Urban Decay komt terug naar Nederland

 photo Urban Decay2_zpscalgpsxl.png

De afgelopen maanden hebben we heel wat geruchten gehoord dat Urban Decay terug zou komen. Maar stiekem nam ik dat een beetje met een korrel zou, er gingen ook geruchten dat de Sephora terug zou komen in de V&D. Maar het is toch echt waar. Urban Decay komt terug naar Nederland en gaat verkocht worden bij ICI Paris XL! Ik denk dat dit heel goed nieuws is voor de Urban Decay fan!

 photo Urban Decay_zps1rof1uaz.png

Met het vertrek van de Sephora uit Nederland verlieten ook de mooie merken Urban Decay en Too Faced ons land. Juist de merken die geweldige make-up hebben waarvan ik het liefste mijn hele stash zou willen vullen. Maar de geruchten zijn waar, Urban Decay komt terug! En heel snel ook, want het staat al online in de webshop van ICI Paris XL.

 photo Urban Decay1_zps8p7wjcrs.png

Vanaf 26 mei zal Urban Decay te koop zijn in Nederland bij de ICI PARIS XL. De hele collectie online in de webshop en de tastbare collectie alleen bij de ICI PARIS XL in de Kalverstraat, Amsterdam vanaf eind juni. Ook België krijgt een Urban Decay schap bij in Brussel, eind dit jaar. Deze moeten dus nog even wachten!

 photo Urban Decay3_zpssmxobm4e.png

Helaas dus niet bij elk ICI PARIS XL filiaal maar het is sowieso fijn dat het eindelijk in Nederland te koop is! Het is trouwens alleen in het nieuwe filiaal van ICI PARIS XL aan de Kalverstraat, hier komt een soort van counter in de winkel zelf van Urban Decay. We hebben het hele assortiment mogen zien, en eigenlijk is het vrijwel de hele collectie. Alleen wat ik echt miste waren de Vice en andere paletten naast de Naked paletten.

 photo Urban Decay4_zpsmpzroiel.png

Ik kan niet wachten de counter voor het eerst te zien in de winkel en stiekem hoop ik dat meerdere ICI PARIS XL filialen gaan volgen. Ik vind het stiekem toch altijd leuker producten zelf even te kunnen testen en voelen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Anneloes
  18 mei 2015 at 13:18

  Ik had het net al gezien in de webshop! Zo blij, ik ben echt gek op Urban Decay!

 • Reply
  Dana
  18 mei 2015 at 13:35

  Ik vond het zo jammer dat sephora weg is, dit is een schrale troost :p

 • Reply
  Manon
  18 mei 2015 at 13:47

  Ja leuk!!! Vanaf 1 juni maar eens kijken als me no buy klaar is

 • Reply
  Amelie
  18 mei 2015 at 13:50

  Super leuk! En het komt ook naar de Bijenkorf in het najaar!

 • Reply
  Nicole
  18 mei 2015 at 13:50

  Oeh wat leuk! Ik ben ontzettend benieuwd hoe snel het verkrijgbaar wordt.

 • Reply
  Daniëlle
  18 mei 2015 at 13:51

  Ik ben hier zo blij mee! Ben van plan het Naked Basics palette te kopen en voor de rest lekker rondsnuffelen!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  18 mei 2015 at 13:58

  Yeah! Echt heel fijn, ik ben benieuwd wat ze op het event gaan vertellen!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  18 mei 2015 at 14:20

  Oooh, spannend!

 • Reply
  lonneke
  18 mei 2015 at 14:29

  Ah yes, wat leuk zeg!
  Ik ben heel erg benieuwd wat ze op het event vertellen.
  Ik ben dol op Urban Decay, can’t wait!
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Mariëlle
  18 mei 2015 at 14:33

  Super leuk dat je naar het event toe gaat, ik ben benieuwd wat je ons gaat vertellen!

 • Reply
  Roos
  18 mei 2015 at 14:36

  yes, yes, yes! Ik ben echt obsessed met Urban Decay. Ik heb het naked 1 en 3 palette, het naked basics 1 palette, een samengesteld palette met vier kleuren ogenschaduw, lippenstift samples en een oogpotloodje. I can’t wait <3

 • Reply
  Denise
  18 mei 2015 at 14:46

  Ah ik kijk uit naar de informatie over het event!

 • Reply
  Marjolein
  18 mei 2015 at 14:55

  Jaaaaa, eindelijk! Baalde er zo van dat het steeds moeilijk verkrijgbaar werd, aangezien Beautybay het ook de deur uit heeft gedaan. Goed nieuws dit! :D

 • Reply
  anouk
  18 mei 2015 at 15:15

  Super leuk!! Ik ga zo even kijken in de webshop, ik ben benieuwd wat ze allemaal verkopen

 • Reply
  Janneke
  18 mei 2015 at 15:21

  Oeeeh, alle naked paletten heb ik al, maar naked basics wilde ik altijd nog graag hebben! Die gaat gelijk in mijn mandje :).

 • Reply
  Annemieke
  18 mei 2015 at 15:30

  Oooh hier word ik echt heel blij van!!! :D

 • Reply
  Margot
  18 mei 2015 at 16:32

  Dat is goed nieuws! (Maar wat slechter voor mijn portemonnee…)

 • Reply
  Yvonne
  18 mei 2015 at 16:35

  Hoera! Ik las het al op een ander blog en ikzelf ben er heel blij mee, maar mijn portemonnee niet, vrees ik. XD Nu hopen dat andere merken gaan volgen, zoals Too Faced.

 • Reply
  Shaz
  18 mei 2015 at 17:05

  Erg fijn om te horen. Ik hoop dat er meer merken naar Nederland komen zoals Nars en Too Faced.

 • Reply
  Ceetje
  18 mei 2015 at 20:59

  Yesss zojuist een primer en een palette besteld. Zo blij als een kind hahaha

 • Reply
  Linda
  18 mei 2015 at 21:52

  Ik vind het echt ONWIJS goed nieuws! <3 Zo blij dat het bestellen ons eindelijk weer makkelijk word gemaakt van dit mooie merk.

 • Reply
  lucindainwonderland
  18 mei 2015 at 23:52

  Wat een geweldig nieuws. Alleen al met online en dus wat beter verkrijgbaar ben ik al super blij. Ik denk dat ik toch eindelijk maar eens wat welverdiende UD producten ga aanschaffen. xxx Lucinda

 • Reply
  Evelien
  19 mei 2015 at 06:54

  Echt supergoed nieuws! Eindelijk m’n mini UD stash uitbreiden, hahah!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  19 mei 2015 at 10:27

  Dat is prachtig nieuws he

 • Reply
  Sofie
  19 mei 2015 at 11:05

  Jaaaa ik ben blij! :D

 • Reply
  Sofie
  20 mei 2015 at 09:08

  De Vice paletten zijn toch beperkt er komen pas tegen het einde van dit jaar pas weer uit? =)

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  20 mei 2015 at 21:10

  Dit is supernieuws, ik ben heel benieuwd!

 • Laat een reactie achter