Zoek
Sluit dit zoekvak.

Update: Philips Lumea, de eerste twee weken

Update: Philips Lumea, de eerste twee weken

Twee weken geleden liet ik jullie uitgebreid de Philips Lumea zien en gaf ik aan hem te gaan gebruiken. Velen van jullie waren heel erg benieuwd naar het resultaat en de persoonlijke bevindingen.  Vandaag geef ik jullie een update na twee weken na het eerste gebruik van de Philips Lumea.

Terwijl ik dit typ geniet ik heerlijk van de zon op het zonovergoten eiland Tenerife. Je raad het al: zon, zee en strand. Daar horen natuurlijk korte broeken en jurken bij. Ook gaan de shirts met lange mouwen uit en show ik mijn oksels. Als die haarvrij zouden zijn zal dat ideaal zijn!

In de eerste update vertelde ik jullie dat je de Philips Lumea niet mag gebruiken als je sneller dan 24 uur de zon in gaat.  Plan dus goed de behandeling als je zon plannen hebt. Dat was bij mij ook van toepassing. Zondag laat vertrokken we naar Tenerife en zaterdagochtend behandelde ik mijn benen en oksels, zodat er ruim 24 uur tussen zat voor blootstelling aan de zon.

De tweede behandeling ging al een stuk sneller. Want eerlijk is eerlijk, de eerste keer moet je er toch wel even handigheid in vinden en hoe het het beste voor jou werkt. Mijn beide benen waren in een kleine 20 minuten klaar. Nog steeds is de behandeling op mijn benen totaal pijnloos en voel je alleen een kleine, echt hele kleine warmte puls.

Ook behandelde ik mijn oksels voor de tweede keer en had mijn oksels netjes geschoren. Alleen ik had wat bultjes en wat kleine scheerwondjes waardoor het flitsen wel iets gevoeliger was dan bij mijn benen. Mijn benen voel ik echt niets van en onder mijn oksels voel ik echt de warmte van de flits, niet pijnlijk maar eerlijk is eerlijk ik voelde het wel. Dit komt natuurlijk ook mede door de bultjes en kleine scheerwondjes.

Gelukkig heeft de Lumea verschillende standen en door deze op een standje lager dan normaal te gebruiken voelt het al een stuk comfortabeler. De oksels zijn met een paar flitsen klaar, denk aan maximaal 10 filtsen per oksel.

Update: Philips Lumea, de eerste twee weken

En natuurlijk nu de grote hamvraag, merk ik verschil? Ik vertelde al dat je vanaf de vierde behandeling echt resultaat ziet in de zin van je kunt het scheren echt uitstellen, ik zit nog maar bij behandeling twee. Het is fijn om te zien dat mijn huid absoluut niet geïrriteerd is door het behandelen, afgezien van de scheerbultjes, maar dat komt niet door het apparaat zelf.

Zelf heb ik best een heftige haargroei op mijn lichaam, ik heb veel en heel donker haar en komt al terug als ik knipper met mijn ogen bij wijze van spreken. Ik moet me dus echt elke dag scheren. Wat ik nu merk is dat de haartjes al in iets mindere wijze terug komen. Ik heb flinke beharing op mijn benen en zie al kale plekjes ontstaan waar normaal wel haar zat. Een geweldige start dus, zonder te epileren of een andere pijnlijke methode toe te passen ben ik onderweg naar pijnvrij en vooral haarvrije benen, armen, oksels en bikinilijn.

Ik ben er nog zeker niet en moet nog elke dag mijn benen scheren, maar ik zie zeker vooruitgang.

Over twee en vier weken staan weer behandelingen gepland en ben dan heel benieuwd naar de resultaten! Hopelijk heb ik straks een haarvrije huid in de Nederlandse zomer! Tot nu toe ben ik erg positief!

Voor meer informatie over de Lumea ga je naar de site van Philips Lumea.

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Heel erg benieuwd na een aantal weken/maanden wat de status is. Ik heb ontzettende eczeem onder mijn oksels helaas waardoor ik een oplossing moet gaan vinden zoals deze of laseren.

  2. Je ziet er goed uit Aranka :) Je andere levensstijl heeft je duidelijk al resultaten opgeleverd. De foto in de sidebar is nu niet meer zo representatief, ik zou zeggen: show us a new one :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *