Zoek
Sluit dit zoekvak.

Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette

Automatische concepten

Al zwijmelend pakte ik vorige week mijn Urban Decay pakketje uit waar het nieuwe Naked Reloaded palette in zat. Zoals jullie weten vind ik de Naked paletten van Urban Decay echt geweldig en het nieuwe Reloaded palette zag er echt fantastisch mooi uit. Je kunt je voorstellen dat ik stond te popelen om hem te proberen.

Automatische concepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

Het Urban Decay palette zit zoals altijd verpakt in een kartonnen doosje met daarop meer informatie over het product. Op de achterkant vind je onder andere de kleuren die in het palette zitten en een leuk verhaaltje over het palette zelf. Het valt mij meteen op dat er weer voor veilige bruine tinten zijn gekozen en eigenlijk ben ik daar wel blij mee.

Waarom zou je denken, nou omdat ik dit soort tinten er vaak bij pak en de kwaliteit van de Urban Decay Naked paletten gewoon erg goed is en gewoon net even wat fijner en beter werkt dan oogschaduw paletten die je gewoon bij de drogisterij kan kopen. Het is dus een kwalitatief mooi palette voor iedere dag, denk ik.

Automatische concepten

Het palette ziet er op het eerste oog hetzelfde uit als alle andere Naked paletten, maar dit palette is niet van plastic of metaal gemaakt maar van stof met een zachte bovenkant, heel mooi en luxe. Het palette heeft mooie bruine tinten en drie orchideeën op de voorkant staan (die snap ik niet meteen helemaal). Goed, het palette ziet er mooi uit en is ook redelijk handzaam om mee te nemen.

Automatische concepten

En dit is de binnenkant van het palette, prachtig vormgegeven en het heeft zoals altijd 12 prachtige kleuren. Het eerste wat me opvalt aan het palette is dat de buitenste highlight kleuren een grotere pan hebben gekregen en dat er niet meer een kwast in zit. Eigenlijk ben ik over beide ontwikkelingen best positief, de highlighter kleuren gebruik je vaak en veel dus daar mag wel wat meer van inzitten en de kwast gebruikte ik toch nooit.

Automatische concepten

De kleuren in het palette vind ik erg mooi gekozen, ze zijn niet spannend of bijzonder, maar wel heel erg mooi en draagbaar voor iedere dag. De combinaties zijn net even weer wat anders dan in de andere Naked paletten en de afwisseling is mooi met matte en glanzende kleuren. Het is een mooi basic palette waar je zeker mee uit de voeten kan.

Automatische concepten
Automatische concepten

Bij de swatches zie je meteen de goede pigmentatie terug, ook van de matte kleuren wat vaak bij goedkopere paletten niet zo is. Ook zie je duidelijk dat het oogschaduw palette eigenlijk vier combinaties bevat en dat de drie kleuren die naast elkaar zitten voor een mooie basis combinatie zorgen.

Natuurlijk ben je vrij alle kleuren door elkaar heen te gebruiken, maar je ziet wel dat die het meeste met elkaar matchen. Ik ben echt heel erg blij met de kwaliteit van de kleuren en de kleren zelf, hier kun je goed mee uit de voeten.

Automatische concepten
Automatische concepten

Ook op het ooglid vind ik de kleuren fantastisch. Ze geven ontzettend veel pigment af, blenden mooi en vervagen niet van kleur, top. De kleuren staan echt heel erg mooi bij elkaar en je maakt meteen een simpele dagelijkse look met dit palette.

Automatische concepten

Het moge duidelijk zijn, ik vind het Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette echt fantastisch. Je moet ervoor in de buidel tasten want het palette kost € 46,00 en je moet nagaan of je dat voor een redelijk basic palette over hebt. Maar je krijgt er zeker geen spijt van want de kleuren zijn fantastich en de kwaliteit is top. Urban Decay is te koop bij de ICI Paris XL.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Wat een prachtig palette, weer! Ik ga alleen passen, want ik pak m’n Naked2 er al veel te weinig bij, haha. Ik vind die stoffen buitenkant wel een beetje raar, moet ik toegeven. Zou die niet erg snel vies worden? De orchideeën vind ik dan weer wel geweldig; lekker abstract!

  2. Prachtig… maar ik heb Naked 1 en Sultry van Anastasia. Met die twee kan ik dezelfde looks maken als dat ik met Reloaded kan. Dus voor nu, pas ik. Maar mocht ik ooit een nieuw basic palette nodig hebben omdat ik de pan van mijn favoriete kleuren leeg heb, dan is het zeker een overweging. Ik hou wel van dit soort tinten.

  3. Oeh ja, mooi! de swatches laten een goede pigmentatie zien en op je ogen ziet het er ook tof uit. Gaaf palette is dit

  4. Ik heb alle Naked paletten, en dit zou de eerste worden die ik niet zou kopen, afgaand op foto’s die ik had gezien op internet.
    Maar… toen spotte ik hem in de winkel, en i.r.l. is ie zo mooi! Was gelijk verkocht, en hij ging mee naar huis.

  5. Ik vind hem ook wel mooi, de uitstraling sowieso! De kleuren zijn mooi en passen inderdaad mooi bij elkaar en zijn ‘veilig’ om elke dag te dragen.

  6. Wauw, hij is weer prachtig! Ik heb tot nu toe alle Naked palettes (behalve deze dus, haha) en ik gebruik ze allemaal met heel veel liefde. Deze zal ongetwijfeld wel weer in mijn collectie belanden.

  7. Ik had mazzel want er was 20% korting en ik had nog een € 5,- coupon dus betaalde € 30,- voor het palette. Ik ben er heel blij mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *