Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unboxing: Huawei P20 Pro Twilight

Unboxing: Huawei P20 Pro Twilight

Van Huawei kreeg ik hun nieuwe paradepaardje, de P20 Pro in de kleur Twilight. Deze smartphone is speciaal omdat hij maar liefst drie camera’s heeft aan de achterkant en een geweldige kwaliteit heeft wat betreft foto’s en meer. Ik pak hem met jullie uit en binnenkort verschijnt er natuurlijk een review!

Volgen jullie mij al op Instagram?

De Huawei P20 Pro Twilight is te koop voor € 873,-, hebben jullie ervaring met Huawei of de P20? Ben erg benieuwd naar jullie mening en of je misschien nog handige tips voor de telefoon hebt!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *