Search
Close this search box.

Unboxing Beautybox Mei

Hij is er weer, de Beautybox van de maand mei. Deze keer staat het voor de dagelijkse producten, die je dus elke dag gebruikt. De box zit dus ook vol met producten voor dagelijks gebruik. Dit keer ben ik echt ontzettend enthousiast over de inhoud, vooral omdat het bijna allemaal full-size producten zijn. Wil je ook een abonnement op de Beautybox? Dan kan je die hier afsluiten voor € 14,95 per maand en je kan hem weer opzeggen wanneer jij wilt!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Ik heb een tijdje een abonnement op de Glossybox gehad, maar heb deze weer opgezegd omdat ik merkte dat ik de producten toch niet zo vaak gebruikte. Bio Oil zou ik ook wel eens willen proberen :)

  2. Wat een fijne box! ;D Niet gek dat je hier zo tevreden over was! Let wel even op: Je hebt nu de foutieve uitleg gegeven bij het Trind product. Je hebt twee balsems namelijk; een nail balsem – wat jij in je box hebt gekregen – en een cuticle balm. De uitleg die jij gaf hoort bij het nagelriembalsem en niet bij het nagelbalsem! Smeer dan ook dit product niet op je nagelriemen, maar op je nagels mhihi!

  3. We hebben dezelfde inhoud :-) Ik ben zo ontzettend happy met het product van Trind! Sowieso leuk dat het vrijwel allemaal full size producten waren :-)

  4. Wat een leuk gevuld pakketje dit keer! Ik ben jaloers op de Trind nailbalsem! Die zou ik graag een keertje uitproberen.

  5. Erg leuke box, al vind ik make-upproducten toch altijd leuker om te krijgen omdat het daarbij niet alleen om de werking, maar ook om het uiterlijk gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *