Unboxing Beautybox februari

De Beautybox kwam van het weekend weer binnen en ik weet dat jullie het nog steeds erg leuk vinden om te zien als ik deze uitpak. Deze keer staat de box in het teken van de winter en de box is gevuld met essentiële winter producten. Benieuwd wat er in zit, kijk dan het filmpje! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  agneta
  3 februari 2014 at 15:07

  Ik ben geloof ik wel blij ben dat ik die box niet meer heb. Ze worden inderdaad steeds minder. Koop ik liever zelf wat mooie producten.

  Normaal geef ik niet echt feedback, maar ik vond je filmpje wel erg dichtbij gefilmd, waardoor de producten ook niet helemaal duidelijk naar voren kwamen. Misschien volgende x weer wat verderaf filmen. Hopelijk kun je er wat mee.

  • Reply
   Aranka
   3 februari 2014 at 15:19

   Ik wilde het eventjes testen met mijn nieuwe lens, maar inderdaad ik vind het van iets verderaf toch ook beter! Bedankt voor de feedback!

 • Reply
  Annette
  3 februari 2014 at 15:18

  Ben blij dat ik hem niet meer heb. Niet echt wat die inhoud. Zonde. Ze begonnen zo goed ooit de BB.

 • Reply
  Love Beauty Life Style
  3 februari 2014 at 15:21

  Ik vind het geen super interessante inhoud. jammer dat de boxen steeds minder worden.

 • Reply
  Laura
  3 februari 2014 at 15:32

  Weer jammer van de inhoud, wel leuk filmpje om te zien! :)

 • Reply
  beautyjuf
  3 februari 2014 at 15:34

  Haha, hoe toevallig is dit?! Ik zit je filmpje te bekijken, wordt er aangebeld: Post Nl met een pakketje. Tadaa, de Beautybox. Heel grappig! De inhoud vind ik niet zo geslaagd. Het enige wat ik zal gaan gebruiken is de nagellak en de handcrème van Purol. Helaas. Op naar de volgende box ;-

 • Reply
  lonnie101
  3 februari 2014 at 15:57

  Ik vind de inhoud niet super. Jammer!

 • Reply
  Kelly
  3 februari 2014 at 15:59

  Wat jammer, ik vind de boxen de laatste tijd een beetje tegenvallen.

 • Reply
  MySimplySpecial
  3 februari 2014 at 16:19

  Jammer dat de inhoud niet meer zo spannend is tegenwoordig!

 • Reply
  Martina
  3 februari 2014 at 16:22

  Ik ben blij dat ik geen abbonement meer heb

 • Reply
  Hanna
  3 februari 2014 at 17:04

  Jammer dat de inhoud tegenvalt…

 • Reply
  Kiss & Make-up
  3 februari 2014 at 17:07

  Ik vind de inhoud zeker niet slecht, maar ik val er nu ook niet van omver.

 • Reply
  femketje
  3 februari 2014 at 18:07

  ik ben niet echt impressed dit keer >.<

 • Reply
  Guusje
  3 februari 2014 at 18:10

  Ik denk dat het per persoon ook een beetje verschilt. Ik had in plaats van die vage bodyspray een bodymilk en verder heb ik ook nog nooit van NYC nagellak geprobeerd. Ben het met je eens dat het niet mega speciaal was maaaar, ik ben toch benieuwd naar de komende boxen :)

 • Reply
  inspiredbylifee
  3 februari 2014 at 18:21

  ik vind de inhoud niet zo super!Liefs inspiiredbylife

 • Reply
  Marissa
  3 februari 2014 at 19:54

  Ik vind het inderdaad ook flink tegenvallen. Het viel mij ook al op dat het steeds minder werd.

 • Reply
  mywickedweirdlife
  3 februari 2014 at 21:35

  Ik hoor eigenlijk weinig anders van de Beautybox. Ik ben niet onder de indruk, filmpjes als die van jou zijn reuze handig en ik vind dat je het leuk brengt!!

 • Reply
  Hester
  4 februari 2014 at 07:52

  Ze vallen inderdaad echt steeds meer tegen, deze is ook niet veel soeps meer… Jammer!

 • Laat een reactie achter