smoky palette echt een aanwinst voor mijn stash, ben er ook echt ontzettend blij mee. De kleuren zijn mooi en de kwaliteit is natuurlijk fantastisch. Of dit mijn favoriete Naked palette wordt dat weet ik niet, want ik ben wel heel erg fan van nummertje 1. Gelukkig is Urban Decay sinds kort in Nederland te koop bij de ICI Paris XL dus hij is makkelijk online en in de winkel in Amsterdam te koop voor € 49,90. Een lieve duit, maar mij het geld dubbel en dwars waard.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Het is jammer dat deze paletten altijd wat aan de prijs zijn, dat is voor mij net een extra stap om hem te kopen. Ik vind het palette wel erg mooi en snap ook zeker dat je dit een aanwinst voor je stash vindt :-)!

  2. Een mooi palet maar geen musthave. Al helemaal niet voor dat geld. Moet wel zeggen dat jouw looks redelijk voorspelbaar zijn. De meeste mensen houden van nude en naturel kleuren maar als je een palet hebt met zoveel donkere, smokey kleuren, mag je als beautyblogger hier echt wel meer van laten zien in een look.

    1. Ja, met zo’n palette kan je wel toch wel iets anders laten zien…bijv een smokey look…zoals de naam van het palette ook zegt. Deze look kan je ook wel maken met een nude palette.

    2. Mee eens, mooi palette voor smokey eyes, maar dat kun je aan de look niet terug zien en dat is jammer. Deze look had ook gemaakt kunnen worden met andere UD pallettes. Hij staat niet op mijn wishlist, ik draag bijna altijd Nude tinten, maar zeker wel een mooi palette!

  3. Jammer dat je er geen smokey look mee hebt gemaakt. Ik heb naked 2 en ben er helemaal blij mee. Ik denk dat ik daar vrolijker van word dan deze variant. Zelf ben ik niet zo van de matte kleuren. Mooie foto’s!

  4. Prachtig palette, maar ik sla hem toch over. Ik heb UD 1, 2, en 3. En daar wil ik het toch bij houden. Ik heb ook nog zoveel andere mooie paletten dat ik gewoon niet weet hoe ik het ooit op moet maken. Eerlijkheidshalve moet ik erbij zeggen dat ik me wel elke dag opmaak maar niet met altijd een ooglook erbij. Dus nope! Ik sla hem over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *