Zoek
Sluit dit zoekvak.

United Colors Of Benetton Colors Purple

United Colors Of Benetton Colors Purple

Vroeger, toen ik een tienermeisje was liep ik in de V&D altijd meteen naar de United Colors Of Benetton afdeling. Toen was ik altijd fan van het merk door de simpele kleding in vrolijke en mooie kleren. Ik hield en hou nog steeds van mooie basics en toen kon je altijd goed bij dit merk slagen. Tegenwoordig hoor of zie ik eigenlijk amper nog van het merk dus was redelijk verbaasd dat er een parfum van het merk binnen kwam.

United Colors Of Benetton Colors Purple

United Colors Of Benetton heeft een hele mooie openingszin bedacht bij deze nieuwe geur Purple:

Vandaag, meer dan ooit, is de tijd aangebroken om op te staan voor de dingen die zorgen voor een betere wereld. Om te vechten voor vrijheid, diversiteit en een wereld zonder grenzen.

Volgens het merk is er geen betere manier om de schoonheid van diversiteit te vieren dan twee kleuren samen te brengen in een nieuwe geur. Want voor degenen die het nog niet wisten, alle geuren van United Colors Of Benetton hebben de naam van een kleur.

United Colors Of Benetton Colors Purple

Samen is beter dan alleen volgens het merk en daarom heeft het merk er voor gekozen om de geuren van de bekende Pink en Blue met elkaar te mengen tot een nieuwe geur, Purple! De geur staat voor de positieve kracht van diversiteit en is bedoeld voor de vrouw die het leven wil vieren.

Topnoten: Bergamot en Grapefruit
Hartnoten: Neroli, Jasmijn en Roos
Basisnoten: Patchoeli, Praline en Muskus

United Colors Of Benetton Colors Purple

De geur heeft een herkenbare mix van bergamot en warme bloemen die echte vrouwelijkheid moet uitstralen. Ik vind de geur erg lekker, maar het is geen vernieuwende of unieke geur. Het is een beetje een tien in een dozijn geur die je al bij meerdere merken hebt geroken. Het is een warme en wat zwaardere vrouwenlucht, erg lekker, dat dan weer wel!

United Colors Of Benetton Colors Purple

Prijzen:

United Colors Of Benetton Colors Purple Eau de Toilette 30 ml – € 15,95
United Colors Of Benetton Colors Purple Eau de Toilette 50 ml – € 21,45

De geur is een eau de toilette en dat ruik je ook wel meteen terug. Het is een zwaardere geur, maar hij vervliegt toch wel wat sneller dan dat het een parfum zou zijn. Ik vind de geur erg lekker en toegankelijk als je van warme en wat zwaardere geuren houdt. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! De United Colors Of Benetton Colors Purple is exclusief te koop bij de ICI Paris XL. Hoe lijkt jullie deze geur?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *