Zoek
Sluit dit zoekvak.

Unboxing: Beauté Et Vogue Box

De boxen lijken allemaal een beetje te verdwijnen, maar een vrij nieuwe box is de Beauté Et Vogue Box. Een enorm grote box ter waarde van ongeveer € 175 die je voor € 59,95 koopt op hun site. Ik kende de box nog niet en pak hem samen met jullie uit. Ik was echt heel benieuwd, vooral omdat ze beloven allemaal full size producten te leveren, goede kwaliteit en minstens 20 producten. Kijken jullie mee en vergeten jullie je niet te abonneren?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Leuk bedacht! Heel tof inderdaad dat er van Sleek iets in zit! Verder vind ik er ook wel aardig wat dingen in zitten waarbij ik denk mwah.. maar leuk bedacht!

  2. Leuke box! Vooral de Sleek-items zijn heel nice. Misschien kun je aan het begin van de video wat rustiger praten? Wordt altijd vrij hyper als ik je zo snel ‘Hey allemaal, vandaag…’ zegt. ;-)

  3. hele leuke inhoud van deze box!
    De oorbellen die niet in het zakje zaten zijn van een nieuw merk dat te koop is in een warenhuis dat je in het filmpje had genoemd.
    Leuke sjaal met mooie print.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *