Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Oh Urban Decay, wat doe je me aan! Een paar weken geleden kreeg ik al het prachtige Vice XX LTD Reload palette en een daarna kreeg ik nog een pakketje thuis gestuurd met deze nieuwe producten die extra goed van pas komen deze zomer. En ik kan jullie nu al vertellen, stuk voor stuk zijn het echt toppers die ik de afgelopen weken ontzettend veel heb gebruikt. Ik kan er heel kort over zijn, je moet dit zeker weten op je wishlist zetten.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Urban Decay brengt voor deze zomer drie nieuwe producten uit: Afterglow 8-Hour Powder Highlighter,  Beached Bronzer en de Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector. Een behoorlijke mond vol, maar dan heb je ook echt wat als je het mij vraagt. De verpakkingen zien er weer fantastisch en glanzend (heel fijn voor de foto’s) uit, kan niet wachten het open te maken! Alle producten hebben trouwens meerdere kleurvarianten en ik ben één van elk product gekregen. Ik zal zo meteen bij de producten apart vermelden welke kleuren er nog meer zijn.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector – € 33,30

Urban Decay introduceert Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector. Deze multitasking crème combineert alle voordelen van huidverzorging en bescherming met de dekking van een subtiele foundation. Het vervaagt de imperfecties en zorgt voor een gelijkmatige huidtint. De high-tech formule die Urban Decay gebruikt is gewichtsloos en voelt heerlijk aan. Maar het beste aan Naked Skin One vind het merk zelf, is hoe hij het uiterlijk van je huid transformeert! De Naked Skin bevat lichtweerkaatsende deeltjes en laten schoonheidsfoutjes optisch verdwijnen. Naar mate van tijd zien de poriën er kleiner uit en wordt de huid zichtbaar strakker, steviger en stralender. Dat is een hele lijst aan beloftes, maar op het eerste gezicht klinkt en belooft het veel goeds.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

De Naked Skin One is te koop in zes verschillende tinten:

 • Light – sluit aan bij de tinten 0.5 tot 3.5
 • Medium Light – sluit aan bij de tinten 3.0 tot 4.5
 • Medium – sluit aan bij de tinten 4.0 tot 7.0
 • Medium Dark – sluit aan bij de tinten 6.0 tot 8.0
 • Dark – sluit aan bij de tinten 8.0 tot 10.0
 • Deep – sluit aan bij de tinten 10.0 tot 12.0

Ik heb de Medium Light versie gekregen. Ergens had ik al gelezen dat de kleuren niet heel erg licht waren en vooral heel erg geel van kleur. Ik heb normaal echt de lichtste kleur nodig dus ben heel benieuwd want deze Medium Light met mijn gezicht gaat doen.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Naked Skin One & Done heeft een oil-free formule met veel verzorgende ingrediënten (waaronder peptides, vitaminen en hydraterende bestandsdelen). Gatuline Radiance dat komt uit de Wu Zhu Yu plant verbetert de stralende look van je huid, huidtint en textuur. SPF 20 beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Ik kon helaas geen duidelijke foto maken van de ingrediënten dus ik heb ze er maar even onder geplakt. Zoals je kan zien zitten er vrij veel siliconen in.

Ingrediëntenlijst:

water, isododecane, cyclopentasiloxane, adipic acid/neopentyl glycol crosspolymer, lauryl dimethicone, polyglyceryl-6 polyricinoleate, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, isononyl isononanoate, propylene glycol, hydrogenated polyisobutene, polyglyceryl-2 isostearate, glycerin, phenoxyethanol, propanediol, isopropyl myristate, dimethicone crosspolymer, disteardimonium hectorite, sodium chloride, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, xanthan gum, silica, isopropyl titanium triisostearate, stearalkonium hectorite, triethoxycaprylylsilane, aspergillus ferment, evodia rutaecarpa fruit extract, isoceteth-10, polyhydroxystearic acid, ethoxydiglycol, propylene carbonate, aloe barbadensis leaf juice powder, bht, sorbic acid; may contain: titanium dioxide, iron oxides

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

De verpakking ziet er in ieder geval fantastisch uit, hoe kan het ook anders. Ik moet wel toegeven dat ik de verpakkingen van Too Faced en Urban Decay het mooiste vind van allemaal. Het is gewoon een bijzonder iets wat je in je handen hebt.  Het is een tube van 40 (!) ml en heeft een handige pompdop waardoor je niet hoeft te smeren en drukken en knijpen. Je moet de eerst wel even een paar keer drukken voordat er wat uit komt maar daarna werkt hij perfect. Twee pompjes zijn trouwens ruim voldoende voor je gezicht, ik had de eerste keer zelfs te veel gebruikt.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Tijd om de Naked Skin One & Done te gaan testen! De tube pompt makkelijk de substantie op en daarna kun je het aanbrengen waar je het wilt. Meteen op het gezicht of toch eerst op je hand. Ik breng het aan op mijn hand en zie meteen dat de kleur wel erg geel is, als dat maar goedkomt… De substantie is trouwens erg fijn, romig en zacht, niet te dik en ook niet te dun.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

De Naked Skin One & Done heeft niet echt een fantastische dekking, maar dat beloven ze ook niet. Daarom valt de gele kleur een beetje in het niet. Maar als je goed kijkt zie je wel kleurverschil van mijn huid. Ik raad je dus niet aan dit product in hartje winter te gebruiken, dan heeft hij echt de verkeerde kleur. Hij verdeelt zich trouwens heel soepel en makkelijk over de huid heen en ziet er erg natuurlijk uit.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Mijn gezicht zonder enige make-up.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

En mijn gezicht met de Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector in de kleur Medium Light. Zoals je ziet is de dekking heel subtiel en minimaal maar haalt het wel de roodheid weg uit mijn gezicht. De kleur is iets aan de gele kant maar aan de andere kant matcht het ook wel weer goed met mijn hals. Ik denk dat als ik nog een paar zonnestraaltjes mee pak de kleur perfect is! De houdbaarheid is normaal, ik ga erg wel redelijk snel doorheen glimmen. Maar dat voor de rest is het prima vergelijkbaar met een gewone foundation qua houdbaarheid. De Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector kun je hier bestellen.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Dan hebben we nog de bronzer en de highlighter die echt groot favoriet bij mij zijn geworden. Ik gebruik ze echt elke dag met ontzettend veel plezier. Dan kun je dus al nagaan dat ze ontzettend fijn, mooi en bijzonder zijn. De verpakkingen vind ik er weer helemaal Urban Decay uitzien. Stoer, toffe prints en glanzende materialen. Het valt zeker op in je stash.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Ik vertelde dat de producten bijzonder waren, maar dat zijn ze eigenlijk niet, maar ook weer wel. Ze zijn eigenlijk heel erg basic en voor iedereen perfect in gebruik. Omdat ze zo basic zijn pak ik ze er echt elke dag bij, omdat je er echt wat aan hebt en elke dag mee kan. Het zijn bijna must-haves voor in je stash.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter Sin – € 30,00

De Afterglow 8-Hour Powder Highlighter is er in drie verschillende tinten: Aura, een highlighter met een roze ondertoon. Sin, met een champagnetint en Fireball die meer een soort van bronzer is. Ze lijken me alle drie echt fantastisch maar ik denk dat Sin toch wel de mooiste is. Toch zit ik nog heel erg te twijfelen of ik Aura moet bestellen. Sin heeft een hele zachte structuur en laat meteen ontzettend veel kleur en glans los, erg mooi! De Afterglow 8-Hour Powder Highlighter kun je hier bestellen.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed – € 30,00

Dan hebben we nog een bronzer die helemaal basic is zonder shimmers of toeters en bellen, gewoon een matte tint. Hij is te koop in twee verschillende kleuren: Sun-Kissed is de lichte variant en dan heb je nog Bronzed die een stukje donkerder is. Deze kleur is perfect voor de wat blankere huid. Ik vind hem echt ontzettend mooi en laat zich heel mooi uitblenden, zeker een musthave voor de komende zomer. De Urban Decay Beached Bronzer kun je hier bestellen.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Swatches, hier zie je Sun-Kissed en Sin. Beide prachtige tinten die ontzettend goed gepigmenteerd zijn.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Alleen foundation.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

De Urban Decay Beached Bronzer in Sun-Kissed aangebracht. Deze bronzer is mooi matte en staat perfect bij een lichte huid, geeft meteen diepte en ziet er erg natuurlijk uit.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

En dan ook nog de Urban Decay Afterglow Highlighter in Sin aangebracht. Sin is echt fantastisch, wat een glans en wat een glitter. Ik weet zeker dat deze highlighter heel erg populair gaat worden.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

WELKE PRODUCTEN HEB IK GEBRUIKT?

Gezicht:

Urban Decay Naked Skin One & Done Medium Light*
Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed*
Urban Decay Afterglow Highlighter Sin*
MAC Big Brow Pencil Coquette*

Ogen:

Too Faced Shadow Insurance
W7 Eye Want It! Eyeshadow Palette*
MAC Charlotte Olympia Eye Liner Nearly Natural*
Urban Decay Perversion Mascara*

Lippen:

Vaseline Lip Therapy*

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Ik ben echt heel erg enthousiast over de producten. De Naked Skin foundation vind ik erg fijn en ga ik straks zeker gebruiken in de zomer, want hij is nu nog net een tikkeltje te donker voor mijn nog bleke huid. Maar de bronzer en highlighter zijn echt een schot in de roos, wat een prachtige producten! Geen wonder dan ook dat ik ze nu elke dag met ontzettend veel plezier gebruik. Urban Decay is tegenwoordig te koop bij de ICI Paris XL in hun webshop en geselecteerde filialen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  chucky1012
  27 april 2016 at 07:55

  Prachtige producten!
  Vooral het shinny effect van de highlighter is mooi ;-)
  Het staat je goed.

  Xoxo

 • Reply
  Yvonne
  27 april 2016 at 07:59

  Ik heb momenteel dus niet 1 product van Urban Decay of Too Faced. Terwijl ik toch zoveel make-up heb. Ziet er mooi uit zeg, ik ben vooral benieuwd naar de highlighter! Ik heb net al een heel prettige, matte (en lichte!) bronzer kunnen scoren van The Body Shop. En Essence heeft nu ook een grote matte bronzer in 2 tinten die ik nog niet eerder gezien had (nieuw?).

 • Reply
  Danielle
  27 april 2016 at 09:09

  Die highlighter vind ik echt enorm mooi. Ik heb hem geswatcht in de winkel, maar twijfelde omdat ik het LTD palette ook al meenam.

 • Reply
  Linda
  27 april 2016 at 09:40

  Ik vind de bronzer en highlighter erg mooi. Ik heb zelf de too faced soleil bronzer in milk chocolate en becca champagne pop. En zo te zien lijken deze wel op deze producten van UD. Maar ik houd zeker de bronzer in gedachten. Too faced is helaas zo lastig verkrijgbaar.

 • Reply
  Melissa
  27 april 2016 at 09:44

  Ik heb niet snel het gevoel dat ik producten meteen wil aanschaffen wanneer ik een review lees, maar oh oh oh. Wat heb je mooie foto’s gemaakt van de highlighter en bronzer. Ik wil ze echt!

 • Reply
  Dionne
  27 april 2016 at 10:03

  Ziet er heel mooi uit! Mooie producten!

 • Reply
  Varenka W
  27 april 2016 at 10:47

  Ahhhhh wat zie je er goed uit.
  Producten die je niet gereviewd hebt lijken me idd echte must have’s
  Nog ff door sparen dan, maar als je geen hele collectie opbouwd en het alleen bij deze houd lijkt het me prima.
  De dekking van de foundation is perfect, meer dan wat roodheid weghalen is niet nodig in de zomer maanden.
  Vind het allemaal toppertjes en ook qua verpakking hebben ze goed hun best gedaan.
  Leuk artikel weer
  Geniet van je Koningsdag (ondanks de kou…..brrrrr)

  • Reply
   Varenka W
   27 april 2016 at 10:49

   niet gereviewd moet NET gerieviewd zijn…….

 • Reply
  mariëlle
  27 april 2016 at 10:48

  De bronzer lijkt me zooo mooi! En hooo alleen die verpakking al!

 • Reply
  Nicole
  27 april 2016 at 11:01

  Prachtige foto’s! Ik ben vooral fan van de highlighter en de bronzer. De bronzer heb ik besteld en ik kan niet wachten om hem te proberen (alleen de verpakking al wauw). Misschien dat ik de highlighter ook nog eens ga kopen.

 • Reply
  Chantalle
  27 april 2016 at 11:04

  Wat een prachtige producten! Hele mooie look.

 • Reply
  Florence Vlogt
  27 april 2016 at 11:21

  Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Wat een prachtige highlighter zeg! Wauwie
  Liefs xx

 • Reply
  Patricia
  27 april 2016 at 11:37

  Die highlighter is echt super mooi!!

 • Reply
  femketje
  27 april 2016 at 12:40

  oehhhh die highlighter <3

 • Reply
  Nicole
  27 april 2016 at 13:50

  Met name de highlighter vind ik echt prachtig. Erg mooie producten!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  27 april 2016 at 18:51

  Ik vind de poeders echt awesome, die wil ik ! Zulke mooie producten, aaah ik ben gek op UD!

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  27 april 2016 at 19:49

  Prachtige producten! Die highlighter heeft echt een hele mooie natuurlijke glans! x

 • Reply
  Quinty
  27 april 2016 at 19:55

  De verpakking van de bronzer is echt heel leuk!

 • Reply
  Astrid
  27 april 2016 at 21:49

  Die bronzer en highliter <3 Wat bof je dat je dit pakket kreeg! Hele mooie producten!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  27 april 2016 at 22:03

  Wow, prachtige producten weer!

 • Reply
  Mariska
  30 april 2016 at 18:41

  De producten zien er inderdaad allemaal super mooi uit! :) leuk!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  7 mei 2016 at 15:34

  Die highlighter is echt supermooi op je gelaat!

 • Laat een reactie achter