Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unboxing Beautybox van november

Veel eerder dan ik dacht viel de nieuwe beautybox weer op de deurmat. Omdat jullie het altijd leuk vinden om te kijken wat hier in zit laat ik jullie het deze maand ook weer graag zien. De Beautybox kun je bestellen voor € 14,95 per maand en dan krijg je maandelijks een box toegestuurd met daarin leuke producten. Het werkt als een abonnementendienst, maar je kan het ook zonder gedoe elke maand weer opzeggen. Wil je hem ook bestellen? Ga dan naar de website!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Die BB cream is echt heel fijn. Ik gebruik hem elke dag. De grijze versie dan. Je spreekt het trouwens uit als seventeen-nine. Ik vind het verder wel een leuke box opzich. Niet geweldig, maar wel leuk.

  2. Je moet inderdaad wel heel veel draaien aan zo’n concealer-pen voordat er iets uitkomt. Ik denk niet dat de jouwe dus kapot is of zo :) Blijven draaien!

    1. Pff, ik ben dat miners cosmetics helemaal beu: een concealer waar niets uitkomt, zelf een mascara gehad die compleet uitgedroogd was en waarvan de borstel meteen afbrak. Nee, dan koop ik liever een duurder product waar ik lang plezier van heb, Dit is weggegooid geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *