Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unboxing Beautybox April 2013

Hij is er weer, de nieuwe Beautybox! Benieuwd wat de inhoud is van deze box? Kijk dan natuurlijk snel met me mee! Je kan je abonneren op de box voor € 14,95 per maand en is elke maand weer opzegbaar. Kijk voor meer informatie op de website van Beautybox.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Leuk filmpje! Ik had eerst een abonnement op de Glossybox, maar die heb ik opgezegd omdat ik de producten eigenlijk toch niet echt pakte :p

  2. Wat een mooi nagellakkleurtje van Herôme en hmmmm… Een Burt’s Bees lippenbalsem! (: Verder vind ik de box een beetje mweh. Het zijn vaak producten die leuk zijn voor de heb, maar ik niet echt ‘nodig’ heb, naar mijn eigen idee. Net niet bijzonder genoeg misschien.

  3. Leuk filmpje, fijn dat je zo eerlijk bent! Ik vind de inhoud ook een beetje tegenvallen. De glossybox vind ik persoonlijk leuker omdat daar net wat meer aandacht op beauty ligt en minder op badproducten.

  4. Ik heb hem na deze maand opgezegd. Als je de waardes van deze week bij elkaar op telt kom je maar net iets boven de 15 euro uit. En aangezien deze spullen bijna allemaal gewoon bij de drogisterij kunnen worden gekocht. Zijn ze vaak ook nog met korting te krijgen.
    Vorige maand vond ik hem ook al tegenvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *