Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette

Automatische concepten

Al zwijmelend pakte ik vorige week mijn Urban Decay pakketje uit waar het nieuwe Naked Reloaded palette in zat. Zoals jullie weten vind ik de Naked paletten van Urban Decay echt geweldig en het nieuwe Reloaded palette zag er echt fantastisch mooi uit. Je kunt je voorstellen dat ik stond te popelen om hem te proberen.

Automatische concepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

Het Urban Decay palette zit zoals altijd verpakt in een kartonnen doosje met daarop meer informatie over het product. Op de achterkant vind je onder andere de kleuren die in het palette zitten en een leuk verhaaltje over het palette zelf. Het valt mij meteen op dat er weer voor veilige bruine tinten zijn gekozen en eigenlijk ben ik daar wel blij mee.

Waarom zou je denken, nou omdat ik dit soort tinten er vaak bij pak en de kwaliteit van de Urban Decay Naked paletten gewoon erg goed is en gewoon net even wat fijner en beter werkt dan oogschaduw paletten die je gewoon bij de drogisterij kan kopen. Het is dus een kwalitatief mooi palette voor iedere dag, denk ik.

Automatische concepten

Het palette ziet er op het eerste oog hetzelfde uit als alle andere Naked paletten, maar dit palette is niet van plastic of metaal gemaakt maar van stof met een zachte bovenkant, heel mooi en luxe. Het palette heeft mooie bruine tinten en drie orchideeën op de voorkant staan (die snap ik niet meteen helemaal). Goed, het palette ziet er mooi uit en is ook redelijk handzaam om mee te nemen.

Automatische concepten

En dit is de binnenkant van het palette, prachtig vormgegeven en het heeft zoals altijd 12 prachtige kleuren. Het eerste wat me opvalt aan het palette is dat de buitenste highlight kleuren een grotere pan hebben gekregen en dat er niet meer een kwast in zit. Eigenlijk ben ik over beide ontwikkelingen best positief, de highlighter kleuren gebruik je vaak en veel dus daar mag wel wat meer van inzitten en de kwast gebruikte ik toch nooit.

Automatische concepten

De kleuren in het palette vind ik erg mooi gekozen, ze zijn niet spannend of bijzonder, maar wel heel erg mooi en draagbaar voor iedere dag. De combinaties zijn net even weer wat anders dan in de andere Naked paletten en de afwisseling is mooi met matte en glanzende kleuren. Het is een mooi basic palette waar je zeker mee uit de voeten kan.

Automatische concepten
Automatische concepten

Bij de swatches zie je meteen de goede pigmentatie terug, ook van de matte kleuren wat vaak bij goedkopere paletten niet zo is. Ook zie je duidelijk dat het oogschaduw palette eigenlijk vier combinaties bevat en dat de drie kleuren die naast elkaar zitten voor een mooie basis combinatie zorgen.

Natuurlijk ben je vrij alle kleuren door elkaar heen te gebruiken, maar je ziet wel dat die het meeste met elkaar matchen. Ik ben echt heel erg blij met de kwaliteit van de kleuren en de kleren zelf, hier kun je goed mee uit de voeten.

Automatische concepten
Automatische concepten

Ook op het ooglid vind ik de kleuren fantastisch. Ze geven ontzettend veel pigment af, blenden mooi en vervagen niet van kleur, top. De kleuren staan echt heel erg mooi bij elkaar en je maakt meteen een simpele dagelijkse look met dit palette.

Automatische concepten

Het moge duidelijk zijn, ik vind het Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette echt fantastisch. Je moet ervoor in de buidel tasten want het palette kost € 46,00 en je moet nagaan of je dat voor een redelijk basic palette over hebt. Maar je krijgt er zeker geen spijt van want de kleuren zijn fantastich en de kwaliteit is top. Urban Decay is te koop bij de ICI Paris XL.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  chucky1012
  15 maart 2019 at 06:54

  Prachtige natural look!

  Xoxo

 • Reply
  Jessica J.
  15 maart 2019 at 09:06

  Wat een prachtig palette, weer! Ik ga alleen passen, want ik pak m’n Naked2 er al veel te weinig bij, haha. Ik vind die stoffen buitenkant wel een beetje raar, moet ik toegeven. Zou die niet erg snel vies worden? De orchideeën vind ik dan weer wel geweldig; lekker abstract!

 • Reply
  rachel
  15 maart 2019 at 09:44

  wat een mooie look weer!! en ik vind het een heel mooi pallet!! en vind de prijs wel meevallen eerlijk gezegd

 • Reply
  Sanne
  15 maart 2019 at 10:48

  Ik wil ‘em! Zo mooi issie. Prachtige foto’s ook weer.

 • Reply
  Jolanda
  15 maart 2019 at 10:48

  Prachtig… maar ik heb Naked 1 en Sultry van Anastasia. Met die twee kan ik dezelfde looks maken als dat ik met Reloaded kan. Dus voor nu, pas ik. Maar mocht ik ooit een nieuw basic palette nodig hebben omdat ik de pan van mijn favoriete kleuren leeg heb, dan is het zeker een overweging. Ik hou wel van dit soort tinten.

 • Reply
  rianne
  15 maart 2019 at 14:15

  Ik vind de kleur van je lippenstift mooi! Welke is dit?

 • Reply
  Tessa
  15 maart 2019 at 16:24

  Wat een geweldig palette is het weer. Ik kan niet wachten om hem te gaan kopen

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  15 maart 2019 at 18:12

  Oeh ja, mooi! de swatches laten een goede pigmentatie zien en op je ogen ziet het er ook tof uit. Gaaf palette is dit

 • Reply
  Cindy
  15 maart 2019 at 20:05

  Ik heb alle Naked paletten, en dit zou de eerste worden die ik niet zou kopen, afgaand op foto’s die ik had gezien op internet.
  Maar… toen spotte ik hem in de winkel, en i.r.l. is ie zo mooi! Was gelijk verkocht, en hij ging mee naar huis.

 • Reply
  Stephanie
  15 maart 2019 at 20:57

  Wauw je hebt er echt een mooie look mee gemaakt ^^ Ik vind het een mooi palette. X

 • Reply
  Mariska
  15 maart 2019 at 21:38

  Ik vind hem ook wel mooi, de uitstraling sowieso! De kleuren zijn mooi en passen inderdaad mooi bij elkaar en zijn ‘veilig’ om elke dag te dragen.

 • Reply
  Rachel
  16 maart 2019 at 09:41

  Je hebt weer een prachtige review geschreven, ik heb alleen teveel van dit soort kleurtjes om zo’n palette te kopen.

 • Reply
  Kelly
  16 maart 2019 at 14:01

  Wauw, hij is weer prachtig! Ik heb tot nu toe alle Naked palettes (behalve deze dus, haha) en ik gebruik ze allemaal met heel veel liefde. Deze zal ongetwijfeld wel weer in mijn collectie belanden.

 • Reply
  Fabienne, enjoyyourownbeauty
  18 maart 2019 at 21:28

  Wauw! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Dit palet ziet er zo mooi uit.

  Toffe review. :)

  Liefs
  X

 • Reply
  Nora
  23 april 2019 at 08:57

  Ik had mazzel want er was 20% korting en ik had nog een € 5,- coupon dus betaalde € 30,- voor het palette. Ik ben er heel blij mee

 • Laat een reactie achter