Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unboxing Beautybox februari 2013

Hij viel gisteren weer op de deurmat, de Beautybox van februari die helemaal in het teken staat van liefde en het verwennen van jezelf. In deze box zitten ook weer vijf heerlijke producten met een hoge waarde dit keer, je krijgt zeker waar voor je geld! Benieuwd wat er deze maand in de beautybox zit? Bekijk dan snel de unboxing en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

De Beautybox is trouwens hier te bestellen voor € 14,95 inclusief verzendkosten per maand!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Aaahw echt balen dat je zo verkouden en alles bent’ beterschap!
  leuke box! dat proefje van Swarovski is mooi! ben ook erg benieuwd naar het laatste product’ wel slordig dat het al bijna over de datum is…..
  mooie oogschaduw!

 2. Had er heel andere dingen in. Een massageolie, een lipstick in een hele lichte kleur, een oranje OPI nagellak, wel het auraparfum en het haarserum. Dat de box zo verschillend kan zijn..

 3. Ik gebruik al een tijdje de producten van jetske ultee. Ik had last van puistjes en gelijkertijd ook een droge huid… Mijn huidproblemen is dankzij de uncover producten veel minder geworden.

 4. Voor mij ook een andere inhoud:
  -Swarovski Aura (zelfde, ruikt lekker! Zeker van genieten als je niet meer verkouden bent)
  – Superlook- Lipstick (erg mooie kleur! en blijft lang zitten)
  – Bonacure- Swarzkopf Professional (zelfde, gisteravond gebruikt! Kon hem wel gebruiken na een week wintersport met sneeuw, wind en zon. En heb het gevoel dat mijn haren weer prima in orde zijn hierna)
  – Baci- winpers ( zelfde dus, alleen dan met natural look! die ga ik denk ik ook vlugger gebruiken dan eentje met steentjes. Al is die dan weer erg gaaf voor een bijzonder feestje)
  – OPI- nagellak (een groene. Ik ben helemaal fan van nagellak en kan er nooit genoeg van hebben. Koop het ook meer dan dat het op gaat)

  Wel typisch dat het zo erg verschild. Ik ben vooral erg blij met mijn lippenstift, parfum en nagellak! Waar ben jij allemaal erg blij mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *