Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unboxing: Beauté et Vouge Winter Box

Unboxing: Beauté et Vouge Winter Box

Speciaal voor jullie vandaag weer een unboxing van de nieuwe Beauté et Vouge Winter Box. Hij zit weer bomvol full-size producten die heel handig en bruikzaam zijn deze winter. Zijn jullie benieuwd naar de inhoud, bekijk dan snel de video! Je kunt de box hier bestellen voor € 64,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Meid, wat draag je een prachtige kleur lipstick! Staat je onwijs goed. Leuk om te zien dat er een paar, voor mij, onbekende merken tussen zitten. Al vind ik de inhoud een tikkeltje minder variatie bevatten dan eerdere uitgegeven boxen. Ach, het kan niet altijd feest zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *