Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Ik ben groot fan van het merk Urban Decay, elke keer komen ze weer met de mooiste make-up collecties uit. Dit keer lanceren ze prachtige oogschaduw paletten waarvan ik het Backtalk palette al aan jullie liet zien. Naast het Backtalk palette komen ze ook met het Beached Eyeshadow Palette en daar ga ik jullie vandaag meer over vertellen!


Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Volgen jullie mij al op Instagram?

Het Urban Decay Beached Eyeshadow Palette heeft een mooie tropische verpakking en is ook echt voor de zomer bedoeld (maar je kunt het palette natuurlijk altijd gebruiken ;)). De verpakking is vans stevig karton gemaakt en ziet er vooral heel erg mooi uit. Mooi, luxe en speels, precies waar het merk voor staat.

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Op de achterkant van de verpakking zie je meer informatie over het product en de kleuren afgebeeld met daarbij ook de bijbehorende namen. Het is een palette met hele gangbare kleuren en de blauwe tinten maken hem net even wat speelser. Ik vind het echt heel erg mooi bij elkaar gekozen.

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Lees ook: Urban Decay Backtalk Eye & Face Palette

Hier zie je de binnenkant van het palette. Het palette bevat 8 kleuren oogschaduw met bijna allemaal een glanzende finish. In de deksel vind je nog een grote spiegel en dat is het. De kleuren passen allemaal erg goed bij elkaar en zijn goed te combineren. Zo kun je er heel wat verschillende looks mee maken.

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette Swatches

Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Salt, Blaze, Heatwave, Daybreak, 16th St, Dubble Dip, Plunge en Wedge. De kleuren hebben allemaal een geweldige pigmentatie en zien er echt super mooi uit. Dit zijn echt swatches waar ik gelukkig van word en waar ik ook graag wat meer voor wil betalen.

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Lees ook: Urban Decay Naked Petit Heat Palette

En de werking van het palette is natuurlijk ook geweldig. De kleuren brengen gemakkelijk aan op het ooglid en laten meteen een kleurexplosie achter. De kleuren blenden mooi in elkaar over zonder kleur te verliezen wat goedkopere merken vaak wel hebben. Ik ben echt verliefd op dit oogschaduw palette. Voor deze look heb ik Blaze op het ooglid gebruikt, Plunge in de buitenste hoeken, 16th St in de crease en Salt in de binnenste ooghoeken.

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette Conclusie

Ik vind het Urban Decay Beached Eyeshadow Palette een prachtig oogschaduw palette wat je als liefhebber zeker moet hebben. De pigmentatie is goed, de kleuren zijn mooi en goed draagbaar. Het Urban Decay Beached Eyeshadow Palette is vanaf nu te koop bij de ICI Paris XL voor € 38,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Fleur
  1 augustus 2018 at 08:33

  Ik vind de look die je gemaakt hebt niet bepaald wow. Het is ook niet zo heel goed te zien op de foto. Andere bloggers zijn niet heel enthousiast over dit palette.

 • Reply
  racheltjuh
  1 augustus 2018 at 09:19

  ik zeg wauw en dan niet alleen de kleuren maar vind de verpakking ook heel mooi!

 • Reply
  Kelly
  1 augustus 2018 at 10:10

  Ik heb deze zelf ook maar vind de fall out erg jammer, pak hem daardoor eigenlijk nooit. De kleurtjes zijn verder wel erg leuk.

 • Reply
  Mimi
  1 augustus 2018 at 12:46

  Het nieuwe Born to run pallet van UD is een stuk interessanter. Die heb ik en is een van de betere releases dit jaar.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  1 augustus 2018 at 12:47

  Ik vind het palette persoonlijk wat tegenvallen door de fall out..

 • Reply
  chucky1012
  1 augustus 2018 at 12:55

  Prachtige teinten en een mooie look!

  Xoxo

 • Reply
  face2beauty
  1 augustus 2018 at 15:29

  Love love love, de kleuren in dit palette! De combinatie van bruin tinten met mooie blauwe kleuren. Heb het palette nu een aantal keer voorbij zien komen en twijfel nog wel.

 • Reply
  mvds0906
  1 augustus 2018 at 18:49

  Oh wauw wat mooi! ik zou denk ik alleen de blauwe kleuren niet zo snel gebruiken dus dat vind ik dan weer zonde.

 • Reply
  aboutsbstyle
  1 augustus 2018 at 19:40

  Als ik eerlijk ben vind ik dit een van de minste uitgave denk ik. Maar dat is natuurlijk hele persoonlijke smaak. Het palette ziet er wel kleurrijk uit. Liefs soraya

 • Laat een reactie achter