Search
Close this search box.

Unboxing BLUX Limited Edition Box

BLUX box is nog een redelijk nieuwe box in Nederland, maar timmert lekker aan de weg met leuke en goede producten. Deze maand is er naast de normale box ook een Limited Edition box met een waarde van € 290,- die je voor € 59,95 kan kopen. Ik unbox hem natuurlijk voor jullie! De BLUX Box kun je hier bestellen. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik heb naar deze box gekeken op de website en hem dus niet aangeschaft. Ik zou niet weten wat ik moet doen met shampoo voor zeker 3 jaar! Ik was namelijk mijn haar maar eens per week. Daarnaast wil geen geen shampoo met sulfaten en geen conditioners met siliconen, en aangezien je geen ingredientenlijkst kunt zien daar, ga ik ervan uit dat ze niet sulfaat en siliconen vrij zijn. Daarnaast veel producten die afgelopen maanden in de blux box hebben gezeten of in die van hun voorgangers: lijkt wel of ze van restanten afmoeten. Ben dus niet enthousiast, maar dat komt ook omdat ik steeds minder enthousiast ben over deze box (januari bv mijn zoveelste rode nagelak en 3 maskertjes: ik ben gek om maskertjes, maar dit vind ik nogal makkelijke en goedkope vulling. Ik wacht nog 1 of 2x af en als het dan niet beter wordt, zeg ik mijn blux box op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *