Unboxing BLUX Limited Edition Box

BLUX box is nog een redelijk nieuwe box in Nederland, maar timmert lekker aan de weg met leuke en goede producten. Deze maand is er naast de normale box ook een Limited Edition box met een waarde van € 290,- die je voor € 59,95 kan kopen. Ik unbox hem natuurlijk voor jullie! De BLUX Box kun je hier bestellen. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  chucky1012
  29 januari 2016 at 15:07

  Veel producten van merken die onbekend zijn in de box!

 • Reply
  Manon
  29 januari 2016 at 16:34

  Oja, ik zag dat er een LE box was. Ik vind de inhoud van de box er goed uitzien!

 • Reply
  Annette
  29 januari 2016 at 17:51

  wel veel haar producten maar best een mooie inhoud verder.

 • Reply
  Amy
  29 januari 2016 at 21:36

  Hmm valt mij toch tegen de inhoud. Ik zou hem dus zeker niet kopen.
  Ben je er al achter wat dat dure luxe product is?

 • Reply
  Varenka W
  30 januari 2016 at 02:34

  Mooie box maar zou ‘m zelf niet kopen.

 • Reply
  Danielle
  30 januari 2016 at 11:41

  Ik heb naar deze box gekeken op de website en hem dus niet aangeschaft. Ik zou niet weten wat ik moet doen met shampoo voor zeker 3 jaar! Ik was namelijk mijn haar maar eens per week. Daarnaast wil geen geen shampoo met sulfaten en geen conditioners met siliconen, en aangezien je geen ingredientenlijkst kunt zien daar, ga ik ervan uit dat ze niet sulfaat en siliconen vrij zijn. Daarnaast veel producten die afgelopen maanden in de blux box hebben gezeten of in die van hun voorgangers: lijkt wel of ze van restanten afmoeten. Ben dus niet enthousiast, maar dat komt ook omdat ik steeds minder enthousiast ben over deze box (januari bv mijn zoveelste rode nagelak en 3 maskertjes: ik ben gek om maskertjes, maar dit vind ik nogal makkelijke en goedkope vulling. Ik wacht nog 1 of 2x af en als het dan niet beter wordt, zeg ik mijn blux box op.

 • Reply
  Miriam
  30 januari 2016 at 12:34

  Veel te veel haarproducten

 • Reply
  Evelien
  30 januari 2016 at 23:15

  Ik vind het een heerlijke inhoud! Die Natural Glo tube is echt gigantisch hé? En die massage olie van Naobay vind ik ook zo mooi <3

 • Laat een reactie achter