Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unboxing Verjaardagspakketje van Lara!

Het is alweer een paar maand geleden dat ik jarig was, maar ineens ontving ik van de week een pakketje van Lara nog voor mijn verjaardag. Omdat jullie het de vorige keer ook zo leuk vonden pak ik hem samen met jullie uit! Ik voel me in ieder geval weer helemaal jarig! Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Wat lief dat je zo’n groot pakket met allemaal leuke cadeau’s hebt gekregen! Ik wist ook helemaal niet dat Rituals thee in het assortiment had, wat leuk!

  2. Ik weet niet wie Lara is, maar volgens mij is het je vriendin. Wat een topper. Ze weet ook precies alles in te pakken wat jij nog heel graag wilde en waar je heel erg van houdt. Nou super. Die Lara is echt super. En jouw glimlach van oor tot oor doet haar zeker goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *