Unboxing: Beauté et Vogue Herfst Box

Unboxing: Beauté et Vogue Herfst Box

Misschien vind ik dit wel de leukste box om te krijgen, de Beauté et Vogue box die gevuld is met allemaal prachtige en goede full-size producten. De vorige edities was ik erg enthousiast dus was erg benieuwd wat de herfst box voor ons in petto heeft! De Beauté et Vogue box is te koop voor € 59,95 en heeft een totale waarde van € 235,- en is hier te bestellen vanaf 18 september. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Kiki
  16 september 2016 at 15:30

  Ik vind dit soort boxen dus helemaal niks :’). Ik houd van beauty, maar hoe veel handcremes en bodylotions kun je opmaken? Want er staat altijd wel dat er voor een hoop waarde in zit, maar het gros van de producten zijn vaak zeepjes en bodylotions en voetcremes ofzo. De (in mijn ogen wel) minst interessante beautyproducten die er zijn.

 • Reply
  Kiki
  16 september 2016 at 15:33

  Ah wat stom, ik zie dus dat in deze box wel veel meer diversiteit zit. Te vroeg conclusies getrokken op basis van het gros van de boxes die ik op blogs voorbij heb zien komen. Slordig van me.

 • Reply
  Vanessa
  16 september 2016 at 16:58

  Leuke unboxing! Toch zou ik de box niet zo snel bestellen omdat er altijd producten in zitten die ik niet gebruik en dan vind ik het best zonde om daar mijn geld aan te geven.

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  16 september 2016 at 18:18

  Leuke box weer! De Kneipp bodymousse zou ik graag eens uitproberen en de Olaz dagcreme ook. :)

 • Reply
  chucky1012
  16 september 2016 at 21:00

  Fijn concept met veel producten.

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  17 september 2016 at 11:43

  super leuke unboxing :D

 • Reply
  Nicole
  17 september 2016 at 14:08

  Wat veel leuke producten zeg. Echt een leuke box. Ik zou het niet zo snel kopen omdat uiteindelijk toch producten zijn die ik zelf weinig zal gebruiken, maar toch wel een leuk concept!

 • Reply
  Susan
  18 september 2016 at 07:38

  Leuke box maar ik koop liever 1 product wat ik echt wil hebben. Die boxhype is (volgens mij) een beetje voorbij..

 • Laat een reactie achter