Unboxing: HelloFresh Box

Ik was hier al zo een tijd benieuwd naar, de HelloFresh Box. Een enorme doos met daarin verse ingredienten om een heerlijke maaltijd mee te maken. In totaal zit er genoeg in voor drie heerlijke recepten, die je helemaal zelf kunt maken met verse en gezonde ingrediënten die in de box zitten. Een HelloFresh Box kan je elke week bestellen voor € 34,- waar je dan drie dagen van kan eten. Het wordt bij je thuis bezorgd en je kan het daarna heerlijk gaan bereiden met het receptenboekje. Ook een HelloFresh Box bestellen? Ga dan naar hun website toe! Ik laat jullie in dit filmpje zien wat er allemaal in zit!

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  femketje
  28 augustus 2013 at 15:48

  Ik vind het best duur eigenlijk :o

 • Reply
  Menina
  28 augustus 2013 at 15:54

  Heel erg leuk, mijn zusje heeft ook zo’n doos met regionale seizoensgroenten. Ik vind 34 euro voor 3 maaltijden eigenlijk wel een beetje duur. Ik kan voor 35 euro een hele week boodschappen doen (incl. ontbijt en lunch). ik haal mijn groenten en fruit altijd bij de turkse groenteman wat enorm in de kosten scheelt!

 • Reply
  Daniëlle Springer
  28 augustus 2013 at 15:57

  Voor hoeveel personen kan je ervan eten. Want anders vind ik 34,- best duur. In de video zei je trouwens 5 dagen en in de beschrijving staat 3 dagen. Laat je trouwens ook nog recepten zien als je ze hebt gemaakt? Ben benieuwd hoe het uiteindelijk zal smaken.

 • Reply
  Tara
  28 augustus 2013 at 15:59

  Is het nou voor 3 of voor 5 dagen? En voor hoeveel personen. Want ik vind het persoonlijk nog best wel prijzig.. Wel handig dat het thuis gebracht wordt natuurlijk en je ook alles hebt! En leuk om eens een keer wat nieuws te probreren.

  • Reply
   Aranka
   28 augustus 2013 at 16:01

   Het is voor 3 dagen en je kan er met z’n vieren van eten ;)

 • Reply
  Priscilla
  28 augustus 2013 at 16:12

  Ik vind het concept echt superleuk. Je eet gezond, gevarieerd en leert ook weer nieuwe producten te gebruiken. Ik vind dat er mooie, luxe ingrediënten inzitten maar moet zeggen dat ik 35 euro best een beetje duur vind. Ik zou deze box best wel willen proberen dus wellicht is de probeerbox wat voor mij.

 • Reply
  laura
  28 augustus 2013 at 16:15

  heb ook 2x de hello fresh box besteld, maar heb het toch weer gestopt. Het idee is leuk en de recepten zijn ook echt lekker, maar voor 3x avondeten toch belachelijk duur.

 • Reply
  Selena
  28 augustus 2013 at 16:57

  Woow, wat een leuke box is dit, en ik zie dat je er ook met de hele gezin mee kunt eten, dat is wel fijn!

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  28 augustus 2013 at 18:00

  Wat een leuke box, maar wel duur!

 • Reply
  Sandra
  28 augustus 2013 at 18:46

  Leuk om te zien, wel echt handig!

 • Reply
  MySimplySpecial
  28 augustus 2013 at 18:49

  Leuk concept!

 • Reply
  Lisanne
  28 augustus 2013 at 20:57

  Het is een heel leuk concept, maar ik vind het wel een beetje aan de dure kant…

 • Reply
  Danielle
  28 augustus 2013 at 21:57

  Het is heel betaalbaar als je inderdaad met 4 personen bent. Woon je alleen, of met zijn tweeën, dan is het wel erg duur. Je kunt natuurlijk ook voor 2 dagen klaarmaken, maar aangezien het allemaal verse producten zijn, zijn er wellicht dan de 5e of 6e dag alweer producten bedorven…..Teveel op gezinnen gericht dus. 35 euro voor 3 dagen voor 4 personen is niet duur, maar wel als je met 1 of 2 personen bent.

 • Reply
  Hester
  28 augustus 2013 at 22:26

  Het lijkt me echt superleuk om een keer te proberen en zo ook andere recepten en producten te proeven, maar niet voor elke week want €35 voor 3 maaltijden? Uhh no that’s too much.

 • Reply
  Wendy
  28 augustus 2013 at 22:59

  Ik kwam het tegen op internet en het leek me echt heel erg leuk, maar de prijs houdt me nog steeds een beetje tegen. Ik woon alleen en dan is het best duur.

 • Reply
  me
  29 augustus 2013 at 13:41

  Dat is ongeveer het bedrag wat ik voor mijn weekboodschappen gebruik, mooi idee maar ik sla even over.

 • Reply
  Linda
  29 augustus 2013 at 18:02

  Leuk om cadeau te doen aan mensen die dol zijn op koken! Anders vind ik het te duur (;

 • Laat een reactie achter