Unboxing Beauté et Vogue Box Fall Edition

Ik heb weer een unboxing voor jullie van de Beauté et Vogue Box. Dit keer een box met een waarde van € 182,75 die te koop is voor € 49,95 via de website. Ik vind dit trouwens echt één van de leukste boxen ooit die ik heb gehad. Geen prullaria waar je niets aan hebt, maar echt producten die je elke dag gebruikt. En vooral, het zijn allemaal nieuwe producten! Vergeten jullie je trouwens niet te abonneren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Femke
  15 september 2015 at 06:40

  Wat een leuke box en mooie producten zeg! Super goede inhoud! Toch zal ik hem niet zo snel aanschaffen omdat ik 50 euro alsnog vrij veel geld vind om ineens uit te geven aan een box.. Ongeacht de waarde die erin zit haha! Ik koop voor dit bedrag liever nog wat andere items die op mijn wishlist staan waar ik voor de volle 100% voor wil gaan :-)!

 • Reply
  Paola
  15 september 2015 at 08:23

  Wat een super toffe inhoud! Ik kende deze box nog helemaal niet, maar ga vanavond mijn man even lief aankijken! Ik ben zwanger en kan wel een extra vertroetel pakket gebruiken! ;)

 • Reply
  Sandra
  15 september 2015 at 08:42

  Dat is echt een leuke box die goed gevuld is met allemaal nuttige producten en niet helemaal volgegooid is met samples. Ik ben het alleen wel met Femke eens, 50 euro is wel veel om in een keer uit te geven aan een box waarvan je niet weet wat erin zit :)

  • Reply
   Aranka
   15 september 2015 at 08:53

   Je kan op de site zien wat er in zit! Voordat je hem besteld en het is eenmalig!

 • Reply
  Ingrid
  15 september 2015 at 09:12

  Hihi, die Eyetips bestonden dertig jaar geleden ook. Heel nostalgisch!

 • Reply
  Marciëlla
  15 september 2015 at 10:13

  Leuke video! Mooie box met veel producten! Die doucheolie van Kneipp heb ik al eens geprobeerd en is super fijn, zeker een aanrader want hij ruikt heerlijk. Je make-up ziet er trouwens mooi uit in deze video, de kleuren staan je goed. :)

 • Reply
  Amelie
  15 september 2015 at 10:58

  Mooie box, echt lekker gevuld!

 • Reply
  Melissa
  15 september 2015 at 11:21

  Leuk filmpje!!

  P.s. Et spreek je uit als é ;) Gewoon een tip voor de volgende keer!

 • Reply
  Vanessa
  15 september 2015 at 13:05

  Dit is echt een superleuke box met een mooie inhoud. Fijn dat je op voorhand weet welke producten er in de box zitten!

 • Reply
  chucky1012
  15 september 2015 at 13:17

  Wat een fijne inhoud van deze box.

 • Reply
  Willemse
  15 september 2015 at 15:57

  oh Mila Is al flink gegroeid zeg :-) super leuk & lief hahaha
  echt een mooi katje hoor
  Ze past ook helemaal in de style van je huis

 • Reply
  Beautyjuf
  15 september 2015 at 19:23

  Wat een super (!) toffe inhoud! Afgelopen week zag ik de inhoud via Instagram voorbijkomen. Ik was zo ontzettend enthousiast dat ik ‘m meteen wilde kopen. Helaas zit ik in een no buy (waar ik me al niet zo heel goed aan houd, haha!), dus ik mag deze box echt niet kopen van mezelf.

 • Reply
  Manon
  15 september 2015 at 20:05

  Wat een goed gevulde box die je goed kan gebruiken!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  16 september 2015 at 18:33

  Leuke box!

  XO

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  17 september 2015 at 15:03

  Leuke inhoud en fijne producten alleen vind ik ook 50 euro wel veel om ineens uit te geven met dingen die ik eigenlijk niet perse nodig heb. Maar wel goed dat er nieuwe producten in zitten!

 • Laat een reactie achter