Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unboxing: Truly Yours One Brand Box

De Truly Yours box kennen jullie vast allemaal wel, maar Truly Yours heeft iets nieuws, de One Brand Box. Een box vol met producten van hetzelfde merk voor een hele leuke prijs. Van te voren kan je op de website al zien wat er in zit en deze bestellen – dit valt niet onder je abonnement – met een flinke korting. Meer informatie ga dan naar de website van Truly Yours! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Hele leuke box is dit…ik twijfel nog een beetje om hem te bestellen want heb niet zoveel met een blok zeep eigenlijk?
    Prachtige lipstick heb je op trouwens, welke is dat??

      1. Ik had al een licht vermoeden gezien je eerdere artikel, maar hij lijkt iets lichter in de video. Hij staat je echt goed ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *