Search
Close this search box.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Vanaf dag een ben ik al fan van de Urban Decay Naked paletten. Net toen ik blogde gaf ik mijn halve Albert Heijn salaris uit aan het eerste Urban Decay Naked palette en die heb ik al die jaren met veel plezier gebruikt. Na het succes van de eerste, de tweede, de derde en nog vele andere edities is er nu het Naked Cherry palette. Met je raadt het al, roze kersenkleuren oogschaduw!

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Zoals altijd zit het Naked palette verpakt in een mooi doosje met achterop meer informatie over het palette. Je vindt hier onder andere ook de kleuren met namen terug en je ziet dat er ook een handige kwast bij zit. Vroeger kreeg je trouwens bij aankoop van een Naked palette nog een cadeautje, maar die tijden zijn voorbij. Je koopt nu gewoon het palette, maar dat is ook zeker de moeite waard.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Het palette heeft dezelfde herkenbare vormgeving als alle andere Naked paletten van Urban Decay. Alleen deze heeft natuurlijk wel even een ander jasje gekregen. Het palette heeft een mooie kersenrode kleur en is versierd met 12 kersjes op de deksel. Ik vind het palette er erg leuk en speels uitzien. Misschien niet zo chique als de klassieke Naked paletten, maar ik vind het er wel goed bij passen.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

En dan hebben we hier de binnenkant van het palette. Er zitten twaalf verschillende kleuren oogschaduw in, een dubbele kwast en in de deksel een handige spiegel. De kleuren lopen mooi van licht naar donker en hebben allemaal een mooie roze tint. Ik zelf ben gek van deze kleuren en kan dan ook niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. De oogschaduws zijn super romig en zacht en geven veel kleur af. Ook is het mooi afgewisseld met matte en glanzende kleuren.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Zoals ik al zei zit er ook nog een dubbele kwast in het palette. Het is een pencil brush aan de ene kant om precies de oogschaduw aan te brengen en een blending brush aan de andere kant om de kleuren mooi te vervagen of om de oogschaduw mee aan te brengen in de crease. Kwalitatief is het een mooie en goede kwast met hele zachte haren.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Hier zie je swatches van de eerste zes kleuren van links naar rechts: Hot Spot, Caution, Bang Bang, Feelz, Juicy en Turn On. Alle kleuren hebben zoals gewoonlijk weer een prachtige pigmentatie. Precies de kwaliteit die we gewend zijn.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

En hier de swatches van de laatste zes kleuren die wat donkerder zijn. Van links naar rechts zie je de kleuren: Ambitious, Bing, Devilish, Young Love, Drunk Dial en Privacy. Ook deze kleuren hebben weer een prachtige pigmentatie en kwaliteit.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Hier de look die ik heb gemaakt met het palette. De pigmentatie van de oogschaduw is echt geweldig en ik vind het ook fijn dat het niet vervaagt tijdens het blenden. Voor de look heb ik Young Love over het hele ooglid gebruikt, Drunk Dial in de crease, Feelz in de ooghoeken en Hot Spot onder mijn wenkbrauwen.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Hou je van warme en roze tinten oogschaduw, dan is het Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette zeker iets voor jou. De kwaliteit is zoals we gewend zijn van Urban Decay erg goed en de kleuren passen erg mooi bij elkaar. Ik weet zeker dat ik deze er nog vaak bij ga pakken.

Het Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette is exclusief te koop bij de ICI Paris XL voor € 55,05. Wat vinden jullie van die oogschaduw palette?

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

 1. Heb je een tip waar we het palette nog meer kunnen kopen zonder al teveel bijkomende kosten? Het is al heel lang uitverkocht bij Ici Paris..

  1. Ik zou de Sephora Frankrijk proberen, en Hudson’s Bay heeft ook Urban Decay. Het palette kan ik niet online vinden, maar wellicht woon je bij een filiaal in de buurt!

   1. Klopt en die werkt ook prima. Zo heb ik daar het Born to run palette besteld.
    Verder, wat een feest bij jou op het blog de laatste weken Aranka, zoveel reviews!

  2. Ter aanvulling; Lookfantastic heeft hem ook… en UD is daar in de aanbieding. Verder levert het Engelse warenhuis Selfridges ook naar Nederland.

 2. Zo moooi…. Poeh. Prachtige kleuren allemaal…. Maar ik koop toch nooit zoiets voor mezelf, vind het echt veel geld helaas ?

 3. Hij is nog verkrijgbaar bij ICI in Amsterdam, de Kalverstraat.
  Heb hem geswatcht daar, maar hoewel ik alle Naked palettes heb (en bijna alle andere UD palettes, ahum…) skip ik toch.
  Maar als ik dan bij jou de swatches zie ga ik weer twijfelen. Maar ja, het is niet even een tientje, gelijk weer zo’n aankoop. En kleuren die (ik dan) niet elke dag ga gebruiken, i.t.t. de andere Naked palettes.
  Heb gezien dat Rimmel een soorgelijk palette heeft, maar dat is in het buitenland, geen idee of deze ook naar NL komt.

 4. Ik zie een paar erg mooie kleuren, maar de meeste heb ik al wel in een ander palette zitten. Ik laat deze Naked Cherry aan me voorbijgaan, hoewel ik van die vormgeving stiekem wel erg hebberig word, haha.

 5. Dit is echt een heel mooi palette, maar iedere keer twijfel ik erover. Dan zie ik hem weer voorbij komen en denk ik jaaaa maar aan de andere kant ben ik niet zo van de roze en paarse tinten.

 6. Dit is mijn eerste UD palette en ik ben er dol op. De kleuren zijn prachtige en je kunt er veelzijdige looks mee maken. Ik vind de look die je gemaakt hebt erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *