Search
Close this search box.

Unboxing: Beauté et Vogue Lente Box

Unboxing: Beauté et Vogue Lente Box

De lente is begonnen en daar hoort ook een nieuwe Beauté et Vogue box bij! Deze box heeft een waarde van € 250,00 tot € 275,00 euro en is te koop voor € 64,95. Ik pak de box gezellig uit en ben erg te spreken over de inhoud, kijken jullie mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De box is te bestellen via hun website voor € 64,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Mooie box, alleen had ik een beetje een persoonlijke vraag. Je hebt een ontzettend mooie foundation op en vroeg me af welk merk je gebruikt. Ik hoor graag van je ! Groetjes Anne

  2. mooie box. De koffie scrub heb ik ook die ruikt heel sterk dus daar moet je van houden. Beste handje scrub buiten de douche te pakken en de zak buiten de douche te houden :) Koffiegeur blijft heel lang hangen. In je badkamer en op je huid dat vond ik persoonlijk wat minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *