Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unboxing Glossybox Februari 2014

De nieuwe Glossybox kwam weer binnen! Aangezien jullie het altijd nog steeds leuk vinden om mee te kijken wat er allemaal in zit heb ik het weer opgenomen. Vond het dat de Valentijnseditie een beetje aan de late kant was, maar toch is hij erg geslaagd! Je kan de Glossybox bestellen voor € 14,95 per maand, ga daarvoor naar de website. Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Wauw, deze valt mij echt heel erg tegen. Heb ook bij andere deze box gezien en die hadden bijna het dubbele aan waarde erin zitten voor deze maand. En raar dat het een Valentijnseditie is, als dat al ruim anderhalve week geleden is. Ook een mannengeur in een vrouwenbox…. ik weet het allemaal niet.

  2. Mwa, ik vind het niet heel geweldig. Vind dit concept sowieso vanaf het begin te duur voor wat je krijgt. Voor mij is dat best veel geld elke maand en dan koop ik liever producten daarvan die ik echt zelf kies en wil uitproberen! Als ik meer geld zou hebben, zou ik het misschien wel leuk vinden, maar hoe lang blijft het dan echt interessant? Ik weet het niet… twijfels..

  3. Ik had een totaal andere box. Alleen de oogpads zaten er bij mij ook in. Ik had een showergel van zwarte zeep, makeupsponsjes, een mascara fullsize. En dat extra proefje had ik ook. Ik vond mijn box echt goed.

  4. Ik ben redelijk tevreden over mijn box, die iets anders was dan die van jou. Ik had dezelfde blush (die ik overigens een jaar geleden ook al eens gekregen had, beetje jammer); is een prima blush, maar inderdaad, zo’n los poeder is onhandig en knoeit veel, zeker in zo’n klein potje. Geef mij maar compact, Verder heb ik een heerlijke douchegel black gold van argan house, die vind ik super! Dan poema parfum in een 20 ml flesje: vind de geur meer voor tieners en begin twintigers dan voor mij, een vrouw van 40, niet vies, maar past gewoon niet zo. Zal hem wel gebruiken voor alle dag, maar ga ik uit, dan kies ik toch voor een geur die iets meer bij mijn leeftijd past. De eyepad heb ik ook en deze ga ik zeker testen: ik geloof er niet in dat het daadwerkelijk wat doet, maar ach, is vast wel lekker ontspannend: leuk! Tenslotte had ik een shampoo tester waar ik zeker een keer of 6 mee kan doen, van Juvenix, een keratine shampoo zonder sls/sles, dus perfect voor mij (ik krijg een jeukende hoofdhuid van shampoos met sulfaten en die vermijd ik dus, Ook ziet mijn haar er veel beter uit (minder droog en minder dooie punten) sinds in geen shampoos meer gebruik met sulfaten), dus die ga ik zeker gebruiken. Ook ik had een tester van een bruno banani mannengeur, die ik aan vriendlief gegeven heb. Prima box, alleen die blush had van mij niet gehoeven. Ten eerste vanwege de onhandigheid van de verpakking en het soort (losse) blush, ten tweede omdat ik niet zo’n blush fan ben.
    De make-up remover pen die jij hebt, heb ik in een eerder box gehad: ik heb hem nog maar gebruik hem vrijwel nooit: hij brandt namelijk om mijn gezicht, gaat waarschijnlijk bij mijn volgende stashopruiming de vuilnisbak in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *