Search
Close this search box.

Unboxing: Blux Beauty Box

Beautyboxen, ze komen en ze gaan. Vanaf nu is Nederland weer een Beautybox merk rijker, de Blux Box. Je spreekt het uit als ‘ Be Lux’ en is te koop voor € 14,95 via hun website. De boxen zijn samengesteld voor Mari van de Ven en bevatten 4 tot 6 luxe producten. Wat vinden jullie van de Blux Box? Hier kun je je Blux Box bestellen. Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. Echt een leuke video maar ik heb wel een tipje voor je.
  Het zou echt heel fijn zijn als je het artikel van het filmpje tegelijkertijd online zet met het filmpje. Ik ben geabonneerd op jouw YouTube kanaal en heb dit filmpje nu dus al lang gezien en het is zo’n tegenvaller als je komt voor het nieuwe middagartikel en je hebt hem dus al gezien. De meeste grote blogs doen ze lok tegelijkertijd online zetten. Ze uploaden ze wel al op YouTube maar stellen dan een dag en tijd in dat het filmpje ook echt zichtbaar wordt. Het zou heel fijn als je dit ook zou doen :)
  Liefs

 2. Ik heb dezelfde box en ik vind hem ook tegenvallen, niet in waarde, maar wel in inhoud.
  Ik ben ook begonnen met de glossybox. Wat is daar zo leuk aan vond, was dat daar miniaturen inzaten van nieuwe producten en 1 fullsize. Zo kon je veel, vaak duurdere producten uitgebreid testen voor je er veel geld aan uit geeft. Dat was super! Toen werd de glossybox prettybox en kreeg je vooral al lang bestaande merken of buitenlandse merken: de eerste 2 boxen waren ronduit slecht, maar de latere waren leuk. Vervolgens werd het deautybox: nog slechter: ik wilde mijn abonnement opzeggen, maar toen werd het blux box en dus geef ik het nog maar een paar boxen de kans, maar het moet wel beter gaan worden,
  Mijn kritiek op deze box:
  In het algemeen: er zitten merken in die in NL niet of moeilijk te koop zijn, dus het uitgebreid testen voor je een (dure) aankoop doet, is weg: dat was juist 1 van de belangrijkste redenen dat ik aan zo’n box begonnen ben! Ten 2e: de producten die erin zitten hebben een hoge verkoopprijs, maar hoewel ze niet slecht zijn, zijn voor dat geld vaak betere producten te koop of producten die beter aan mijn wensen voldoen.

  Specifiek voor deze box:
  De dag- en nachtcreme: tja, 16 euro voor een dagcreme is oke wat betreft prijs, maar voor een paar euro meer, heb je een betere (olaz bevoorbeeld, waarvan vaak acties zijn, waardoor die goedkoper is), waar bv wel een spf in zit en vitamine c, goed als anti-ageing. Deze is een prima basic hydraterende creme, maar niet meer dan dat. Aangezien zonneschade de belangrijkste factor is voor huidveroudering, is een dagcreme met en spf een eerste voorwaarde voor mij. De nachtcreme: prima hydraterende creme, maar niet meer dan dat en dan vind ik 18 euro best veel, aangezien bv Olaz meer verzorgende ingrediënten heeft. Verder: dat merk heb ik ook een paar maanden geleden al in de deatybox gehad: een gezichtsspray (wel aardig, maar niet bijzonder) en ook al een pakketje met 5 mini gezichtscremes: beetje teveel van hetzelfde dus.
  De lipstick: op mijn computerscherm zien kleuren er nog wel eens anders uit dan ik werkelijkheid, maar volgens mij heb je een betere kleur ontvangen als ik. De mijne is namelijk zalmkleurig en dan heel licht! De kwaliteit van de lipstick is prima, maar ik heb het gevoel dat ze deze kleur erin gestopt hebben omdat die kleur niet verkoopt. Ik ben een koel wintertype, dus de kleur vloekt bij mijn huid. Maar de kleur is ook zo licht, dat ik denk dat die ook warme kleurtypes niet zal flatteren.
  De mascara van model&co: dat merk heeft al diverse keren in de voorgangers van deze box gezeten en de kwaliteit is oke, maar voor minder geld heb je een even goede of zelfs een veel betere (de chanel le volume met een 40% kortingsacties is dan nog goedkoper). Bovendien weer een merk dat hier niet of moeilijk verkrijgbaar is. Overigens vind ik het jammer dat ze bij de lijst met producten ook niet aangeven waar je die kunt kopen (zoals vroeger met de glossybox, voor als een product je goed bevalt). Ik heb de mascara nog niet geprobeerd (dat doe ik als mijn huidige op is), maar als die redelijk werkt, is het in ieder geval bruikbaar. Dan het oogpotlood: een travelsizeformaat van 16!!!! euro! Ja, hij is goed, maar de mijne van de hema ook, blijft net zo goed de hele dag zitten! Voor een paar euro meer heb je een oogpotlood van chanel of dior die 2x zo groot is! Echt overprized! En ook weer niet te vinden in NL.
  De miniatuurparfum vind ik echt leuk: ik zou graag in ieder box een miniatuurparfum willen, maar wel graag van een merk dat gemakkelijk te krijgen is in NL. Met zo’n miniatuur kun je een geur een paar weken testen en dan zien of je een grote fles zou willen aanschaffen. Ik heb regelmatig dat ik een geur een paar dagen lang lekker vind, maar dat ie dan gaat vervelen. Zo kun je testen of je een geur ook lange tijd lekker vind voor je een dure aanschaf doet.

  Ik ben dus echt niet enthousiast over deze box. Hij krijgt nog 2x de kans en als het niet verandert, stop ik mijn abonnement.

  Hoe ziet mijn ideale box eruit:
  – een miniatuurparfum
  – een ”iedere dag’ gezichtsproduct: dag/nachtcreme, oogcreme, facewash, tonic/lotion, serum, lipbalm, etc….graag per maand afwisselen; niemand heeft wat aan iedere maand een dagcreme!
  – een gezichtsproduct dat je niet iedere dag gebruikt: een exfoliant, een masker, van die ampullen die je als kuurtje kunt gebruiken etc
  – een bad- of bodyproduct: douchegel, bodyscrub, bodycreme, handcreme o.i.d.
  – een make-up product, 1 die iedereen staat, of een bon waarmee je je eigen kleur lipstick, oogschaduw o.i.d. kunt ophalen bij een drogisterijketen of gratis kunt uitzoeken bij een webwinkel.

  1. Hallo Danielle,
   Ik ben nu ook een tijdje geabboneerd op de boxen en vond inderdaad hetzelfde met de meerdere cremes die er in de box zaten dat dat een beetje tegenviel, maar weet je dat blux box de peoducten die in de box zitten ook gaan verkopen op de website in de webshop… Dit zodat, als een product je bevalt, je deze dan kan aanschaffen.

   Misschien ook een tip voor andere :)

   Gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *