Search
Close this search box.

Unboxing Perspaketten: met oa. Etos, Vaseline & Max Factor

Ik had het jullie een tijdje geleden heel enthousiast beloofd, dat ik mijn perspakketten samen met jullie ging uitpakken om de zoveel tijd. Helaas schiet het er 9 van de 10 keer bij in dus ik vond het wel weer eens tijd worden! Hierbij een grote unboxing van de binnengekomen perspakketten! Vergeten jullie te je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal? Vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Leuke paketten allemaal! De freemann maskers zijn toch niet nieuwe? Want ik heb de Avocado hier liggen haha. Die is overigens wel erg lekker. Ik wist ook niet dat hun body lotions hadden, ben daar wel benieuwd naar.

  2. Wat een leuke perspakketten heb je gehad! Die vaseline spray lijkt mij ook super fijn! Ben zelf ook iets te lui & lijkt me ook erg verfrissend. Erg benieuwd hoe goed die je huid voedt.

  3. Ik ben erg benieuwd naar die foundations! De variant in het potje is mijn favoriet en ik heb er nog twee op voorraad. Als die op zijn hoop ik de nieuwe in de winkels aan te treffen. :-)

  4. Dit vind ik echt een van de leukste video’s! Kijken wat we de komende tijd kunnen verwachten qua producten en reviews!
    Liefs, Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *