Search
Close this search box.

Urban Decay Naked 1

 photo Naked3_zpse8e5bd34.png

Naked van Urban Decay is misschien wel het populairste oogschaduw palette ever. Zowel in Nederland als over de hele wereld. Ik weet niet hoe vaak ik wel niet met dit palette in de handen heb gestaan om hem te kopen, maar elke keer deed ik het niet. Ik vond hem te duur en naar mijn idee waren er genoeg dupe oogschaduw’s. Alleen nu kon ik het niet meer laten, de Sephora verlaat ons land en er was een leuke actie!

 photo Naked_zpsb0760947.png

 photo Naked1_zps780948f3.png

Ik hoef jullie er vast niet meer zoveel over te vertellen, maar misschien wel waarom ik voor de één ben gegaan in plaats van de twee. Omdat ik deze kleuren gewoon mooier vond, ze zijn warmer en daar hou ik van. En omdat hier een Primer Potion bij zat en daar stiekem wel heel erg benieuwd naar was en ik helemaal niks met een lipgloss heb die je bij het Naked 2 palette krijgt.

 photo Naked2_zps92852064.png

Dit zijn de prachtige kleuren die in het palette zitten. Helaas was het licht een beetje fel op mijn kamer en zijn de foto’s niet helemaal goed gelukt, maar je hebt er wel een beetje een indicatie van.

 photo Naked3_zpse8e5bd34.png

Zie je het prachtig bruine fluwelen doosje met prachtige gouden letters erop? Dit is toch echt wel om verliefd op te worden vind je ook niet?

 photo Naked4_zpsf7c902aa.png

 photo Naked5_zps40f5a64a.png

 photo Naked10_zps9b1cd5c9.png

Het palette heeft trouwens ook een hele fijne oogschaduw kwast, die heel erg prettig werkt! Ik denk dat ik deze dagelijks ga gebruiken voor het aanbrengen van mijn oogmake-up. Vind het trouwens wel prettig dat hier een kwast in zit van goede kwaliteit, dat vind ik beter dan bijvoorbeeld een oogpotlood of een spons applicator.

 photo Naked6_zpse80c2060.png

Dit zijn de kleuren die het palette heeft:

– Virgin, shimmer
– Sin, shimmer
– Naked, matte
– Sidecar, shimmer
– Buck, matte
– Half Baked, shimmer
– Smog, shimmer
– Darkhorse, shimmer
– Toasted, shimmer
– Hustle, shimmer
– Creep, shimmer
– Gunmetal, shimmer

 photo Naked7_zps45fa4cce.png

Swatches, in het echt zijn ze een stuk meer gepigmenteerd dan op de foto maar door het licht wilde de kleuren niet echt helemaal mee werken. Ik heb er expres nog geen looks bij gedaan omdat ik me afvroeg of daar gewoon behoefte aan was, zo ja dan maak ik daar een keer een apart artikel voor, als jullie dat natuurlijk leuk vinden om te zien. Als je zoiets hebt van ik heb dit wel vaak genoeg gezien dan sla ik het natuurlijk lekker over!

 photo Naked9_zpsc8181a00.png

Bij de Sephora zijn de tweede make-up producten nu voor de helft van de prijs, dus als je nu twee artikelen koopt scheelt je dat al heel wat op een palette! Het Urban Decay Naked palette kost iets meer dan € 48,- en is nu nog te koop bij de Sephora, maar er gaan geruchten dat de ICI Paris XL waarschijnlijk Urban Decay gaat overnemen, dat zou natuurlijk geweldig nieuws zijn!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

 1. Ja, ik wil dit palette ook nog graag hebben, alleen is hij zo duur als het budget dat ik maandelijks heb voor m’n boodschappen. Maar even niet dus. Dan maar een keer op vakantie in het buitenland kopen, dan heeft ‘ie ook nog een beetje meer emotionele waarde. Als ik ‘m nu zou kopen, zou dat zijn om het kopen…

 2. Ooh leuk! Ik zit al zo lang te denken om ook een van de twee paletjes te kopen, maar ik heb een 88 palette en daar kan ik al zoveel mee, dus ja TWIJFEL
  Zou wel graag een look mee willen zien! Zeker met een (of twee) van de laatste (donkerste) kleurtjes!

 3. Prachtig palette, alleen de vormgeving al! Ik hoop dat Urban Decay bij de Ici Paris komt want ik heb namelijk nog niks van dit merk en ben wel erg benieuwd!

 4. Aaaaah, geweldig als ICI Urban Decay gaat overnemen! Ik hoop dat het waar is. Ik vind het eerste palette ook mooier dan de 2e. Mijn zusje heeft beide palettes, dus ik ga ze toch maar niet aanschaffen. Investeer liever in huidverzorging :)

 5. Mooi palette! Ik ben zeker nieiluwsgierig naar een look als je het lekker op je eigen manier doet! Evt een filmpje? Wat die vind ik altijd zo leuk!

 6. Ik heb nu in totaal al wel een uur tijd besteed aan twijfelen tussen 1 en 2, ik wil er eentje voor mijn verjaardag vragen maar ik weet het gewoon niet haha! In elk geval allebei prachtpalettes!

 7. Toevallig had ik hetzelfde probleem als jou, had de beiden paletten al meerdere malen in mijn handen gehad. Ik heb dus van de week het naked 2 palette mee genomen. Nu ik de naked weer zie wil ik die toch ook! Zou heel fijn zijn als ICI paris Urban Decay gaat verkopen

 8. leuke aankoop! :) ik vind persoonlijk de kleuren van het 2e palet wel warmer dan die van het eerste… :))

 9. Binnenkort ook maar naked kopen of bestellen, ik heb naked 2 en is een leuk setje, ik moet toegeven dat ik hem nog niet fantastisch vind maar ik moet nog even oefenen en betere kwasten kopen denk ik.

 10. Ik heb hem ook en oh, wat ben ik er blij mee! Als ik oogschaduw gebruik, gebruik ik dit oogschaduwpalette. Ik zou graag willen zien wat voor looks jij ermee maakt. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *