Search
Close this search box.

Unboxing: nieuwe producten Essence & Catrice

Het voorjaar en de zomer komen eraan dus dan wordt het assortiment van Essence en Catrice vernieuwd! Ik ontving een doos vol met nieuwe producten die ik dolgraag aan jullie wil laten zien! Wie trouwens raad hoe vaak ik ‘daar ben ik erg benieuwd naar’ zeg krijgt een snoepje! Vergeten jullie je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Ik kan echt genietenvan dit soort filmpjes, al die nieuwe dingen! Ik ben zelf niet heeel erg van de make-up, maar de unboxungs met nieuwe producten kijk ik met plezier!
  Liefs, Tessa

 2. Dat zijn zeker een boel nieuwe producten. Leuk dat je ze gekregen hebt. Moet wel eerlijk zeggen dat er niet echt iets tussen zit waar ik ineens heel benieuwd naar ben, dat is dan wel weer jammer. En je vraag… ik gok op een stuk of 27 keer… xxx Lucinda

 3. Jaaaa ik was zo benieuwd naar essence. Van catrice ligt het bij ons al in het schap bij de kruidvat maar het schap van essence is zo goed als leeg. Vind de collectie alleen niet zo spannend :(

 4. Ik ben heel erg benieuwd naar de Nude lipsticks van beide merken, de blush summer dreaming van Essence, de princess mascara van Essence, de eye shadow base van Catrice & de gelnagellakjes van beide. Ahhhh een beste wishlist dus

 5. Die nieuwe lipsticks van Essence zien er echt mooi uit, ik hou van dit soort kleuren. Dus daar ben ik het meest benieuwd naar.

 6. Super leuk om te zien! Heel lang wachten hoeft niet, ik heb van de week bij mijn Kruidvat de Catrice al helemaal omgebouwd bij met de nieuwe producten! De Essence komt volgens mij volgende week in het schap!

 7. Fijne video Aranka! :-) Ik ben benieuwd naar de eye shadow base van Catrice! :-) Ook naar de nude lipsticks van Essence ben ik wel nieuwsgierig!

 8. Bedankt voor de info! Super leuke producten en ik denk ook wel het proberen waard! Snel een kijkje nemen in de winkel dus! :)

 9. Ziet er goed uit! Ik zou graag een review willen zien van de Browgel, nude lipsticks en mousse foundation van essence. En die stifteyeliner! Ik dacht trouwens ook dat er bij nieuwe assortiment van essence ook een high covering concealer zat? Daar ben ik wel erg benieuwd naar!

 10. Dat potje is dus een nagelverzorgingsolie in een potje en heeft dus niet met nagellak eraf halen te maken, zoveelste filmpje waarin men blijkbaar niet de de tekst op het potje leest hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *