Zoek
Sluit dit zoekvak.

Urban Decay Naked Petite Heat

Urban Decay Naked Petite Heat

Ik maakte even een sprongetje toen dit nieuwe palette van Urban Decay bij mij op de deurmat viel. Ik ben namelijk groot fan van de Naked paletten van dit merk. Het Heat palette heb ik aan mij voorbij laten gaan omdat dat niet helemaal mijn kleuren waren maar dit Naked Petite Heat palette sprak mij wel heel erg aan. Het is een kleinere variant met matte kleuren van het normale Heat palette en ik laat hem aan je zien!

Urban Decay Naked Petite Heat

Het palette zit natuurlijk weer verpakt in een prachtig doosje en dat geeft mij meteen het gevoel van luxe. Ik vind de verpakkingen van Urban Decay vaak ook gewoon heel erg mooi. Leuk vind ik ook dat je meteen aan de verpakking kan zien welke kleuren er in het palette zitten.

Urban Decay Naked Petite Heat

Op de achterkant van het doosje vind je meer informatie over het palette en de kleuren wat duidelijker uitgelegd met daarbij ook de namen van de kleuren. Je ziet meteen dat het palette uit matte en warme kleuren bestaat.

Urban Decay Naked Petite Heat

Het kartonnen doosje vond ik echt prachtig en ik moet eerlijk toegeven dat het doosje zelf dan een beetje tegenvalt. Ik vind het er een beetje goedkoop uitzien, maar misschien is dat persoonlijk. Het doosje is handzaam en gemaakt van stevig plastic zodat je het zonder zorgen eventueel met je mee kan nemen of dat het stuk gaat.

Urban Decay Naked Petite Heat

Aan de binnenkant van het palet vinden we zes kleuren oogschaduw en een grote spiegel in de deksel. Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Inhale, Vibrate, Hot Spell, Wild Thing, Heist en Strike. Alle kleuren hebben een matte finish, alleen Inhale heeft een subtiele shimmer zodat je hem perfect als highlighter kunt gebruiken. De oogschaduws hebben een zachte en romige structuur maar brokkelen niet af en dat is prettig.

Urban Decay Naked Petite Heat

En natuurlijk zien ze swatches er ook geweldig uit. Matte kleuren hebben vaak geen geweldige pigmentatie, maar ik zie dat matte kleuren bij high-end merken het wel goed doen en zo ook bij dit palette. Fijn is dat de kleuren ook niet vervagen tijdens het blenden.

Urban Decay Naked Petite Heat

Urban Decay Naked Petite Heat

En dit is de look met vrijwel alle kleuren uit het palette. De kleuren hebben een geweldige pigmentatie en blenden redelijk gemakkelijk in elkaar over. Ik merk dat matte kleuren vaak wat meer moeite hebben in mooi blenden maar uiteindelijk komt het goed. Ik vind de look echt heel erg mooi en ook goed bij de kleur van mijn ogen staan. Ik ben denk ik een klein beetje verliefd op dit doosje!

Urban Decay Naked Petite Heat

Ben je opzoek naar een mooi handzaam palette dat je gemakkelijk met je mee kunt nemen en warme matte kleuren bevat? Dan is het Review: Urban Decay Naked Petite Heat palette echt iets voor jou. Het Review: Urban Decay Naked Petite Heat palette is te koop bij de ICI Paris XL voor € 32,00. Wat vinden jullie van dit oogschaduw palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ik ben groot fan van Naked Heat, dus ook dit palette vind ik qua kleuren weer prachtig! Wel vind ik het jammer dat er niet nog een extra shimmery tint in zit, dan is het echt een ideaal palette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *