Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Unboxing Summer Beautybox

De Beautybox viel bij mij weer op de deurmat en het is weer tijd voor een unboxing. Deze maand staat hij helemaal in het teken van de zomer en met daarbij de bijbehorende producten. Benieuwd naar de inhoud? Bekijk dan het filmpje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Wat een slechte reclame dat er een product in zit wat over de datum is. Vind het sheet mask wel erg leuk, net als de bruinigsdoekjes, de rest van de doos vind ik niet bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *