Search
Close this search box.

Unboxing Dierproefvrije Beautybox

Deze maand heeft de Beautybox een heel leuk thema, namelijk een dierproefvrije box. Een box vol met producten die niet op dieren zijn getest. Dit heeft natuurlijk een reden waarom vandaag de producten op de mat vallen bij de abonnee’s, want het is vandaag namelijk dierendag. Op deze dag staan alle dieren in het zonnetje en de lieve diertjes verdienen het niet om gebruikt te worden voor dierproeven. Benieuwd wat er allemaal in de box zit van deze maand, kijk dan zeker even het bovenstaande filmpje!

Download trouwens ook de Time2makeup app voor op de telefoon. Met deze app kan je makkelijk de barcode van je make-up product scannen en weet je meteen of hij dierproef vrij is of niet!

In samenwerking met Stichting Dierproefvrij heeft Beautybox een speciale box gemaakt. Proefdiervrij gelooft dat door de ontwikkeling van innovatieve onderzoekstechnieken proefdieren op een dag niet meer nodig zullen zijn. De stichting stimuleert organisaties en de overheid om te investeren in de ontwikkeling van proefdiervrij onderzoek. Proefdiervrij financiert zelf projecten via haar Fonds proefdiervrij onderzoek.

Dit product is helemaal dierproefvrij dat kan je zien aan het konijntjes logo met oortjes in de vorm van een hartje.

 Je kan een abonnement op de Beautybox nemen voor € 14,95 incl. verzendkosten per maand en je kan hem hier op de website bestellen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Ah, wat goed dat ze een proefdiervrije box maken, leuk! Die app is ook handig, alleen ik heb geen 3G internet dus dat wordt voor mij dan een beetje lastig (ik neem wel aan dat ‘ie internet nodig heeft). De inhoud is ook best leuk!

  2. Leuk filmpje! De inhoud vind ik best goed, zijn producten waar je bijna altijd wel iets aan hebt. Dat het dierproefvrij is, vind ik geweldig! Heel bijpassend ook met dierendag. Hebben ze leuk verzonnen! :D Dat konijntjeslogo is handig + cuuute hihi.

  3. He, ik had deze box best willen hebben! Hoewel ik sommige merken al wel ken en ook gebruik vind ik dit alsnog een super leuke box! Leuk idee van ze in ieder geval : )

  4. Wat een leuke box! En ik vind het echt heel goed dat het dierproefvrij is :), oja waar je nu zit vind ik wel goed dan kan je alles goed zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *