Search
Close this search box.

Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette

Automatische concepten

Een palette wat ik al een tijdje op het oog had was het Urban Decay Naked Honey palette. Het is vast geen geheim dat ik groot fan ben van de Urban Decay Naked paletten en ik heb ze vrijwel allemaal in mijn bezit. Ik weet nog wel dat ik mijn eerste Naked palette bij de Sephora in Utrecht kocht (de goede tijd dat we dat nog hadden). Inmiddels zijn we vele Naked paletten verder en is Honey aan de beurt!

Automatische concepten

Eigenlijk is er niet heel erg veel aan het palette veranderd. De vormgeving en het aantal kleuren is nog steeds hetzelfde. Er zitten weer 12 verschillende kleuren oogschaduw in en een handig kwastje om de oogschaduw mee aan te brengen.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Op de achterkant van het doosje vind je meer informatie over wat er in het palette zit. Zo zie je de kleuren afgebeeld en de kwast. Zoals je ziet zijn het mooie warme bruine tinten die natuurlijk afgeleid zijn van de kleur van honing.

Automatische concepten

Als we het doosje open maken zien we een prachtig palette. Hij heeft hetzelfde formaat als alle andere Urban Decay Naked paletten met 12 kleuren. Daardoor past hij perfect bij jouw andere Naked paletten in het rijtje.

Het palette is van prachtig goud gemaakt en heeft een elegante vormgeving. Het doet me niet meteen aan honing denken (of ben ik de enige?) maar het ziet er wel ontzettend chique uit. Ik vind het denk ik een van de mooiere paletten uit de Naked range.

Automatische concepten

Als we het palette open maken zien we 12 prachtige kleuren oogschaduw. Zoals gewoonlijk past alles weer goed bij elkaar zodat je er eindeloos mee kunt combineren. Ik vind het fijn dat er altijd een opbouw is van lichte en donkere kleuren, zo kun je precies maken waar je zin in hebt of elke gelegenheid.

Automatische concepten

Het palette bevat meer matte kleuren dan glanzende kleuren en dat vind ik leuk om te zien. Normaal zie je veel meer shimmer kleuren dan matte. In totaal zijn er zeven vrijwel matte kleuren en vijf met een mooie shimmer.

Automatische concepten

Zoals gewoonlijk zit er ook een kwast in de verpakking. Zelf gebruik ik ze eigenlijk nooit, maar deze kwast is wel erg fijn. Het is dus zeker geen goedkope kwast zoals je vaak bij budgetmerken ziet waar niet mee te werken valt.

Automatische concepten

Hier word ik nou vrolijk van, oogschaduws met een goede pigmentatie, zelfs die van de matte kleuren. Van links naar rechts zie je de kleuren: Flyby, Sweet, Swarm, Amber, Keeper en Golden.

Automatische concepten

En ook de laatste zes kleuren zien er prachtig uit! Van links naar rechts zie je: Honey, Queen, Hive, Drip, Hbic en Sting.

Automatische concepten
Automatische concepten

Voor de look heb ik eigenlijk alle shimmer kleuren gebruikt. Op mijn ooglid heb ik Honey in Golden laten overlopen. In de crease heb ik Queen gebruikt en onder mijn wenkbrauwen licht Flyby. In de binnenste ooghoeken zit de kleur Sweet.

Automatische concepten

Ik vind het Urban Decay Naked Honey Palette zeker een mooie aanvulling op het Naked assortiment. Het is weer een prachtig alledaags palette dat net even wat spannender is door de koper en gouden tinten. Het Urban Decay Naked Honey Palette is te koop voor € 55,05 (jeetje zijn ze tegenwoordig zó duur?) bij de ICI Paris XL.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. ik vind de verpakking en de kleuren gewoon super!! en duur? valt wel mee toch, zijn toch altijd al rond die prijs geweest of niet? nou ja maakt ook niet uit ik heb het er voor over :D

  2. Wat weer een mooie kleuren! Ik heb nu twee van de Naked oogschaduwpaletten. Alleen gebruik ze vrijwel nooit (shame On me). Maar als ik deze dan weer zie wordt ik er hebberig van en denk ik bij mezelf: ik moet ze ook gewoon weer vaker gaan gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *