Zoek
Sluit dit zoekvak.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Urban Decay, ik hou van dit merk! Alles wat ze maken, daar ben ik zowat fan van! Nu komen met voor mij iets heel nieuws, lipgloss! In totaal zijn er 16 kleuren en die zijn afgeleid aan de populaire namen en dus kleuren van de lipsticks van Urban Decay. En laat die lipsticks nou groot favoriet hier zijn! Kan ik deze lipgloss ook toevoegen aan mijn favorieten?

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

De lipgloss zit natuurlijk weer verpakt in een mooi doosje die sprekend lijken op de verpakkingen van de lipsticks maar dan met een zilveren huls en natuurlijk de kleur van het product. Ik vind het er erg mooi en chique uitzien, precies zoals bij Urban Decay past!

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Als je een beetje bekend bent met de Urban Decay lipstick kleuren zie je hier al meteen een paar bekende namen voorbij komen als Dirty Talk. In totaal zijn er dus 16 verschillende kleuren en dit zijn ze allemaal:

 • Jawbreaker – cream
 • Dirty Talk – metallic
 • Big Bang – metallic
 • Snitch – cream
 • Candy Flip – holographic
 • SPL – holographic
 • Obsessed – sheer cream
 • Fuel – cream
 • 1993 – cream
 • Shadowheart – metallic
 • Backtalk – cream
 • Rapture – cream
 • Fireball – holographic
 • Naked – sheer cream
 • Snapped – holographic
 • Goldmine – metallic

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Ik vind de doosjes van de lipgloss heel erg leuk, alleen ik weet niet of ik de verpakkingen zelf heel erg mooi vind. Ik vind ze een beetje gek en futuristisch ogen, misschien zelfs een beetje goedkoop. Maar aan de andere kant past het wel weer goed bij het merk. Wel is het handig dat je meteen goed de kleuren kan zien in de verpakking.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

De naam doet mijn verwachten dat de lipgloss wordt aangebracht met een soort van kussentje maar het is gewoon een platte applicator. Wel een applicator die heel erg fijn werkt overigens. Wel moet ik wennen aan de ontzettend stroperige en stroeve substantie van de lipgloss. Ik heb bijna het idee dat ik met lijm aan het werken ben.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Van links naar rechts zie je hier de kleuren Fuel, Snitch, Dirty Talk en Jawbreaker. Alle kleuren hebben een mooie pigmentatie en je ziet echt dat het een gloss in met een mooie glans en een middelmatige pigmentatie. Ondanks dat ze heel erg plakkerig zijn brengen ze heel gemakkelijk aan op de huid en voelen ze totaal niet plakkerig aan op de lippen. Daar was ik een beetje bang voor maar ik ben blij dat daar niets van waar is.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Dirty Talk

Een bronzen metallic kleur is dit die niet meteen mijn voorkeur heeft maar toch vind ik dat hij best mooi staat!

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Fuel

Dit is echt mijn favoriete kleur, een hele subtiele nude tint die mijn lippen er super mooi uit laat zien!

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Snitch

Deze kleur is echt wat meer roze en daar moet je van houden. Ik vind hem niet misstaan maar het zou niet mijn eerste keuze zijn.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Jawbreaker

Paars schijnt het tegenwoordig helemaal te zijn qua lipkleur maar ik moet er nog steeds heel erg aan wennen. Toch vind ik de kleur mij verrassend goed staan!

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Ik was bang doordat de lipgloss heel erg plakkerig was het het draagcomfort niet ten goede zou komen maar dat valt mij heel erg mee. Je voelt de gloss niet zitten en door het plakkerige blijft het ook nog heel erg lang op zijn plek zitten. Ik vind de kleuren mooi en het werkt gewoon erg prettig! De lipgloss is te koop voor € 22,50 bij de ICI Paris XL en de Hudson Bay.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *